Komunikaty PR

Odmień banalne dania i nadaj im nowego wymiaru z OLE!

2020-12-21  |  11:15
Biuro prasowe

Klasyczne potrawy, których smak znamy już doskonale, mogą po pewnym czasie zwyczajnie się nam znudzić. Zwalczającą wszelką kulinarną nudę z pomocą przychodzi OLE!. Tym razem, w roli głównej inspiracji poleca Pastenę – pastę ze smażonych pieczarek, której spektrum zastosowań, zależy jedynie od granic Twojej wyobraźni!

 

Pastena OLE! to delikatne pieczarki, wzbogacone aromatem smażonej cebulki, otulone wyjątkową mieszanką przypraw. Sekret jej doskonałości tkwi w odpowiedniej kompozycji wszystkich składników, która sprawia, że pasta ma idealną konsystencję do tego aby można było ją rozsmarować na, świeżym, chrupiącym pieczywie, a także szybko i w prosty sposób połączyć ją z różnymi składnikami dania, w którym będzie tworzyła aromatyczny sos.

Tylko tyle i aż tyle wystarczy, aby spełnić oczekiwania zarówno tych, którzy chcą urozmaicić swoją kuchnię, jak i osób, które szukają niebanalnego smaku, przy zachowaniu najwyższej jakości produktów.

 

Z Pasteną - pastą ze smażonych pieczarek OLE! możesz zaszaleć w kuchni i dodać ją do wielu, często nieoczywistych potraw. Sprawdzi się idealnie jako farsz do pierogów czy wytrawnych naleśników, jako grzybowy sos do zapiekanek czy dań mięsnych, lub w możliwie najprostszej wersji – od razu po otwarciu słoiczka – jako dodatek do ulubionego pieczywa. Wszystko za sprawą niebanalnego smaku, który idealnie i wzbogaca znane nam już potrawy, a także pozwala na przygotowanie zupełnie nowych, wyjątkowo smakowitych dań.

 

Jeśli poszukujesz na co dzień w daniach wysokiej jakości składników oraz dużej uniwersalności, która pomoże Ci pobudzić kreatywność w kuchni, to ta pozycja od OLE! z pewnością Ci to zapewni. Pasteny – pasty ze smażonych pieczarek OLE! nie może zabraknąć w żadnej kuchennej spiżarni!

________________________________________

Pastena – pasta ze smażonych pieczarek OLE!
Pojemność: 210 g
Cena: ok. 10 zł

Więcej na: www.wole-ole.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.

Ochrona środowiska

Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.

Moda

Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.