Poznaj smakowite posiłki BoboVita ze składnikami w 100% naturalnego pochodzenia
Mały kulinarny odkrywca jest gotowy na kolejne nowe smaki w diecie? To świetna wiadomość! Teraz urozmaicanie jadłospisu w pierwszym roku życia stanie się jeszcze ciekawsze, ponieważ do oferty posiłków w słoiczkach BoboVita dołączają 2 smakowite nowości dla dzieci po 15. miesiącu życia. Gulasz drobiowy z pieczarkami, a może Pasta z pomidorami, szynką i papryką? Odkryj różnorodne propozycje z dużą zawartością warzyw w 100% z kontrolowanych upraw. Mniam!
Nowości BoboVita to:
- 2 smakowite propozycje o zróżnicowanym składzie z dużą zawartością warzyw – gulasz drobiowy z pieczarkami oraz pasta z pomidorami, szynką i papryką,
- obiadki z dużymi kawałkami, dopasowane do etapu rozwoju dziecka – idealne dla malucha po 15. miesiącu życia,
- składniki, które spełniają ściśle określone normy jakości i bezpieczeństwa dla żywności dla niemowląt i małych dzieci,
- posiłki ze składnikami w 100% naturalnego pochodzenia – 100% mięsa bez pozostałości antybiotyków oraz 100% warzyw z kontrolowanych upraw,
- prosty skład – bez konserwantów, barwników i wzmacniaczy smaku*,
- obiadek Gulasz drobiowy z pieczarkami zawiera kwas ALA (z grupy omega 3) niezbędny dla prawidłowego rozwoju mózgu i tkanek nerwowych.
Poznaj posiłki, które są dopasowane do potrzeb dziecka i powstały ze szczególną dbałością o jakość i bezpieczeństwo:
- BoboVita gulasz drobiowy z pieczarkami po 15. miesiącu życia
- BoboVita pasta z pomidorami szynką i papryką po 15. miesiącu życia
*Zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera konserwantów, barwników i wzmacniaczy smaku.
Ważne informacje: Zaleca się kontynuację karmienia piersią podczas wprowadzania pokarmów uzupełniających. Karmienie piersią powinno trwać tak długo, jak jest to pożądane przez matkę i dziecko. Karmienie piersią jest najlepsze dla dziecka.

Powrót na Lwią Skałę z zestawami LEGO Simba

Avionaut wspiera SOS Wioski Dziecięce

Edukacja sensoryczna to więcej niż zabawa
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Gwiazdy

Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj
Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Infrastruktura
Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.