Komunikaty PR

Tak smakuje lato!

2024-05-27  |  11:55
Biuro prasowe

Za co najbardziej kochamy lato? Wielu z nas odpowie, że za dojrzewające w słońcu owoce, bo to wtedy są najbardziej soczyste i aromatyczne. Herbapol znalazł sposób na to, by ich cudownym smakiem cieszyć się przez cały rok – a to dzięki pysznym suplementom diety w postaci syropu. W sezonowej, wiosenno-letniej edycji można znaleźć tak smakowite warianty jak: Pomarańcza, Kiwi, Rabarbar & Truskawka, Cytryna Lemoniadowa, Arbuz & Mięta, Mango & Ananas, o smaku Oranżady. Teraz do tej orzeźwiającej drużyny dołącza nowość – Marakuja & Brzoskwinia. 

Marakuja & Brzoskwinia - smak nieustających wakacji!

Słońce, orzeźwienie, słodycz, radość, wakacje – aż tyle i jeszcze więcej pozytywnych skojarzeń niesie ze sobą smak tej wyjątkowej nowości Herbapolu, jaką jest Marakuja & Brzoskwinia. Wystarczy jej dwie łyżki zalać wodą, by móc doświadczyć intensywnie owocowych doznań. Warto również wiedzieć, że ten suplement diety jest źródłem witaminy C, B6, D oraz cynku.

Jego atutem jest ponadto wydajność – jedna butelka wystarcza na przygotowanie aż 21 szklanek napoju. Marakuja & Brzoskwinia to pyszne połączenie smaku i witamin, które świetnie sprawdzi się podczas naprawdę wielu okazji. Na pewno warto mieć go pod ręką w domu, gdy poczujemy pragnienie lub ochotę na coś owocowego. Syrop można także zabrać na wiosenny piknik, gdyż bez problemu zmieści się do koszyka. Marakuja & Brzoskwinia będzie idealnym towarzyszem na nadchodzące lato.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Dlaczego warto sięgnąć po sterole roślinne? Biuro prasowe
2024-08-22 | 17:00

Dlaczego warto sięgnąć po sterole roślinne?

Cholesterolem potocznie nazywa się związek lipidowy występujący w osoczu krwi, który jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jednak jego nadmiar, a szczególnie
Żywienie Polacy pokochali amerykańską wołowinę: Nowy fenomen na kulinarnej scenie.
2024-08-22 | 01:00

Polacy pokochali amerykańską wołowinę: Nowy fenomen na kulinarnej scenie.

Polacy pokochali amerykańską wołowinę: Nowy fenomen na kulinarnej scenie. Polacy, znani z zamiłowania do wysokiej jakości produktów, z entuzjazmem przyjęli amerykańską
Żywienie FINE DINING, A EKOLOGIA I LOKALNOŚĆ
2024-08-22 | 01:00

FINE DINING, A EKOLOGIA I LOKALNOŚĆ

Fine Dining często kojarzy się nam z wyszukanymi i drogimi składnikami, produktami, których nie umielibyśmy użyć w naszej kuchni, egzotycznymi i sprowadzanymi

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Maja Sablewska: Musieliśmy przeformatować mój program, bo zmienia się moda i społeczeństwo. Jest więcej tolerancji, a kobiety są bardziej odważne

Stylistka zaznacza, że w swoim programie nie działa pochopnie i na oślep, a wszystkie metamorfozy poprzedzone są szczerą rozmową z bohaterkami. Z obserwacji Mai Sablewskiej wynika, że kobiety są coraz bardziej odważne w kwestii wyglądu i ubioru, nie boją się eksperymentować, chętnie szukają inspiracji i już nie przejmują się tak bardzo krytyką innych osób.  W kolejnej formatu „10 lat młodsza w 10 dni z Sablewską” jego gospodyni musi więc dostosować się do zmieniających się warunków i sprostać wymaganiom uczestniczek.

Uroda

Paulina Sykut-Jeżyna: W czasie urlopu przez dwa tygodnie się nie malowałam. Bardzo lubię chodzić bez makijażu, ale moja praca go wymaga

Prezenterka nie ukrywa, że czasem lubi odpocząć od telewizyjnego looku i jeśli tylko może, to rezygnuje z perfekcyjnego makijażu, jaki jest koniecznością w pracy przed kamerami. W swoich mediach społecznościowych również nie unika zdjęć, na których pokazuje, jak wygląda bez filtrów i make-upu. Paulina Sykut-Jeżyna podkreśla, że bardziej niż na kosmetyki kolorowe stawia na pielęgnacyjne. Szczególnie dba o odpowiednie nawilżenie skóry, by zawsze była gładka i promienna.

Ochrona środowiska

Beton z alg czy szkło fotowoltaiczne. Ekologiczne innowacje zmieniają sektor budowlany

Sektor budynków i budownictwa jest największym emitentem gazów cieplarnianych, odpowiadając za 37 proc. globalnych emisji – wynika z danych ONZ. Tradycyjne materiały budowlane, takie jak beton czy cegły, są stopniowo udoskonalane, aby jak najlepiej odpowiadać na wyzwania środowiskowe. – Większość producentów, szczególnie tych dużych, skupia się na tym, aby obniżać koszty ekologiczne produkcji materiałów, tak żeby konsumenci otrzymywali produkt bardziej zrównoważony – ocenia Tomasz Bojęć, partner zarządzający w ThinkCo. Z drugiej strony na rynek wchodzą innowacje, które stosowane w większej skali będą stopniowo zazieleniać budownictwo.