Komunikaty PR

Włochy na wyciągnięcie ręki!

2021-08-05  |  15:11
Biuro prasowe

Bruschetta OLE! z czosnkiem oraz oregano, to śródziemnomorska przekąska zamknięta
w wygodnym słoiczku. Niepowtarzalny smak i aromat sprawia, że każde danie nabiera szczególnego charakteru. Daj się zaskoczyć i wejdź do świata aromatycznych włoskich smaków!

Gotowa do spożycia Bruschetta OLE! pomidory + czosnek + oregano OLE! jest kwintesencją najstaranniej dobranych soczystych, świeżych pomidorów z aromatycznym czosnkiem otulonych ziołową nutą oregano. To niezwykłe połączenie idealnie sprawdzi się na kanapce bądź grzance. Wzbogaci ulubiony makaron, zapiekanki, naleśniki bądź dania mięsne jak i rybne.

Tu nie kończy się różnorodność jego zastosowania. Może posłużyć jako dip do ulubionych nachosów
i warzyw. Kompozycja zamknięta w słoiczku nie da o sobie zapomnieć. W tym dynamicznym świecie Bruschetta OLE! jest idealnym kompanem. Odpowiada jego tempu i spełnia oczekiwania najbardziej zapracowanych ludzi. Produktem można delektować się zarówno w domu jak i w pracy czy na pikniku.

Przysłowiowy produkt kameleon. Spróbuj i Ty!

Inspiruj się i wypróbuj niebanalne przepisy OLE! https://bit.ly/2WYyaLO

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!

Pojemność: 200 ml

Cena: około 10 złotych

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy Biuro prasowe
2024-04-25 | 15:00

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie Według wielu ekspertów, współczesny model jedzenia zakładający trzy posiłki dziennie i przekąski nie ma podstaw
Żywienie Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty
2024-04-25 | 12:40

Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty

Produkcja pierwszej MINIczekolady Danusia rozpoczęła się na początku XX wieku, kiedy to krakowski Mistrz Czekolady - Adam Piasecki - stworzył wyjątkową recepturę, a sam produkt nazwał
Żywienie Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania
2024-04-24 | 11:00

Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania

24 kwietnia przypada Europejski Dzień Śniadania. Jest to doskonała okazja, by przypomnieć, jak ważną rolę odgrywa ten poranny posiłek w naszym życiu oraz przygotować pyszne, zdrowe i

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Film

Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach

Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.

Gwiazdy

Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami

Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.

Konsument

Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie

Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.