Komunikaty PR

Twórz 5-gwiazdkowe dania z płytą indukcyjną Haier HAFRSJ64MC

2021-05-31  |  08:00
Biuro prasowe

Firma Haier wprowadziła na rynek stylową i elegancką płytę indukcyjną, która pełnymi garściami czerpie z dobrodziejstw sztucznej inteligencji, by zapewnić nam najwyższe standardy użytkowania i najlepsze efekty kulinarne. Niezwykle zaawansowany i intuicyjny Multislider sprawia, że proces gotowania jest bardzo prosty. Rewolucyjny tryb VaryCook pozwoli nam się poczuć jak profesjonalni szefowie kuchni. A z autorskim rozwiązaniem Cook with Me, na który składa się między innymi aplikacja hOn, zyskujemy osobistego asystenta w naszych wyzwaniach kulinarnych. Co jeszcze przemawia za wyborem płyty Haier HAFRSJ64MC?

 

Nowoczesny design, wygoda użytkowania i innowacyjne sterowanie

Płyta indukcyjna Haier wykonana jest z najwyższej jakości materiałów. Proste krawędzie sprawiają, że płyta idealnie komponuje się z blatem, stanowiąc eleganckie dopełnienie nowoczesnej kuchni. Na szklanej, stylowej i łatwej do utrzymania czystości konstrukcji, możemy z powodzeniem używać naczyń o różnej wielkości – strefy grzania inteligentnie dopasują się do ich rozmiaru. Garnki i patelnie o niestandardowych rozmiarach? To żaden problem! Płyta Haier HAFRSJ64MC bez trudu poradzi sobie z przygotowaniem posiłku w nawet największych naczyniach. Dzięki funkcji bridge urządzenie pozwala łączyć dwa pola grzewcze w jedno. To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą szybko przyrządzić posiłek w brytfannach czy patelniach grillowych.

Rewolucyjnym rozwiązaniem, w które firma Haier wyposażyła swoją płytę indukcyjną, jest tryb VaryCook. Umożliwia on zmianę temperatury grzania intuicyjnie, bez udziału suwaków sterujących mocą. Dzięki niemu możemy zwiększyć lub zmniejszyć temperaturę, przesuwając garnek w górę lub w dół, co szczególnie sprawdzi się w trakcie przygotowywania deserów i sosów. To rozwiązanie, z którego od wielu lat z powodzeniem korzystają profesjonalni szefowie kuchni, a dzięki płycie Haier HAFRSJ64MC wkracza ono także do naszej kuchni.

Zastosowany w płycie Haier Multislider, który oddzielnie steruje każdym polem grzewczym, działa w skali od 1 do 9, umożliwiając jednym przesunięciem palca precyzyjne dopasowanie intensywności grzania do dania, które w danej chwili chcemy przygotować. Jeśli planujemy podgrzać coś bardzo szybko, najlepiej sprawdzi się funkcja booster. A tryb pauzy pozwoli nam wstrzymać na pewien czas proces gotowania na wybranym polu, a następnie wrócić do wcześniej zapisanych ustawień.

Osobisty asystent w Twojej kuchni

Firma Haier wzbogaciła płytę HAFRSJ64MC o autorskie rozwiązanie Cook with Me, na które składa się między innymi dedykowana dla urządzeń Haier aplikacja na smartfona – hOn. To innowacyjny asystent, który nie tylko daje szybki dostęp do setek przepisów – w aplikacji mamy dostęp do książki kucharskiej, która krok po kroku pomaga nam przygotować wybrane danie – ale też wspiera poszczególne tryby gotowania. Z takim pomocnikiem o wiele łatwiej jest przygotować 5-gwiazdkowe dania w Twojej kuchni. Szczególnie, że Cook with Me wspiera także inne urządzenia producenta, w tym piekarniki, okapy i płyty gazowe.

Dzięki aplikacji hOn użytkownik zyskuje także szybki dostęp do profesjonalnych porad, które dotyczą między innymi czyszczenia płyty indukcyjnej, a także wgląd do instrukcji obsługi oraz bezpośredni kontakt z centrum obsługi klienta.

Maksymalna moc i oszczędność energii

Używając płyty indukcyjnej oszczędzamy energię, wykorzystując jej tylko tyle ile jest potrzebne do ugotowania naszej potrawy. Maksymalna moc płyty Haier HAFRSJ64MC to 7,4 kW, zapewniająca najszybsze gotowanie, bez utraty mocy.

