Komunikaty PR

Chcemy być sobą! | Dzień Singla w WuWu

2020-01-28  |  12:00
Biuro prasowe

Masz dość lukrowanych serduszek, które na każdym kroku widzisz 14 lutego? Uważasz, że bycie w związku nie jest wyznacznikiem szczęścia? Lubisz sam decydować, jak spędzać czas? Przyda Ci się więc wieczór spędzony na własnych warunkach! Idealna okazja nadarzy się już w Dniu Singla 15 lutego w Bistro Barze WuWu. Właśnie w ten dzień odbędzie się specjalne wydarzenie dla singielek i singli. Brak romantycznych uniesień i kolacji przy świecach gwarantowany.

 

Dzień Singla, który przypada zaraz po walentynkach, to wbrew pozorom idealna okazja do zrobienia czegoś dla siebie – najlepiej czegoś wyjątkowego, lub tego, co zostało odłożone na bliżej nieokreślony termin. To właśnie 15 lutego – w dniu, który jest świętem singli – warto spędzić czas po swojemu i skupić się na własnych potrzebach. Bistro Bar WuWu na Dzień Singla przygotował specjalną ofertę – zarówno dla tych, którzy wolą ten sobotni wieczór spędzić sami, jak i tych, którzy chcieliby nawiązać nowe znajomości.

 

W Dniu Singla najważniejsza jest niezależność, dlatego Bistro Bar WuWu daje swoim gościom wybór – mogą zarezerwować jednoosobowy stolik lub dołączyć do największego – trzydziestoosobowego stołu w restauracji. Przy nim będą mogły usiąść osoby, które chcą poznać kogoś nowego, porozmawiać czy po prostu miło spędzić czas. Natomiast pozostałe stoliki pozostaną do dyspozycji dla wszystkich – dla singli czy singielek, którzy chcą spróbować dań z menu przy jednoosobowym stoliku – obsługa WuWu zapewni, żeby nikt nie przeszkodził w kolacji.

 

Tego wieczoru w Bistro Barze WuWu oprócz pozycji ze stałej karty będzie można zamówić specjalnie przygotowane dania. Propozycje dla siebie znajdą zarówno wegetarianie, jak i osoby jedzące mięso, do wyboru będzie m.in. troć w zaskakującym połączeniu z różowym szampanem, tradycyjna zupa rakowa z imbirem, aromatyczny krem z pietruszki i gruszki, rozpływające się w ustach policzki wołowe ze słodką czekoladą czy delikatny jesiotr z purée z pieczonego selera.

 

Przystawki:

– Troć marynowana w różowym szampanie / majonez ostrygowy / rukiew wodna / 26 zł

– Tatar z buraka marynowanego w goździkach i cynamonie / kozi ser / pestki słonecznika / 21 zł

 

Zupy:

– Zupa rakowa / oliwa ziołowa z imbirem / 28 zł

– Zupa krem z pietruszki i gruszki / migdały / zioła / 17 zł

 

Dania główne:

– Policzki wołowe duszone w piernikach i czekoladzie z purée marchewkowym / 54 zł

– Jesiotr duszony w sosie z ikry z pstrąga z Zielenicy / purée z pieczonego selera / 54 zł

 

Dodatkowo 15 lutego w Bistro Barze WuWu, jak zwykle co sobotę, parkiet rozgrzeje taneczna muzyka. Tym razem będzie to dobrze znany gościom WuWu THE SAINT, który zagra w klimatach deep house, soulful, disco house, funky house.

 

Rezerwacje stolika: kontakt@wuwu.bar, tel.: 22 3553002

 

 

Bistro Bar WuWu

Centrum Praskie Koneser

plac Konesera 1

https://wuwu.bar/

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Sztuka Sztuka współczesna w Muzeum Warszawy: ścieżka Sztuka wspierania Biuro prasowe
2024-12-23 | 15:54

Sztuka współczesna w Muzeum Warszawy: ścieżka Sztuka wspierania

Anna Libera, AWA WSCHO z cyklu Strasznie nam się tu podoba! Muzeum Warszawy. fot. M. Matyjaszewski, A. Sulej   Muzeum Warszawy, Rynek Starego Miasta 42,
Sztuka Koncert Świąteczny w zabytkowej Elektrowni
2024-12-17 | 10:45

Koncert Świąteczny w zabytkowej Elektrowni

W najbliższą sobotę 21 grudnia w zabytkowej Elektrowni Karola Scheiblera w otoczeniu choinek oraz klimatycznych lampek odbędzie się koncert kolęd i pastorałek w wykonaniu Chóru
Sztuka NOWY PROJEKT CYFROWY - DIGITALIZACJA DÓBR KULTURY WROCŁAWIA
2024-12-10 | 12:00

NOWY PROJEKT CYFROWY - DIGITALIZACJA DÓBR KULTURY WROCŁAWIA

NOWY PROJEKT CYFROWY - DIGITALIZACJA DÓBR KULTURY WROCŁAWIA    Grobowce w formie kaplicy w stylu neomauretańskim z wielobarwnej cegły, małej neoklasycystycznej

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Młodzież w Polsce sięga po alkohol rzadziej niż 20 lat temu. Obniża się zwłaszcza spożycie piwa

Alkohol staje się coraz mniej popularny wśród młodzieży, przede wszystkim w grupie wiekowej 15–16 lat, ale pozytywne zmiany widoczne są również w grupie 17- i 18-latków – wynika z badania ESPAD z 2024 roku przedstawionego niedawno podczas konferencji w Sejmie. Mniej nastolatków niż 20 lat temu przyznaje się do zakupu alkoholu i tych, którzy oceniają, że jest on łatwy do zdobycia. Wciąż jednak na wysokim poziomie utrzymuje się odsetek młodzieży, która pije w sposób ryzykowny. Ministerstwo Zdrowia zapowiada działania ograniczające sprzedaż alkoholu.

IT i technologie

Sztuczna inteligencja dużym wsparciem w diagnostyce. Może być szczególnie cenna w chorobach rzadkich

Już nie tylko usprawnianie analizy badań obrazowych, ale i na przykład typowanie celów terapeutycznych w chorobach rzadkich to pola, na których w medycynie sprawdza się sztuczna inteligencja. Różne technologie zasilane SI wykorzystuje prawie 80 proc. podmiotów leczniczych, a inwestycja w nie zwraca się średnio w ciągu 14 miesięcy. Wraz z pokoleniową wymianą kadr widać też coraz większe otwieranie się lekarzy na korzystanie z narzędzi sztucznej inteligencji.