Komunikaty PR

Śródziemnomorski klimat w Twojej kuchni – to możliwe dzięki oliwkom zielonym z p

2020-07-21  |  15:12
Biuro prasowe

Chcesz rozsmakować się w specjałach znad basenu Morza Śródziemnego i poznać ich największy skarb? Liczy się dla Ciebie wydobycie z produktu prawdziwie południowego
aromatu? Cenisz sobie niepowtarzalne walory smakowe, które usatysfakcjonują nawet najbardziej wymagające podniebienia? Jeśli tak, to z pewnością pokochasz oliwki nadziewane pastą paprykową OLE!

Czy istnieje coś lepszego niż dojrzałe i świeże zielone oliwki? Odpowiedź brzmi: TAK. Zielone oliwki faszerowane pastą paprykową! Bezdyskusyjnie ich największą zaletą jest fuzja smaków, jaką wydobywa się z każdym kolejnym kęsem. Finezyjnie wyważony, wytrawny zapach oliwek
w połączeniu z intensywnym i słodkim smakiem pasty paprykowej, pobudzają wszystkie Twoje zmysły.

Taka warzywna propozycja od OLE! sprawdzi się zarówno do dań na ciepło, np. rozgrzewającego kremu z papryki, jak i do dań na zimno, np. koreczków z serem pleśniowym i oliwkami zielonymi
z pastą paprykową OLE!
Dostępność tak wyjątkowego produktu to idealna okazja do kreatywnych, kulinarnych eksperymentów i tworzenia nowych, smakowitych wersji dobrze znanych, ulubionych dań kuchni śródziemnomorskiej i nie tylko.

Oliwki zielone z pastą paprykową to najbardziej „nadziana” propozycja od OLE!, która łączy w sobie bogactwo smaków i aromatów. Jest niezastąpionym urozmaiceniem w kuchni każdego smakosza, który szuka niebanalnych, kulinarnych inspiracji.

Sprawdź inne propozycje od OLE!... i nadaj śródziemnomorskiego klimatu swoim daniom.

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową OLE!
Pojemność: 240 ml
Cena: ok. 6 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Świadome wybory żywieniowe Polaków. Naturalne składniki nadal w trendach Biuro prasowe
2024-07-02 | 11:00

Świadome wybory żywieniowe Polaków. Naturalne składniki nadal w trendach

Świadomość konsumentów w kwestii odżywiania rośnie w szybkim tempie, co potwierdzają wyraźne trendy z ostatnich lat[i]. Polacy coraz uważniej analizują składy
Żywienie Polscy konsumenci zainteresowani mlekiem A2A2
2024-06-28 | 10:00

Polscy konsumenci zainteresowani mlekiem A2A2

Chociaż mleko A2A2 – w przeciwieństwie do krajów zachodnich – nie jest jeszcze powszechnie dostępne w naszym kraju, dotychczasowe działania w ramach
Żywienie Wakacyjne odchudzanie - jak utrzymać motywację podczas zrzucania kilogramów?
2024-06-25 | 23:20

Wakacyjne odchudzanie - jak utrzymać motywację podczas zrzucania kilogramów?

Zapewne myślami jesteś już na wakacjach w nadmorskim kurorcie, ale sporym wyzwaniem wydaje się utrzymanie zdrowej diety podczas błogiego lenistwa na all inclusive. Ale jak tu nie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Ochrona środowiska

Rośnie liczba producentów ekologicznych zarówno w Polsce, jak i innych krajach Unii. Wciąż jednak jest to ułamek produkcji rolnej

Rolnictwo i hodowla zwierząt to jedna z głównych przyczyn wycinki lasów na świecie, utraty bioróżnorodności i największy emitent metanu. Sektor ten pochłania ogromne zasoby wody i odpowiada w dużym stopniu za zanieczyszczenie gleby. Ekspansja rolnictwa przyczynia się więc do zmian klimatu, a jednocześnie sektor boleśnie odczuwa ich skutki, co odbija się na produkcji rolnej. Zdaniem naukowców transformacja ekologiczna rolnictwa jest dziś koniecznością w walce z postępującymi niekorzystnymi zmianami klimatycznymi.

Ochrona środowiska

Radykalne formy protestów klimatycznych mogą mieć wpływ na spadek poparcia społecznego dla działań na rzecz klimatu. Najmniej akceptowalne blokady dróg czy niszczenie obrazów

Aktywiści klimatyczni coraz częściej wykorzystują pokojowe nieposłuszeństwo obywatelskie, aby podnieść ekologiczną świadomość społeczeństwa. Badania przeprowadzone przez naukowców z Uniwersytetu George’a Masona wykazały, że niektóre z ich działań, jak np. marsze i protesty okupacyjne, są postrzegane jako bardziej akceptowalne niż na przykład blokady dróg czy niszczenie obrazów. To sugeruje, że forma protestu może więc wpłynąć na to, jak bardzo ludzie popierają postulaty głoszone przez protestujących, ale wymaga to dalszych badań.