WK-10 Coral od AKPO – wyspowa elegancja w najlepszym wydaniu
Wiele osób nie wyobraża sobie kuchni bez solidnego okapu. Jednak, który wybrać do kuchni otwartej z wyspą? Zdecydowanie taki, który jest nie tylko praktyczny i estetyczny. Poznajcie okap WK-10 Coral od AKPO – elegancki okap dedykowany kuchniom z wyspą.
Poszukujesz eleganckiego, niebanalnego rozwiązania do nowoczesnej kuchni z wyspą? AKPO ma na to odpowiedź- WK-10 Coral! Jest to funkcjonalny i posiadający niebanalny design produkt, dzięki któremu pozbędziesz się ze swojej kuchni wszelkich zapachów unoszących się podczas gotowania. Jego nietuzinkowy kształt sprawia, że doskonale wkomponuje się w aranżację każdej nowoczesnej kuchni.
Poznaj lepiej WK-10 Coral
Ten wyjątkowy, nowoczesny okap montowany jest z wykorzystaniem wytrzymałych, cienkich linek. Dzięki nim możemy regulować wysokości okapu względem przestrzeni roboczej w kuchni. Urządzenie to sprawdzi się zarówno w pracy w trybie wyciągu, jak i pochłaniacza. Niekwestionowaną zaletą tego sprzętu jest jego wygląd. Bryła okapu ma kształt sześcianu o boku 41 cm. Jego cechą charakterystyczną są zaokrąglone pionowe krawędzie, które nadają jemu lekkości. Dzięki zastosowanym linkom, montując okap w trybie pochłaniacza, można odnieść wrażenie, że niemal unosi się on w powietrzu.
W modelu WK-10 Coral zastosowano sterowanie elektroniczne z wygodnym w obsłudze panelem Soft Touch. Z jego wykorzystaniem można wybrać jeden z trzech dostępnych trybów pochłaniania, a także włączyć lub wyłączyć energooszczędne oświetlenie LED. W zestawie znajduje się również pilot zdalnego sterowania, który ułatwia obsługę urządzenia. W standardzie okap wyposażony jest w filtr aluminiowy, opcjonalnie można zamontować również filtry węglowe.
Maksymalna wydajność okapu: 446 m3/h.
Dostępne warianty kolorystyczne: czarny
Gwarancja: 24 miesiące

Wąskie regały metalowe do garażu. Praktyczne rozwiązania

Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie

Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.