Komunikaty PR

Małe wielkie przyjemności!

2021-08-18  |  13:15
Biuro prasowe

Doskonałe połączenie aksamitnej, mlecznej czekolady z pysznymi dodatkami to kompozycja, która zapewnia 100% przyjemności smaku. Wśród dodatków znaleźć można te, które cieszą się największą popularnością, jak orzechy laskowe, skórka pomarańczy, rodzynki, orzeszki arachidowe, migdały czy wiórki kokosowe. Najlepszą jakość czekolad podkreśla stylowe opakowanie.

Czekolada to uwielbiany na całym świecie przysmak, który jak chyba żaden inny przynosi tak wiele pozytywnych skojarzeń. Cenimy ją nie tylko za rozkosznie słodki smak; jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny aromat; jedwabistą konsystencję – ale też za poczucie przyjemności, które nam daje. Dostarczy energii, gdy jej potrzebujemy w ciągu zabieganego dnia; umili popołudniowy relaks z filiżanką kawy czy herbaty; będzie słodką towarzyszką błogiego, wieczornego odpoczynku. Ta mała przyjemność ma wielką moc!

Terravita dba o wszystkich miłośników małych, czekoladowych przyjemności i oferuje pyszne tabliczki Premium w poręcznym opakowaniu 50 g. Każda z nich to połączenie delikatnej, mlecznej czekolady ze smakowitymi dodatkami. Sekretem najlepszej czekolady są składniki, a Terravita powstaje z tych najwyższej jakości. Czekolady Terravita Premium spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających wielbicieli tego kakaowego przysmaku. Ziarna kakaowca są pozyskiwane z upraw, w których dba się o utrzymanie najwyższych standardów. Dlatego czekolada mleczna Terravita ma niezwykle przyjemny smak i aksamitną konsystencję.

W kolekcji małych tabliczek Terravita Premium każdy znajdzie coś dla siebie. Czekolada mleczna pomarańczowa Terravita Premium 50 g oferuje pyszne, słodkie orzeźwienie. W każdej kostce tradycyjna, mleczna czekolada perfekcyjnie komponuje się ze skórką pomarańczy. Czekolada mleczna z orzechami laskowymi Terravita Premium 50 g to niezwykle lubiane połączenie czekoladowej słodyczy, mocy kakao i chrupkości orzechów. Aksamitna, mleczna czekolada smakowicie przełamana chrupkością orzechów – takiej tabliczce trudno się oprzeć. Czekolada mleczna z bakaliami Terravita Premium 50 g to klasyczna wersja czekoladowego przysmaku, pełna słodkich rodzynek i chrupkich orzeszków arachidowych. Miłośnicy słodkości cenią ją za bogatą teksturę i wielowymiarowy smak. Oryginalną nutę egzotyki znajdziemy w Czekoladzie mlecznej z migdałami i kokosem Terravita Premium 50 g. Smakowicie chrupiące, prażone migdały i aromatyczne wiórki kokosowe, zatopione w aksamitnej, mlecznej czekoladzie to doskonały pomysł na słodką chwilę przyjemności.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.