Komunikaty PR

Wachlarz smaków i kolorów w słoiczku Party Mix od OLE!

2020-09-08  |  11:27
Biuro prasowe

Daj się ponieść kulinarnemu szaleństwu i wzbogacić spotkanie w gronie najbliższych kolorowymi, chrupkimi przekąskami OLE!. Party Mix to połączenie różnych marynowanych warzyw, dzięki czemu każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie. 

Party Mix OLE! to zrównoważona kompozycja smaków: srebrnej cebulki, mini kukurydzy, marchewki, ogórków konserwowych, kalafiora oraz papryki. Każde z nich osobno jest warte spróbowania, jednak, w połączeniu skomponowanym przez OLE!, gwarantuje wyjątkową fuzję smaków

Party Mix sprawdzi się jako dodatek do deski wędlin i serów, jako sałatka z marynowanych warzyw
– dodatek do dania głównego lub warzywa dodane do mięsnych wrapów. Możliwości wykorzystania tego produktu jest wiele, a wszystko jest gotowe do użycia od razu po odkręceniu słoiczka OLE!

Podstawą tak udanej kompozycji jest dbałość o każdy element w procesie tworzenia tego produktu, przede wszystkim o najwyższą jakość wykorzystywanych warzyw i właściwej kompozycji dodatków tworzących zalewę. Wybierając OLE! możesz mieć pewność, że w słoiczku kryją się pokłady kulinarnej fantazji, czekające na odkrycie przez Ciebie i Twoich bliskich.

Spraw, aby każde, organizowane przez Ciebie przyjęcie, zyskało więcej barw i smaków
dzięki Party Mix OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich, którzy lubią przegryźć coś warzywnego i chrupkiego w trakcie dobrej zabawy.

Poznaj też inne propozycje od OLE!, które idealnie sprawdzą się jako smakowity kąsek podczas Twojej imprezy.

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Party Mix OLE!
Pojemność: 420 ml/230 g
Cena: ok. 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze Biuro prasowe
2024-03-29 | 10:34

Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze

Wraz z nadejściem wiosny w naszej kuchni mogą zagościć na nowo smaki, za którymi tęskniliśmy przez cały rok. Nadchodzące wiosenne miesiące to dobry moment na zmiany i wprowadzenie
Żywienie Słodkie święta z Haribo
2024-03-28 | 17:15

Słodkie święta z Haribo

W czasie Wielkanocy na stołach i w koszyczkach królują kolorowe jajka, kurczaczki i zajączki. Znajdziemy je także w limitowanych produktach HARIBO. Opakowanie HARIBO Happy Easter
Żywienie Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
2024-03-28 | 17:00

Świąteczne wariacje na temat kiełbasy

Kiełbasa to wędlina tradycyjnie obecna na polskim, wielkanocnym stole. Pojawia się tam w różnej formie – pieczonej, gotowanej czy surowej, w plasterkach lub kawałkach. My

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Partner Serwisu Zdrowie

Viatris

Media

Styl życia

Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych

Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.

Handel

Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej

Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.