Czosnek chilli w oleju – pikantna fuzja smaków od OLE!
Temperamentny, pikantny, wyrazisty… taki właśnie jest czosnek chilli w oleju OLE!.
Ta ognista propozycja rozpali podniebienie i zawładnie każdym daniem. Wejdź do świata warzywnych przysmaków OLE! i przekonaj się z czym komponuje się najlepiej i co sprawia,
że jest jednym z ulubionych dodatków w różnych kuchniach świata.
Czosnek z chilli w oleju od OLE! zachwyci każdego, kto w kuchni ceni intensywne i nietuzinowe smaki. Każdy słoik został po brzegi wypełniony ząbkami czosnku otulonych wyjątkową mieszanką przypraw,
w której króluje ogniste chili. Nieposkromiony temperament tej propozycji sprawia, że sprawdzi się ona idealnie jako dodatek do nieco delikatniejszych smakowo dań, wzmacniając ich aromat i wydobywając to, co w nich najcenniejsze. To niebanalne połączenie chrupiących, ogniście czerwonych ząbków czosnku zanurzonych w delikatnym oleju to istny kulinarny afrodyzjak, który skutecznie podwyższa atmosferę w kuchni i poza nią
W zależności od tego jak intensywny smak chcemy uzyskać, taka ilość czosnku z chilli w oleju powinna znaleźć się w przygotowywanej potrawie. Nuty smakowe, jakie oferuje propozycja od OLE! idealnie komponują się z różnego rodzaju daniami mięsnymi przygotowanych np. z wołowiny
czy jagnięcin. Świetnie smakowo i wizualnie wzbogacą kremy warzywne i inne ulubione zupy, nadając im ostrzejszego charakteru. Polecamy czosnek z chilli w oleju zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. To gwarancja skutecznego rozgrzania organizmu od środka!
Wykorzystując tę propozycję od OLE! w kuchni - wyrazistość smaku i piękna prezentacja dania gwarantowane! Spróbuj i przekonaj się sam!
________________________________________
Czosnek chilli w oleju OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok. 9 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.