Komunikaty PR

Chcemy być sobą! | Dzień Singla w WuWu

2020-01-28  |  12:00
Biuro prasowe

Masz dość lukrowanych serduszek, które na każdym kroku widzisz 14 lutego? Uważasz, że bycie w związku nie jest wyznacznikiem szczęścia? Lubisz sam decydować, jak spędzać czas? Przyda Ci się więc wieczór spędzony na własnych warunkach! Idealna okazja nadarzy się już w Dniu Singla 15 lutego w Bistro Barze WuWu. Właśnie w ten dzień odbędzie się specjalne wydarzenie dla singielek i singli. Brak romantycznych uniesień i kolacji przy świecach gwarantowany.

 

Dzień Singla, który przypada zaraz po walentynkach, to wbrew pozorom idealna okazja do zrobienia czegoś dla siebie – najlepiej czegoś wyjątkowego, lub tego, co zostało odłożone na bliżej nieokreślony termin. To właśnie 15 lutego – w dniu, który jest świętem singli – warto spędzić czas po swojemu i skupić się na własnych potrzebach. Bistro Bar WuWu na Dzień Singla przygotował specjalną ofertę – zarówno dla tych, którzy wolą ten sobotni wieczór spędzić sami, jak i tych, którzy chcieliby nawiązać nowe znajomości.

 

W Dniu Singla najważniejsza jest niezależność, dlatego Bistro Bar WuWu daje swoim gościom wybór – mogą zarezerwować jednoosobowy stolik lub dołączyć do największego – trzydziestoosobowego stołu w restauracji. Przy nim będą mogły usiąść osoby, które chcą poznać kogoś nowego, porozmawiać czy po prostu miło spędzić czas. Natomiast pozostałe stoliki pozostaną do dyspozycji dla wszystkich – dla singli czy singielek, którzy chcą spróbować dań z menu przy jednoosobowym stoliku – obsługa WuWu zapewni, żeby nikt nie przeszkodził w kolacji.

 

Tego wieczoru w Bistro Barze WuWu oprócz pozycji ze stałej karty będzie można zamówić specjalnie przygotowane dania. Propozycje dla siebie znajdą zarówno wegetarianie, jak i osoby jedzące mięso, do wyboru będzie m.in. troć w zaskakującym połączeniu z różowym szampanem, tradycyjna zupa rakowa z imbirem, aromatyczny krem z pietruszki i gruszki, rozpływające się w ustach policzki wołowe ze słodką czekoladą czy delikatny jesiotr z purée z pieczonego selera.

 

Przystawki:

– Troć marynowana w różowym szampanie / majonez ostrygowy / rukiew wodna / 26 zł

– Tatar z buraka marynowanego w goździkach i cynamonie / kozi ser / pestki słonecznika / 21 zł

 

Zupy:

– Zupa rakowa / oliwa ziołowa z imbirem / 28 zł

– Zupa krem z pietruszki i gruszki / migdały / zioła / 17 zł

 

Dania główne:

– Policzki wołowe duszone w piernikach i czekoladzie z purée marchewkowym / 54 zł

– Jesiotr duszony w sosie z ikry z pstrąga z Zielenicy / purée z pieczonego selera / 54 zł

 

Dodatkowo 15 lutego w Bistro Barze WuWu, jak zwykle co sobotę, parkiet rozgrzeje taneczna muzyka. Tym razem będzie to dobrze znany gościom WuWu THE SAINT, który zagra w klimatach deep house, soulful, disco house, funky house.

 

Rezerwacje stolika: kontakt@wuwu.bar, tel.: 22 3553002

 

 

Bistro Bar WuWu

Centrum Praskie Koneser

plac Konesera 1

https://wuwu.bar/

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Sztuka Fuzja zaprasza na Łódź Design Festival Biuro prasowe
2024-05-16 | 14:45

Fuzja zaprasza na Łódź Design Festival

Najlżejsze krzesło świata, lustrzane dzieła sztuki użytkowej wykonane w technologii FiDU pozwalającej nadmuchać metal pod wysokim ciśnieniem oraz krzesło będące swoistym dialogiem
Sztuka Noc Muzeów z Lime
2024-05-14 | 11:35

Noc Muzeów z Lime

Firma Lime przygotowała specjalną promocję dla uczestników Nocy Muzeów. Każdy użytkownik, który w nocy z 18 na 19 maja wpisze w aplikację kod „MUZEUMZLIME”
Sztuka Sztuka żyje w mieście. Inauguracja projektu Art Lives Here by Leonardo Hotels
2024-05-09 | 12:00

Sztuka żyje w mieście. Inauguracja projektu Art Lives Here by Leonardo Hotels

Historyczna Starówka, socjalistyczne wspomnienia, a może nowoczesne centra biznesowe? Tak szeroka paleta urbanistycznych kontrastów nasuwa na myśl jedno miasto: Warszawę. W

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Edyta Herbuś: Teraz mam taki moment obfitości, że mogę wybierać role, które są dla mnie najciekawsze. Ale na pewno muszę sobie zafundować reset, żeby utrzymać równowagę w życiu

Tancerka lubi wypoczywać aktywnie. Po intensywnym okresie w pracy najpierw daje sobie jednak chwilę na złapanie oddechu i szybką regenerację, a dopiero później rusza na podbój danej okolicy. Edyta Herbuś zaznacza, że często decyduje się na pasjonujące wyprawy, dzięki którym może zwiedzać i poznawać urokliwe zakątki świata. Ale zdarza się również tak, że wybiera beztroskie wakacje na plaży pod palmami. Tegoroczny urlop będzie jednak krótki.

Media

Wojciech „Łozo” Łozowski: Wziąłem już udział w większości fajnych dużych formatów telewizyjnych. Dostaję też wiele paździerzowych propozycji i je staram się odrzucać

Wokalista miał już okazję uczestniczyć w takich produkcjach jak: „Taniec z gwiazdami”, „Must Be The Music. Tylko muzyka”, „Azja Express”, „Lego Masters” i „Pokonaj mnie, jeśli potrafisz”. Jak podkreśla, bardzo ceni oryginalne projekty telewizyjne, bo dzięki nim może przeżyć wyjątkowe przygody i nauczyć się czegoś nowego. Dlatego też nie wyklucza, że gdy padnie kolejna ciekawa propozycja, znów weźmie udział w podobnym projekcie.

Firma

Przedsiębiorcy chcą mieć wszystkie produkty finansowe i biznesowe na jednej platformie. W takie rozwiązania inwestują banki i firmy leasingowe

Niemal 70 proc. mikro-, małych i średnich firm chciałoby mieć zgromadzone wszystkie produkty finansowe na jednej platformie – wynika z raportu EFL  „Cyfrowa (r)ewolucja na rynku leasingu. Pod lupą”. Dodatkowo chętnie korzystaliby w jej ramach z usług ułatwiających prowadzenie biznesu, jak wsparcie księgowe, prawne, możliwość załatwienia sprawy urzędowej, rezerwacji noclegu na podróż służbową czy zakupu pakietu usług medycznych. Nad takimi hubami dla przedsiębiorców intensywnie pracują zarówno banki, jak i firmy leasingowe. Takie narzędzie udostępnili właśnie Credit Agricole i Grupa EFL.