Komunikaty PR

Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!

2024-11-04  |  10:35
Biuro prasowe

Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po różne warianty Maliny lub Imbir, które dolane do gorącej herbaty zmieniają ją w aromatyczny, przyjemnie rozgrzewający napój. A niezależnie od aury i sezonu, dzięki syropom zawsze możemy poczuć smak i aromat owoców –  tych rodzimych, jak malina, wiśnia, żurawina, czarna porzeczka, a także egzotycznych – jak arbuz, mango, kiwi czy pomarańcza.

W ofercie Herbapolu dostępnych jest wiele różnorodnych wariantów smakowych syropów, a teraz marka wprowadziła kolejną pyszną propozycję: Grenadynę. Co ją wyróżnia? Bardzo lubiany smak owoców granatu, który perfekcyjnie łączy w sobie przyjemną słodycz i wspaniałe orzeźwienie. Grenadyna Herbapolu powstaje na bazie soku z owoców granatu pochodzących ze słonecznej Grecji. Nie tylko cieszy pysznym smakiem, ale też nadaje napojom intensywny kolor.

Podobnie jak inne warianty suplementów diety w postaci syropu Herbapol, także i Grenadyna dostarcza organizmowi witaminy: C, B6 i D oraz cynk, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Jest również bardzo łatwa w przygotowaniu – klasycznie dwie łyżki syropu należy zalać 200 ml wody oraz wydajna – jedna butelka wystarcza na 21 szklanek napoju.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE] Biuro prasowe
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią
Żywienie Daj słoikowi drugie życie. Trwa kolejna edycja konkursu konsumenckiego WINIARY
2024-12-23 | 10:30

Daj słoikowi drugie życie. Trwa kolejna edycja konkursu konsumenckiego WINIARY

Przed Świętami, przygotowując ulubione dania na rodzinną kolację, spędzamy znacznie więcej czasu w kuchni. W tym okresie, szczególnie warto pamiętać o podejściu zero waste. W
Żywienie Grześki i Jeżyki zapraszają na świąteczną podróż linią 180!
2024-12-19 | 12:20

Grześki i Jeżyki zapraszają na świąteczną podróż linią 180!

16 grudnia w Warszawie wystartowała wyjątkowa inicjatywa, dzięki której pasażerowie linii autobusowej nr 180 mogą przenieść się do świata pełnego świątecznej magii oraz

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Problemy społeczne

Przeciętny Polak spędza w sieci ponad trzy godziny dziennie. Tylko 11 proc. podejmuje próby ograniczenia tego czasu

Polacy średnio spędzają w internecie ponad trzy godziny dziennie. Jednocześnie, według badania na temat higieny cyfrowej, jedynie 14 proc. respondentów kontroluje swój czas ekranowy, a co piąty ogranicza liczbę powiadomień w telefonie czy komputerze. Nadmierne korzystanie z ekranów może wpływać na zaniedbywanie obowiązków i relacji z innymi, a także obniżenie nastroju i samooceny. Kampania Fundacji Orange „Nie przescrolluj życia” zwraca uwagę na potrzebę dbania o higienę cyfrową. Szczególnie okres świątecznego wypoczynku sprzyja takiej refleksji.