Pora na nowość w diecie malucha – kaszki BoboVita Bio w 3 smakowitych odsłonach
Rozszerzanie diety jest niezwykle ekscytujące – zarówno dla dzieci, jak i dla ich rodziców. Maluch rozpoczyna przygodę z nowymi smakami, a mama i tata robią wszystko, aby te chwile były dla niego przyjemne i bezpieczne. BoboVita pamięta o potrzebach najmłodszych, zwraca również uwagę na oczekiwania opiekunów, którym zależy na trosce o naturę. Właśnie dlatego nieustannie udoskonala swoją ofertę Bio i wprowadza do niej smakowite nowości. Aby wybór produktów ekologicznych był jeszcze większy, teraz linia BoboVita Bio to także 3 bezmleczne kaszki w wyjątkowo pysznych owocowych smakach. Wypróbujcie je wszystkie!
Współcześni rodzice coraz częściej sięgają po produkty ekologiczne dla swoich dzieci. Podążając za ich oczekiwaniami, BoboVita proponuje 3 smakowite kaszki ze składnikami w 100% z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Nowości BoboVita Bio to 3 bezmleczne kaszki z cennymi składnikami (takimi jak orkisz, owies, żyto, pszenica czy tapioka) w pysznych owocowych smakach. Propozycje zawierają bezpieczne składniki odpowiedniej jakości, dopasowane do potrzeb niemowląt już po 4. miesiącu życia. Tak jak inne produkty z linii Bio, nowe kaszki powstały z myślą o dobru planety – różnorodności biologicznej, kondycji gleby i źródłach wody. Wybierając je dla malucha, rodzice mogą być pewni, że podają swojemu dziecku produkt bezpieczny i stworzony z troską o środowisko.
Drogi Rodzicu – poznaj to, co dobre dla dziecka i dobre dla planety:
BoboVita Bio Kaszka bezmleczna ryżowo-kukurydziana z tapioką i bananem po 4. miesiącu życia Wartościowa i bezpieczna propozycja dla malucha, który rozpoczyna przygodę z rozszerzaniem diety. Zawiera starannie wyselekcjonowane składniki, takie jak ryż, kukurydza, tapioka oraz banan, które pochodzą w 100% z certyfikowanych upraw ekologicznych, prowadzonych z najwyższą dbałością o środowisko. Nie zawiera dodatku cukru*, jest także bez konserwantów**, bez barwników** i bez oleju palmowego. Aby sporządzić kaszkę, zgodnie z opisem na opakowaniu wystarczy odmierzyć odpowiednią ilość produktu i wymieszać go z przygotowanym mlekiem modyfikowanym. * Zawiera naturalnie występujące cukry, pochodzące ze zbóż, owoców i mleka. **Zgodnie z przepisami prawa kaszki dla niemowląt i małych dzieci nie mogą zawierać konserwantów i barwników.
|
Rozmowa lepsza od kar i nagród
Porozumienie między największą śląską uczelnią i Szkołą w Chmurze
Przygoda – nie może jej zabraknąć podczas zabawy z dzieckiem
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Film
Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach
Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.
Gwiazdy
Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami
Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.
Konsument
Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie
Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.