Co ważne, instalując płytę Haier możemy dopasować jej moc do naszej instalacji elektrycznej, korzystając z funkcji Power Management i wybierając 1 z 5 dostępnych poziomów mocy. A płyta w inteligentny sposób dostosuje swoje działanie do właściwego poziomu.

Płyta indukcyjna Haier HAFRSJ64MC dostępna jest w sieciach salonów RTV Euro AGD w cenie 1899 zł.

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom „ArtFormy” – weź udział w konkursie na projekt mebli! Biuro prasowe
2024-07-08 | 10:50

„ArtFormy” – weź udział w konkursie na projekt mebli!

W przyszłym roku będziemy obchodzili 100. rocznicę słynnej Międzynarodowej Wystawy Sztuk Dekoracyjnych i Nowoczesnego Przemysłu. By uczcić to wydarzenie, Studio Prostych Form postanowiło
Dom Wanny prostokątne: najczęściej wybierane do łazienki
2024-07-08 | 09:00

Wanny prostokątne: najczęściej wybierane do łazienki

Wanna to nie tylko jeden z niezbędnych elementów wyposażenia łazienki, ale także miejsce codziennego relaksu i wyciszenia. W świecie współczesnego designu, prostokątne wanny
Dom Prace ociepleniowe latem. Co trzeba wiedzieć
2024-07-06 | 11:00

Prace ociepleniowe latem. Co trzeba wiedzieć

Przeprowadzenie termomodernizacji latem jak planowanie rejsu wymaga sprawdzenia prognozy pogody. Przy coraz łagodniejszych zimach i wydłużonych ciepłych miesiącach w praktyce sezon budowlany

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Podróże

Klaudia Carlos: Nigdzie nie ma takiego piasku złocistego jak nad Bałtykiem. Mam tam swoje ulubione miejsca, ale lubię też poszukiwać nowych

Wokół wakacji nad polskim morzem przez lata narosło wiele stereotypów. Prezenterka zapewnia jednak, że ją samą nie zniechęcają ani stwierdzenia, że „jest za drogo”, ani że „zazwyczaj jest zła pogoda”. I choć turyści chociażby ze względu na „paragony grozy” coraz częściej omijają łukiem Morze Bałtyckie, to ona jest konsekwentna w swoich wyborach. Każdego roku stawia właśnie na Bałtyk i przekonuje, że nadmorskie miejscowości są bardziej urokliwe niż zagraniczne kurorty, a polskie piaszczyste plaże nie mają sobie równych.

Handel

Oliwa z oliwek i produkty z grzybami wśród najczęściej kwestionowanych przez IJHARS. Jakość pozostawia wiele do życzenia

Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych co roku przeprowadza kilkadziesiąt tysięcy czynności kontrolnych. W ubiegłym roku 16 proc. skontrolowanych artykułów rolno-spożywczych na etapie detalu miało parametry fizykochemiczne niezgodne z przepisami, a co czwarta partia była nieprawidłowo oznaczona. Do najczęściej kwestionowanych produktów należały oliwa z oliwek i przetwory grzybowe. – Konsument, jako najsłabsze ogniwo w łańcuchu, musi być właściwie poinformowany o składzie danego produktu – podkreśla Dorota Balińska-Hajduk z GIJHARS.

Prawo

Polskie prawo nie zakazuje trzymania psów na uwięzi. Nowy projekt ustawy proponuje bardziej restrykcyjne przepisy

Kara aresztu do lat trzech i grzywny do tysiąca złotych grożą właścicielom, którzy trzymają psy na łańcuchu. Zgodnie z prawem pies nie może być przywiązany dłużej niż przez 12 godzin, na uwięzi krótszej niż 3 metry. W rzeczywistości jednak ciężko udowodnić naruszenie tego przepisu. – Nadszedł czas, żeby powiedzieć stop utrzymywaniu psów na uwięzi. Pies to nie jest tani system alarmowy – podkreśla Michał Dąbrowski, dyrektor Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce. Szansą na zmianę może być obywatelski projekt ustawy, przygotowany przez kilka organizacji działających na rzecz ochrony zwierząt, który trafił niedawno do Sejmu.