„Jak w górę, to z Michałem Kempą!” Kolejna odsłona kampanii Chivas Regal
Droga na szczyt często bywa długa, kręta i wyboista, ale z osobami, które nas wspierają i motywują, jest on do zdobycia. A gdy już osiągniemy nasz cel, to najlepiej celebrować ten moment z bliskimi. W kolejnej odsłonie kampanii marka Chivas Regal zaprasza do udziału w konkursie, w którym zachęca uczestników do podzielenia się tym, jak i z kim celebrują swoje sukcesy. Nagrodą główną jest udział w warsztacie z improwizacji oraz występ w jednej scenie podczas spektaklu razem z Michałem Kempą!
Kampania „Jak w górę to z Wami” marki Chivas mówi, by doceniać tych, którzy zawsze są obok, wspierają nas i inspirują do kolejnych wyzwań. Warto o tym pamiętać również wtedy, gdy dotrzemy na szczyt.bo sukces smakuje lepiej, kiedy możemy się nim dzielić. Właśnie startuje trzecia odsłona kampanii, w której marka zachęca do celebrowania osiągnięć z bliskimi. Ambasadorem jest znany dziennikarz i stand-uper, Michał Kempa. Co więcej, Chivas Regal chcąc inspirować do rozwijania swoich pasji, ciągłego rozwoju i dążenia do celu, przygotował konkurs z atrakcyjnymi nagrodami.
„Bardzo nie lubię słowa „sukces”. Peszy mnie. Powoduje, że człowiek czuje się zbyt wyjątkowy. Potem zostaje już tylko „samotność na szczycie”. Dlatego jak iść w życiu w górę, to tylko z Wami. Z ludźmi. Z Różnymi. Byle nie samemu.” – mówi Michał Kempa, ambasador kampanii Chivas Regal.
Konkurs organizowany jest na stronie: chivaswgore.pl. Zadaniem konkursowym jest udzielenie odpowiedzi na pytanie – „jak i z kim celebrujesz sukcesy”. Autor najbardziej kreatywnej odpowiedzi weźmie udział w warsztacie z improwizacji oraz wystąpi w jednej scenie podczas spektaklu razem z Michałem Kempą w Klubie Komediowym. Pozostałymi nagrodami w konkursie są min. vouchery do sklepów sieci Moliera2, vouchery do wykorzystania na stronie ebilet.pl. Konkurs trwa od 8 marca do 16 kwietnia. Regulamin oraz szczegóły akcji znajdują się na stronie chivaswgore.pl.
To już kolejna odsłona naszej kilkuetapowej kampanii, w której podkreślamy, jak ważne jest to, by wzajemnie inspirować się do kolejnych działań i wspólnie cieszyć się z osiągnięć. Jesteśmy pewni, że podobnie jak poprzednia edycja, ta też będzie cieszyć się ogromnym zainteresowaniem, a laureat nagrody głównej, rozwinie dzięki Michałowi swoją pasję lub realizuje jedno ze swoich marzeń – mówi Klaudia Szymańczyk, Brand Manager marki Chivas Regal w Wyborowa Pernod Ricard.
Kampania „Jak w górę, to z Wami!” jest polską adaptacją globalnego projektu „I Rise, We Rise!”. Jej pierwszy etap odbył się w sierpniu zeszłego roku. Wtedy Chivas Regal poinformował o współpracy z ambasadorami – Anją Rubik, Ten Typ Mes, Michałem Kempa oraz Olgą Kordys Kozierowską. Do tej pory marka zrealizowała dwie odsłony kampanii, a w grudniu w warszawskiej restauracji Baila Show & Dining odbyło się niezwykłe show, które idealnie wpisywało się w hasło przewodnie projektu. Podczas wydarzenia wspólnie wzniesiono toast z ambasadorami marki Chivas oraz podziwiano wyjątkowe występy artystyczne. Więcej informacji znaleźć można na stronie Jak w górę to z Wami - Chivas Regal Whisky - Chivas Regal PL oraz na social media marki Chivas Regal.
Fundacja Avalon startuje z autorskim podcastem „#Wystarczy zacząć”!
McCANN wzmacnia szeregi kreatywne – dołączają Paweł Cholewa i Kamil Kuć
Trzy premierowe filmy z serii „Gabinet z widokiem na morze” w Romance TV!
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Media
Edyta Herbuś: Rozmawiałam z produkcją na temat mojej ewentualnej roli w „Tańcu z gwiazdami”. Wierzę, że stworzą taką, która będzie dla mnie inspirująca
Tancerka przyznaje, że kiedy dostała propozycję udziału w ostatniej edycji „Tańca z gwiazdami”, to choć miała apetyt na powrót do tej produkcji, po rozważeniu wszystkich za i przeciw jednak ją odrzuciła. Z jednej strony miała już inne zobowiązania zawodowe, a z drugiej – zależało jej na tym, by powrócić do show nie tylko w charakterze instruktorki, ale zaprezentować się widzom z nieco innej strony. Edyta Herbuś wierzy, że w przyszłości program przejdzie pewną metamorfozę i znajdzie się w nim rola skrojona właśnie dla niej. Nie ukrywa też, że ta edycja wyjątkowo przyciągnęła jej uwagę, bo skupiła bardzo charyzmatycznych uczestników.
Prawo
Sztuczna inteligencja coraz śmielej wkracza w produkcję muzyczną. Artyści i odbiorcy chcą jasnego oznaczania utworów generowanych przez takie narzędzia
Dziesięciokrotny wzrost przychodów rynku sztucznej inteligencji w tworzeniu muzyki przewidują analitycy w ciągu najbliższych 10 lat. Wokół tematu narasta coraz więcej kontrowersji, związanych m.in. z uczeniem się algorytmów na już skomponowanych dziełach czy wykorzystywania głosów wokalistów do tworzenia coverów śpiewanych przez SI. Jednocześnie ponad jedna trzecia muzyków przyznaje już, że wspierali się w swojej pracy sztuczną inteligencją. Artyści oczekują jednak jasno wytyczonych ram regulacyjnych dla tego typu narzędzi. Przede wszystkim miałyby one dotyczyć zgód na wykorzystanie własności intelektualnej i wyraźnego oznaczania muzyki komponowanej przez SI.
Handel
Po kiełbaski wege czy roślinne burgery sięga coraz więcej konsumentów. Branża roślinna będzie walczyć o utrzymanie takiego nazewnictwa
Kiełbasa bezmięsna, burger roślinny, parówka wegetariańska, stek vege – do takich nazw produktów wielu konsumentów zdążyło się przyzwyczaić i coraz chętniej po nie sięga. Pojawiają się jednak pomysły, by zakazać nazewnictwa charakterystycznego dla produktów mięsnych. Również w Polsce pojawiła się propozycja w tym zakresie ze strony poprzedniego składu resortu rolnictwa pod koniec ubiegłego roku. Zwolennicy uzasadniają ten pomysł ochroną interesów konsumenckich, ale badania pokazują, że tylko niewielki odsetek klientów pomylił produkt wegański i mięsny przy zakupie.