Komunikaty PR

NOWOŚĆ So Soft! HELIO Natura bez konserwantów!

2021-02-08  |  15:00

NOWOŚĆ HELIO Natura bez konserwantów!

So Soft! to innowacyjna linia znanej i lubianej, polskiej marki HELIO, która jest odpowiedzią na dzisiejsze potrzeby konsumentów, poszukujących wyjątkowo miękkich i soczystych suszonych owoców z naturalnie dobrym składem. 

So Soft! HELIO Natura to jedyne takie! zdrowe przekąski, które wyróżniają się brakiem konserwantów i oryginalnym, naturalnie słodkim smakiem. 

So Soft! żurawina, morele, daktyle, figi i śliwki to wyjątkowo miękkie i soczyste, zupełnie nowej jakości owoce suszone HELIO Natura, które doskonale wpisują się w trendy zdrowego odżywiania

So Soft! ŻURAWINA HELIO Natura to pierwsza na rynku żurawina nasączona sokiem żurawinowym naturalnie z dobrym składem - bez dodatku konserwantów! So Soft! przekąska HELIO Natura zawiera aż 90% żurawiny suszonej i 10% soku żurawinowego.

W nowej linii HELIO Natura znajdziemy też pyszne i zdrowe, naturalnie słodkie - jedyne takie! So Soft! DAKTYLE, MORELE, FIGI ŚLIWKI suszone miękkie owoce bez konserwantów.

Wszystkie oryginalne przekąski So Soft! HELIO Natura wyróżnia:

  • soczysta mięsistość
  • brak konserwantów
  • naturalnie słodki smak
  • wysoka zawartość błonnika
  • naturalnie ciemny kolor
  • długi termin przydatności
  • wygodne, apetyczne opakowanie

 

So Soft! to najnowsza odpowiedź HELIO na dzisiejsze potrzeby konsumentów, którzy w dobie rosnącej częstotliwości alergii i chorób cywilizacyjnych, tj. cukrzyca i otyłość, a także trwającej pandemii Covid- 19, stawiają na ZDROWE ODŻYWIANIE i zwracają coraz większą uwagę na jakość i skład kupowanej żywności. Dlatego zgodnie z duchem Slow Food, polska marka HELO proponuje nam na nadchodzący nowy rok- zupełnie nowe, naturalnie zdrowe, wyjątkowo miękkie i soczyste, niezwykle apetyczne - najwyższej jakości owoce suszone bez konserwantów So Soft! HELIO Natura, które w codziennym planie dnia pomogą nam- naturalnie i ze smakiem- zadbać o zdrową dietę w 2021 roku!

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Dziecko

Edukacja

W ubiegłym roku spadła liczba samobójstw. Dalsza reforma psychiatrii powinna pomóc utrzymać tę tendencję

W 2024 roku po raz pierwszy od kilku lat liczba samobójstw w Polsce spadła, jednak skala problemu wciąż jest poważna. Polska jest w trakcie reformy psychiatrii, w ramach której największy nacisk w kształtowaniu opieki ma być położony na wsparcie środowiskowe. Eksperci zwracają jednak uwagę również na potrzebę utrzymania działań oddolnych i podniesienia społecznej wiedzy na temat prewencji suicydalnej. Bardzo istotne w tym kontekście jest odpowiednie kształtowanie dyskursu medialnego, a także edukowanie na temat tego, jakie zasady są kluczowe w pierwszej pomocy emocjonalnej.

Psychologia

Otyłość nie wynika z braku samodyscypliny czy lenistwa. Ta poważna choroba niesie ze sobą 200 różnych powikłań

– Walka z otyłością wymaga nie tylko wprowadzenia zmian w stylu życia i sposobie odżywiania, ale przede wszystkim zrozumienia, że jest to choroba zarówno o podłożu fizycznym, jak i psychicznym – podkreśla psycholog Adrianna Sobol. Niestety często to schorzenie jest postrzegane jako wynik braku dyscypliny, nieprawidłowej diety lub lenistwa, co jest błędnym i krzywdzącym stereotypem. W rzeczywistości otyłość jest bowiem poważną chorobą, która niesie ze sobą wiele powikłań zdrowotnych i wymaga kompleksowego podejścia. Kluczowymi elementami, które mogą się przyczynić do skuteczniejszego leczenia i poprawy jakości funkcjonowania pacjentów, jest wsparcie emocjonalne oraz zwiększenie dostępności do specjalistów.