Komunikaty PR

Nowość od Helcom Premium! Sałatki z tuńczykiem z wyjątkowymi dodatkami.

2021-10-13  |  01:00
Biuro prasowe
Kontakt

Barbara Trepka
2moro

Mazowiecka 125/1
30-023 Kraków
basia|2moro.pl| |basia|2moro.pl
503 119 029
2moro.pl

Zostań łowcą smaku! Marka Helcom Premium prezentuje nową serię produktów — rybne sałatki z tuńczykiem w roli głównej i starannie dobranymi dodatkami oraz przyprawami. To gotowe danie, które możesz zabrać wszędzie — spróbuj już dziś.

 

Smak

Tuńczyk to klasyczny produkt, który od lat gości na polskich stołach. Serwowany jest zarówno w daniach obiadowych, sałatkach, jak i przekąskach. Właśnie ta morska ryba z rodziny makrelowatych stanowi bazę dla pysznych gotowych dań od Helcom Premium. 

Sekret smaku nowych sałatek tkwi w doborze aromatycznych przypraw i zdrowych, warzywnych dodatków, które świetnie komponują się ze smakiem tuńczyka. Te niebanalne połączenia smakowe mogą pozytywnie zaskoczyć niejedno podniebienie. W nowej serii produktów znalazły trzy zestawy smakowe:

 

  • Sałatka z tuńczykiem, czarną fasolą, kukurydzą i czarnuszką
  • Sałatka z tuńczykiem, czerwoną fasolą, groszkiem i czarnym sezamem
  • Sałatka z tuńczykiem, czarną soczewicą, oliwkami i suszonymi pomidorami

 

Jakość

Nowe sałatki marki Helcom Premium są przygotowane ze starannie dobranych składników — najwyższej jakości ryb, świeżych warzyw i aromatycznych przypraw.

Co więcej, charakteryzują się wysoką zawartością kwasów Omega-3. Ta rybna przekąska to nie tylko danie, które zaspokoi głód, ale również pożywny posiłek dostarczający organizmowi, to co najlepsze.

Marka Helcom Premium znana jest z wysokiej jakości produktów i niebanalnych połączeń smakowych. W jej ofercie można znaleźć również pasty rybne w różnych odsłonach, czy oliwki grillowane, nadziewane czosnkiem, czerwoną papryką lub jalapeno. 

 

Wygoda

Zaletą nowego produktu jest z pewnością jego forma. Sałatki z tuńczykiem od Helcom Premium to danie, które świetnie sprawdzi się o różnych porach dnia. To gotowy pomysł na śniadanie, drugie śniadanie do pracy, kolację, czy przekąskę w trakcie dnia. Idealna porcja na raz, z wygodnym otwarciem, którą możesz zabrać ze sobą wszędzie. 

 

Zostań łowcą smaku i wybierz swoją ulubioną sałatkę z tuńczykiem!

 

Właścicielem marki Helcom Premium jest firma Greek Trade, znany producent, dystrybutor i importer produktów branży spożywczej, działający na rynku od 1992 roku. Firma stawia na jakość dystrybuowanych produktów spożywczych, dlatego starannie dobiera dostawców.

---

Kontakt:

GREEK TRADE SP. Z O.O.

ul. Tadeusza Śliwiaka 14

30-797 Kraków

sieci@greektrade.com.pl

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze Biuro prasowe
2024-03-29 | 10:34

Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze

Wraz z nadejściem wiosny w naszej kuchni mogą zagościć na nowo smaki, za którymi tęskniliśmy przez cały rok. Nadchodzące wiosenne miesiące to dobry moment na zmiany i wprowadzenie
Żywienie Słodkie święta z Haribo
2024-03-28 | 17:15

Słodkie święta z Haribo

W czasie Wielkanocy na stołach i w koszyczkach królują kolorowe jajka, kurczaczki i zajączki. Znajdziemy je także w limitowanych produktach HARIBO. Opakowanie HARIBO Happy Easter
Żywienie Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
2024-03-28 | 17:00

Świąteczne wariacje na temat kiełbasy

Kiełbasa to wędlina tradycyjnie obecna na polskim, wielkanocnym stole. Pojawia się tam w różnej formie – pieczonej, gotowanej czy surowej, w plasterkach lub kawałkach. My

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Partner Serwisu Zdrowie

Viatris

Media

Styl życia

Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych

Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.

Handel

Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej

Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.