Komunikaty PR

Tak smakuje lato!

2024-05-27  |  11:55
Biuro prasowe

Za co najbardziej kochamy lato? Wielu z nas odpowie, że za dojrzewające w słońcu owoce, bo to wtedy są najbardziej soczyste i aromatyczne. Herbapol znalazł sposób na to, by ich cudownym smakiem cieszyć się przez cały rok – a to dzięki pysznym suplementom diety w postaci syropu. W sezonowej, wiosenno-letniej edycji można znaleźć tak smakowite warianty jak: Pomarańcza, Kiwi, Rabarbar & Truskawka, Cytryna Lemoniadowa, Arbuz & Mięta, Mango & Ananas, o smaku Oranżady. Teraz do tej orzeźwiającej drużyny dołącza nowość – Marakuja & Brzoskwinia. 

Marakuja & Brzoskwinia - smak nieustających wakacji!

Słońce, orzeźwienie, słodycz, radość, wakacje – aż tyle i jeszcze więcej pozytywnych skojarzeń niesie ze sobą smak tej wyjątkowej nowości Herbapolu, jaką jest Marakuja & Brzoskwinia. Wystarczy jej dwie łyżki zalać wodą, by móc doświadczyć intensywnie owocowych doznań. Warto również wiedzieć, że ten suplement diety jest źródłem witaminy C, B6, D oraz cynku.

Jego atutem jest ponadto wydajność – jedna butelka wystarcza na przygotowanie aż 21 szklanek napoju. Marakuja & Brzoskwinia to pyszne połączenie smaku i witamin, które świetnie sprawdzi się podczas naprawdę wielu okazji. Na pewno warto mieć go pod ręką w domu, gdy poczujemy pragnienie lub ochotę na coś owocowego. Syrop można także zabrać na wiosenny piknik, gdyż bez problemu zmieści się do koszyka. Marakuja & Brzoskwinia będzie idealnym towarzyszem na nadchodzące lato.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie TOO GOOD TO GO ŚWIĘTUJE 5. URODZINY PLAKATAMI Z… RESZTEK JEDZENIA! Biuro prasowe
2024-06-17 | 15:00

TOO GOOD TO GO ŚWIĘTUJE 5. URODZINY PLAKATAMI Z… RESZTEK JEDZENIA!

Firma wpływu społecznego Too Good To Go świętuje pięć lat w Polsce. Od początku działalności użytkownicy aplikacji uratowali przed zmarnowaniem 11 mln Paczek Niespodzianek. Urodziny to
Żywienie Ptasie Mleczko® w letnich smakach. Spróbuj ich w mrożonej wersji
2024-06-17 | 01:00

Ptasie Mleczko® w letnich smakach. Spróbuj ich w mrożonej wersji

Lekkie pianki oblane oryginalną wedlowską czekoladą to doskonale znane Ptasie Mleczko®, które za sprawą letnich smaków można odkryć na nowo. Z okazji nadchodzącego lata w
Żywienie Galaretki Fresh&Fruity… Radość płynie z owoców!
2024-06-13 | 11:00

Galaretki Fresh&Fruity… Radość płynie z owoców!

Ich krótki i prosty skład na bazie naturalnych składników i prawdziwe soki owocowe w środku każdej galaretki to gwarancja wysokiej jakości i pysznego smaku. Galaretki

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Połowa Polaków nie potrafi odróżnić oryginalnego produktu od podróbki. Sklepy internetowe wdrożyły technologie blokujące nieautentyczne towary

Sprzedaż podrobionych produktów to jedno z najczęstszych oszustw w sieci. Z badań EUIPO wynika, że 14 proc. konsumentów w Polsce celowo kupiło podróbkę, a połowa miała problem z określeniem oryginalności zakupionego produktu. Klientom z pomocą idą sklepy internetowe. W ubiegłym roku technologie stosowane przez Amazon zablokowały globalnie sprzedaż 7 mln nieautentycznych towarów. Organizacje konsumenckie apelują z kolei do konsumentów o ostrożne podejście do niewiarygodnie niskich cen i zwracanie uwagi na detale.

Nauka

Uzdolnione psy tworzą złożone obrazy sensoryczne przedmiotów podobnie jak człowiek. Odkrycie może ułatwić badania nad talentem u ludzi

Naukowcy z Budapesztu zbadali grupę utalentowanych psów, które w odróżnieniu od większości swojego gatunku potrafią przyswoić nazwy ulubionych zabawek. Badanie przeprowadzone w ramach Family Dog Project dowodzi, że te psy mogą tworzyć obrazy mentalne przedmiotów – umieją powiązać nazwę danej zabawki z jej zapachem czy kształtem. To pierwsze na świecie badanie, które udokumentowało przypadki talentu u gatunku innego niż człowiek. Badanie może stanowić punkt wyjścia do lepszego zrozumienia tego, w jaki sposób tworzy się talent u ludzi.