Komunikaty PR

Zielone oliwki z pastą paprykową OLE! Wyrazisty akcent w śródziemnomorskim stylu

2023-08-16  |  13:00
Biuro prasowe

Oliwki zielone z pastą paprykową OLE! to idealny duet, który łączy w sobie słonawy smak oliwek wraz z wyrazistym smakiem pasty paprykowej od OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich smakoszy, którzy lubią przełamywać śródziemnomorskie specjały, małymi, ale za to znaczącymi dodatkami. Odkryj wyraziste połączenie oliwek zielonych z papryką w poręcznych słoiczkach. Zaskocz wszystkich oryginalną przekąską.

Oliwki należą do owoców, które są uprawiane od tysięcy lat. Są podstawą wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. Zdrowe i smaczne, a przez niektórych nawet nazywane kluczem do młodości. Ich słonawy, smak, sprawia, że są jedną z najlepszych przekąsek, jak również stanowią doskonały składnik wielu dań.

Oliwki zielone z pastą paprykową OLE! to duet niedościgniony. Papryka w postaci niezwykle delikatnej pasty idealnie łączy się z wytrawnym smakiem zielonych oliwek. Świetnie komponują się z daniami z drobiu lub rybami, ale same w sobie też są pyszną przekąską. To również idealny dodatek do sałatek.

Chcesz zaskoczyć swoich gości i przygotować wakacyjną kolację rodem z Malty, Włoch lub Hiszpani?

Przygotuj z nami makaron z sosem pomidorowym i Oliwkami zielonymi z pastą paprykową OLE! To danie skradnie wasze serce i zachęci do wakacyjnych wspomnień. Sprawdź przepis: http://bitly.pl/PEb4D

Więcej propozycji znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Zielone oliwki z pastą paprykową OLE!

Pojemność: 240 ml

Cena: około 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.