Komunikaty PR

McDonald’s z dostawą pod Twoje drzwi dzięki Glovo w Kędzierzynie Koźlu!

2021-08-05  |  01:00
Biuro prasowe

Glovo rozszerza swoją działalność o kolejne miasta, w tym także Kędzierzyn Koźle. Mieszkańcy mogą składać zamówienia z restauracji McDonald’s z dostawą wprost pod drzwi. Glovo dzieli się także z nowymi użytkownikami specjalnym kodem zniżkowym.

 

Polacy pokochali e-zakupy i zamawianie dań z restauracji. Do grona polskich miast partnerskich Glovo dołączyło Kędzierzyn Koźle. Od dzisiaj ich mieszkańcy mają możliwość skorzystania z dostaw sieci restauracji McDonald’s za pomocą jednego kliknięcia. Zamówienia będą dostarczone w pełni bezpieczny sposób dzięki dostawie bezkontaktowej w maksymalnie godzinę od momentu złożenia zamówienia. Glovo dzieli się także z nowymi użytkownikami specjalnym kodem POZNAJGLOVO, który uprawnia nowych użytkowników aplikacji do 20 złotych zniżki, przy zamówieniu na kwotę minimum 35 złotych. Brzmi kusząco, prawda?

Miejscy kurierzy Glovo dostarczają zakupy i zamówienia z restauracji w każdy dzień tygodnia, w tym także w niedziele niehandlowe. Zamówienie ulubionych kanapek w McDonald’s to idealny pomysł nie tylko na lunch czy przekąskę, ale także wieczór z przyjaciółmi. Brzmi kusząco, prawda?

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Nie śmieć w majówkę! - apel Operacji Czysta Rzeka Biuro prasowe
2024-05-01 | 11:40

Nie śmieć w majówkę! - apel Operacji Czysta Rzeka

Majówkę chętnie spędzamy na łonie natury. Zadbajmy o to, aby podczas rekreacji na piknikach, spacerach, wycieczkach rowerowych czy kajakowych nie pozostawić po sobie śladów w
Styl życia Majówkowy piknik w Elektrowni Powiśle
2024-04-29 | 15:59

Majówkowy piknik w Elektrowni Powiśle

Przed nami niemal tydzień błogiego lenistwa nad Wisłą. Z pomysłem na spędzenie majówki w mieście przychodzi Elektrownia Powiśle. Piknik pod gołym niebem z wiosennym menu, otwarcie
Styl życia Cook Story w nowej odsłonie – teraz jeszcze bardziej smart
2024-04-29 | 11:15

Cook Story w nowej odsłonie – teraz jeszcze bardziej smart

25 kwietnia br. ponownie swoje przestrzenie otworzyło Cook Story by Samsung, unikatowy punkt na kulinarnej mapie Warszawy. W Cook Story można wziąć udział w warsztatach kulinarnych, jak

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Psychologia

Beata Pawlikowska: To wszystko, czego doświadczyłam w dżungli amazońskiej, wstrząsnęło mną i pokazało mi prawdę o sobie samej. To właśnie był początek zmian w moim życiu

Pisarka preferuje podróżowanie w pojedynkę. Lubi wyjeżdżać w trudne, niedostępne rejony świata, bo takie wyprawy są także podróżą w głąb siebie. Chociażby w dżungli amazońskiej przekonała się, że decyzje, jakie podejmujemy na różnych etapach naszego życia, wynikają właśnie z naszego postrzegania samych siebie i świata. A z kolei to postrzeganie zależy od podświadomych przekonań, które są naszym wewnętrznym programem wgranym w dzieciństwie. W swojej książce zatytułowanej „Kody podświadomości” podróżniczka tłumaczy, że jeśli ktoś podświadomie wierzy na przykład w to, że nie ma prawa do szczęścia i jest gorszy od innych, to jego życiowa droga będzie właśnie wiernym odbiciem tych przekonań.

Konsument

Coraz więcej Europejczyków ogranicza spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych. Większe wsparcie ze strony rządów i legislacji mogłoby zwiększyć ich popularność

Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg. Zmiana nawyków konsumenckich napędza branżę produktów roślinnych, ale wspomogłyby ją także zmiany systemowe, m.in. szersze dofinansowanie produkcji roślinnej kosztem mięsnej czy obniżenie podatku na żywność o niskim śladzie środowiskowym.