Szafirowa lodówka side by side marki Haier zadebiutowała na polskim rynku
Studio 111
Strzemińskiego 11/67
93-218 Łódź
haier_pr|studio111.pl| |haier_pr|studio111.pl
534407000
studio111.pl
Haier wprowadził do oferty 4-drzwiową lodówkę side by side HFR79F19EFGK. Wyróżnia ją duża, bo aż 703 litrowa pojemność, szuflada My Zone, w której możemy dostosowywać temperaturę do rodzaju przechowywanych produktów oraz możliwość sterowania za pomocą smartfona.
Świeżość i higiena
Szuflada My Zone umożliwia dostosowanie temperatury do typu żywności (od 0°C do +5°C). Możemy w niej przechowywać warzywa i owoce, mięsa i sery, czy owoce morza. Z kolei szuflada Fresh Box pozwala utrzymać niską temperaturę, by zapewnić idealne warunki do przechowywania surowego mięsa, ryb, świeżych warzyw oraz serów.
Lodówka Haier wyposażona została w strefę Humidity Zone, która utrzymuje idealny poziom wilgotności, co jest kluczowe dla świeżości owoców i warzyw. Dzięki temu produkty te zachowują dłużej swoje wartości odżywcze i smakowe.
Zaawansowane technologie
Pozytywny wpływ na przechowywanie żywności ma technologia Air Surround Cooling. To innowacyjny system cyrkulacji powietrza, który równomiernie rozprowadza chłodne powietrze wewnątrz lodówki. Zapewnia odpowiednie chłodzenie wszystkich produktów, niezależnie od ich położenia. Użytkownicy z pewnością docenią funkcje Super-Cool i Super-Freeze, które umożliwiają szybkie schłodzenie i zamrożenie, co jest niezwykle pomocne gdy wkładamy do lodówki dużą liczbę produktów.
Lodówka Haier to również praktyczne rozwiązania. Wbudowana kostkarka do lodu pozwala na szybkie i łatwe przygotowanie lodu do napojów, co jest niezwykle przydatne podczas gorących dni lub rodzinnych przyjęć. Tylne oświetlenie zapewnia natomiast doskonałą widoczność wszystkich przechowywanych w lodówce produktów – nawet tych umieszczonych w głębi półek.

Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie

Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli

Proste przyjemności na zimowe wieczory
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Moda

Malwina Wędzikowska: Luksusowe marki bardzo podupadły. Miliarderzy noszą się bez logo, a influencerzy przebodźcowali odbiorców towarami z górnej półki
Prezenterka uczestniczyła w Paris Fashion Week, który dla niej jest nie tylko wydarzeniem modowym, ale i szansą do obserwacji dynamicznych zmian w branży. Malwina Wędzikowska uważa, że kryzys, z jakim boryka się obecnie rynek mody, może skłonić marki do uproszczenia swoich kolekcji oraz wprowadzenia bardziej funkcjonalnych rozwiązań. Odpowiedzią na potrzebę oszczędności oraz zrównoważonego rozwoju w modzie powinna być chociażby możliwość wykorzystania tych samych modeli w propozycjach na różne sezony. Jej zdaniem może się również zmienić kształt tradycyjnych pokazów mody, które wiążą się z dużymi kosztami i spektakularnymi efektami.
Prawo
Polska w końcówce europejskiej stawki pod względem udziału kobiet w zarządach spółek. Zmienić ma to unijna dyrektywa

Udział kobiet w zarządach i radach nadzorczych 140 największych spółek notowanych na warszawskiej giełdzie na koniec 2024 roku wyniósł 18,4 proc. – wynika z danych 30% Club Poland. Zgodnie z dyrektywą Women on Boards, żeby zapewnić równowagę płci, 33 proc. wszystkich stanowisk zarządczych powinno być zajmowane przez osoby należące do niedostatecznie reprezentowanej płci. Sytuację kobiet powinny poprawić obowiązkowe parytety, transparentność rekrutacji oraz merytoryczne kryteria wyboru kandydata.
Żywienie
Prawidłowe odżywianie ma największy wpływ na zdrowie i długość życia. Niewiele osób stosuje odpowiednią dietę

– Skomponowanie odpowiedniego jadłospisu i kultura jedzenia są obecnie sporym wyzwaniem – uważa prof. dr hab. n. med. Grzegorz Dworacki, ekspert z Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Jego zdaniem zaszkodzić może nam chociażby spożywanie produktów tuż po wyjęciu ich z lodówki. Ekspert medycyny stylu życia zaznacza też, że bardzo ważną rolę w naszym organizmie odgrywają jelita, a żeby właściwie funkcjonowały, powinniśmy włączyć do swojego menu probiotyki oraz prebiotyki.