Wachlarz smaków i kolorów w słoiczku Party Mix od OLE!
Daj się ponieść kulinarnemu szaleństwu i wzbogacić spotkanie w gronie najbliższych kolorowymi, chrupkimi przekąskami OLE!. Party Mix to połączenie różnych marynowanych warzyw, dzięki czemu każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie.
Party Mix OLE! to zrównoważona kompozycja smaków: srebrnej cebulki, mini kukurydzy, marchewki, ogórków konserwowych, kalafiora oraz papryki. Każde z nich osobno jest warte spróbowania, jednak, w połączeniu skomponowanym przez OLE!, gwarantuje wyjątkową fuzję smaków
Party Mix sprawdzi się jako dodatek do deski wędlin i serów, jako sałatka z marynowanych warzyw
– dodatek do dania głównego lub warzywa dodane do mięsnych wrapów. Możliwości wykorzystania tego produktu jest wiele, a wszystko jest gotowe do użycia od razu po odkręceniu słoiczka OLE!
Podstawą tak udanej kompozycji jest dbałość o każdy element w procesie tworzenia tego produktu, przede wszystkim o najwyższą jakość wykorzystywanych warzyw i właściwej kompozycji dodatków tworzących zalewę. Wybierając OLE! możesz mieć pewność, że w słoiczku kryją się pokłady kulinarnej fantazji, czekające na odkrycie przez Ciebie i Twoich bliskich.
Spraw, aby każde, organizowane przez Ciebie przyjęcie, zyskało więcej barw i smaków
dzięki Party Mix OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich, którzy lubią przegryźć coś warzywnego i chrupkiego w trakcie dobrej zabawy.
Poznaj też inne propozycje od OLE!, które idealnie sprawdzą się jako smakowity kąsek podczas Twojej imprezy.
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________
Party Mix OLE!
Pojemność: 420 ml/230 g
Cena: ok. 8 zł
Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze
Słodkie święta z Haribo
Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Partner Serwisu Zdrowie
Media
Michel Moran: Dorota Szelągowska jest dobrą i prawdziwą osobą, a coraz mniej prawdziwych ludzi na tym świecie. Jesteśmy przyjaciółmi, odkąd spotkaliśmy się w programie
Znany szef kuchni cieszy się z tego, że dane mu jest realizować tak ważny dla niego projekt zawodowy wspólnie z Dorotą Szelągowską. Choć wcześniej sporadycznie spotykali się na korytarzach TVN–u, to dopiero na planie programu „MasterChef Nastolatki” mieli okazję bliżej się poznać. Szybko nawiązali nić porozumienia i zostali przyjaciółmi. Teraz obydwoje nie szczędzą sobie pochwał i miłych słów.
Styl życia
Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych
Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.
Handel
Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej
Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.