Komunikaty PR

Skarby śródziemnomorskiego regionu – Oliwki krojone zielone i czarne OLE!

2021-09-22  |  11:53
Biuro prasowe
Do pobrania jpg ( 0.12 MB )

Niebanalny smak, wyrazistych krojonych oliwek OLE! cieszy się uznaniem nie od dziś. Komfortowa forma opakowania i gotowe do spożycia produkty nie wymagają poświecenia czasu smakosza. Może od razu po otwarciu słoiczka cieszyć się wysokojakościowymi, soczystymi krążkami oliwek OLE!. Zachwycisz się i nie będziesz w stanie zaspokoić oliwkowego apetytu. Zarówno zielone jak i czarne dopieszczą każde podniebienie.

Oliwki krojone zielone OLE! - to warzywa warte poznania, Andaluzja zamknięta w słoiczku. Istne przypomnienie słonecznych wakacji. Kompan najpiękniejszych wspomnień, rozmaitych smaków
i przygód. Zatrać się w głębi smaku zielonej oliwki od OLE!. Idealnie współgra z grecką sałatką, jako dodatek do sos i dipu. Wkomponowane w dania na zimno jak również na ciepło spowodują fuzje doskonałości. Potrawa nabierze charakteru, a kubki smakowe zapamiętają smak na długo.

Oliwki krojone czarne od OLE! - to rodzaj delikatniejszy, dojrzalszy, bardziej miękki. Doskonała inspiracja kuchenna, z której powstać mogą arcydzieła. Delektowanie się „Perłą Andaluzji” jest niczym wyprawa brzegiem morza śródziemnego. Powrót do piaszczystych plaż, ciepłego morza i słońca.
Do romantycznych kolacji przy świecach, do zapachów tej wspaniałej kuchni. Dodanie czarnej, krojonej oliwki OLE! wzbogaci każde danie. Te mniej i bardziej wymagające.

Oliwki krojone, to ułatwiające kulinarne podboje rozwiązania.

Poznaj kwintesencję sztuki kulinarnej w stylu OLE! Odkryj świat inspiracji i świetnych przepisów
w PRZEPISNIKU OLE! – https://bit.ly/340w1iQ

 

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Oliwki krojone zielone OLE!

Oliwki krojone czarne OLE!

Pojemność: 240 ml

Cena: około 6 złotych

 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Kuchenne triki, które musisz poznać Biuro prasowe
2021-10-21 | 12:08

Kuchenne triki, które musisz poznać

Chyba każdy z nas docenia sprytne triki, które pomagają łatwiej i szybciej przygotować smaczne potrawy. Niezależnie od tego, czy brakuje nam czasu, czy może po prostu chcemy ułatwić
Żywienie Ekskluzywne wnętrza, inkluzywna atmosfera - w Sopocie otworzyła się Yatta Sushi
2021-10-21 | 02:00

Ekskluzywne wnętrza, inkluzywna atmosfera - w Sopocie otworzyła się Yatta Sushi

W centrum Sopotu właśnie otworzyła się Yatta Sushi, czyli nowe miejsce na mapie gastronomicznej Sopotu, dzięki któremu bez wyjeżdżania z Trójmiasta  odbędziecie
Żywienie Nestlé: warsztaty dla dzieci w ramach Międzynarodowego Dnia Szefa Kuchni
2021-10-20 | 14:50

Nestlé: warsztaty dla dzieci w ramach Międzynarodowego Dnia Szefa Kuchni

20 października obchodzimy Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni. To doroczne święto wszystkich szefów kuchni na całym świecie, którzy na co dzień przygotowują pyszne dania i

Więcej ważnych informacji

Moda

Teatr

Alicja Węgorzewska: W Warszawskiej Operze Kameralnej szukamy zawsze swojej niszy repertuarowej. Pierwszą premierą tego sezonu będą dwie jednoaktówki Donizettiego

Dwie jednoaktowe opery G. Donizettiego: „Nocny dzwoneczek” („Il campanello di notte”) oraz ,,Tłusty czwartek’’ („Il giovedi grasso”) w reżyserii Grzegorza Chrapkiewicza to pierwsza premiera sezonu 2021/2022 w Warszawskiej Operze Kameralnej, która świętuje swoje 60-lecie. Alicja Węgorzewska ma nadzieję, że technika wokalna w stylu włoskiego bel canto zachwyci najbardziej wytrawnych słuchaczy. Jej istotą jest bowiem położenie nacisku na piękno głosu i wirtuozerię wokalną. W połączeniu z dwiema barwnymi opowieściami, doskonałą grą aktorską i solidną porcją ruchu na scenie powinna zagwarantować widzom niezapomniane wrażenia estetyczne.

IT i technologie

Szpitale przyszłości przestaną być przepełnione. Rozwój technologii i telemedycyny pozwoli skutecznie przenosić opiekę poza mury placówek medycznych

W najbliższych latach nowe technologie medyczne w dalszym ciągu będą się dynamicznie rozwijać. Szacuje się, że w 2025 roku sektor telemedycyny ma być wart 175,5 mld dol., a globalny rynek e-zdrowia powinien osiągnąć do tego czasu wartość 600 mld dol. – pokazał majowy raport 300RESEARCH „Cyfrowe zdrowie. Jak poprawić efektywność usług medycznych”. Eksperci są przekonani, że technologie takie jak sztuczna inteligencja, telemedycyna czy cyfrowe dane medyczne będą w coraz większym stopniu odciążać system ochrony zdrowia i przenosić opiekę poza mury placówek medycznych. Szpitale przyszłości nie będą przepełnione i zostaną w nich tylko najciężej chorzy pacjenci, a dla pozostałych, dzięki wykorzystaniu najnowszych rozwiązań technologicznych, opieka zdrowotna świadczona będzie w ich domach.

Handel

Już 1/3 Polaków płaci za zakupy wyłącznie kartą. Zgodnie z nowym prawem sklepy nie będą mogły odmówić transakcji gotówką

– Około 30 proc. Polaków to osoby przyzwyczajone wyłącznie do płatności bezgotówkowych. To oznacza, że gotówka w ich życiu może nie funkcjonować, nie mają takiej potrzeby – mówi dr Urszula Wysocka z warszawskiej Wyższej Szkoły Bankowej. Jak wskazuje, stopniowy wzrost ubankowienia i kolejne nowinki, które Polacy szybko i chętnie adaptują, przyczyniają się do tego, że popularność płatności bezgotówkowych sukcesywnie rośnie, a pandemia COVID-19 dodatkowo ją zwiększyła. Tego trendu nie odwróci nawet uchwalona niedawno ustawa, która obliguje punkty handlowo-usługowe do przyjmowania płatności gotówką. Ten obowiązek został wprowadzony z myślą o osobach wykluczonych finansowo.