Komunikaty PR

Odkryj niebanalność kaparów w zalewie octowej OLE!

2020-11-17  |  15:08
Biuro prasowe

Kapary a tak naprawdę pączki kwiatów kapara, o lekko goryczkowym smaku, zanurzone
w zalewie octowej świetnie komponują się z wieloma produktami. Przekonaj się sam i odkryj
jak wiele kulinarnych inspiracji kryje w sobie ten warzywny przysmak.

Kapary w zalewie octowej OLE! uwodzą poprzez  idealną kompozycję aromatu, wyrazistości
i charakteru. Z natury, w smaku kapary podobne są nieco do zielonych oliwek. Zalewa, wydobywa
z nich cierpkość i lekką ostrość, które idealnie sprawdzą się jako dodatek do dań rybnych, mięsnych, sałatek lub jako dodatek do sosów.

Zasada stosowania tej aromatycznej przekąski jest jedna. Najlepiej komponuje się z tymi daniami, które skomponowane zostały z produktów o delikatnym, niedominującym smaku, ponieważ wtedy mają najlepsze pole do wzbogacenia potrawy oryginalnością i mocą swojego aromatu. Warto dodać kapary w zalewie octowej OLE! do ulubionych dań rybnych, sałatek czy sosów, aby odkryć je w nowej, bardziej wyrazistej smakowo i oryginalnej wersji.

_____________________________

Kapary w zalewie octowej OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok. 6 zł

 

Więcej na: www.wole-ole.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Galaretki Fresh&Fruity… Radość płynie z owoców! Biuro prasowe
2024-06-13 | 11:00

Galaretki Fresh&Fruity… Radość płynie z owoców!

Ich krótki i prosty skład na bazie naturalnych składników i prawdziwe soki owocowe w środku każdej galaretki to gwarancja wysokiej jakości i pysznego smaku. Galaretki
Żywienie Danone rozszerza portfolio o produkty wysokobiałkowe YoPRO
2024-06-12 | 14:55

Danone rozszerza portfolio o produkty wysokobiałkowe YoPRO

Do portfolio Danone dołączyła właśnie marka YoPRO oferująca jogurty w kubeczkach i warianty pitne. Te wysokobiałkowe produkty mleczne, dostępne w różnych smakach i gramaturach, są
Żywienie Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska
2024-06-10 | 10:00

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Handel

Coraz więcej światowych zasobów ryb jest przełowionych. Nadmierne połowy dotyczą już blisko 38 proc. stad ryb na świecie

Według najnowszych danych ONZ FAO nadmierne połowy dotyczą 37,7 proc. wszystkich stad ryb i ten odsetek stale rośnie. W niektórych akwenach, takich jak Morze Śródziemne i Czarne, ponad 60 proc. stad jest przełowionych. Może to prowadzić nie tylko do degradacji ekosystemów morskich, ale także mieć poważne konsekwencje dla milionów ludzi na świecie. – Gdyby wszystkie stada na świecie były poławiane w  zrównoważony sposób, pozwoliłoby to wygenerować o 16 mln t więcej ryb i owoców morza rocznie, co z kolei przełożyłoby się na możliwość wyżywienia dodatkowych 72 mln ludzi – wskazuje Joanna Ornoch z organizacji pozarządowej MSC (Marine Stewardship Council).

Media

Magdalena Boczarska: Tantiemy z internetu to jest należna nam wypłata za naszą pracę. Te pieniądze pozwoliłyby nam spokojnie przeżyć od pierwszego do pierwszego

Magdalena Boczarska była w gronie aktorów, którzy we wtorek protestowali przed Sejmem. Podczas posiedzenia Komisji Kultury i Środków Przekazu odbywało się bowiem pierwsze czytanie projektu nowelizacji ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Mateusz Banasiuk podkreśla, że środowisko twórców filmowych już od wielu miesięcy z determinacją walczy o stosowne zapisy, które jak najszybciej powinny być dostosowane do norm europejskich. Platformy cyfrowe i sieci kablowe rozpowszechniające filmy i seriale czerpią bowiem ogromne zyski z pracy artystów i pozostałych wykonawców, dlatego też powinny płacić im za to należne wynagrodzenie. Szacuje się, że każdego roku tracą oni z tego tytułu ponad 41 mln zł.

Media

Anna Kalczyńska: Ostatni rok dał mi duży oddech i dziś już oglądam „Dzień Dobry TVN” z dystansem. Zmiany doceniamy po jakimś czasie

Prezenterka nie ukrywa, że na początku trudno było się jej pogodzić ze zmianami kadrowymi w „Dzień Dobry TVN”,  bo dobrze czuła się w tym formacie śniadaniowym i wiązała z nim duże nadzieje. Teraz jednak, patrząc na wszystko z perspektywy czasu, zdążyła się już przekonać, że ta zmiana na ścieżce zawodowej była jej potrzebna, bo dała motywację do działania na innych płaszczyznach. Anna Kalczyńska ma już nową pracę. Wkrótce na portalu Goniec.pl będzie miał premierę jej autorski program o tematyce geopolitycznej.