Komunikaty PR

Ptasie Mleczko® o smaku Caffe Latte – pyszna nowość w portfolio marki

2023-04-27  |  01:00
Biuro prasowe

Wyrazista kawa espresso i spienione mleko to podstawa uwielbianego na całym świecie włoskiego napoju – Caffe Latte. Od teraz możemy cieszyć się tym pysznym smakiem zamkniętym w formie czekoladowych, prostokątnych kosteczek. Te niezwykle delikatne pianki skradną serca miłośników kawy i oryginalnej wedlowskiej czekolady, oferując im słodką chwilę przyjemności na co dzień. Słodycz idealnie nadaje się do dzielenia z najbliższymi, unosząc wspólne chwile „dwa pięterka wyżej”.

W portfolio marki Ptasie Mleczko® pojawił się nowy wariant inspirowany smakiem kawowego napoju. Ptasie Mleczko® o smaku Caffe Latte, bo o nim mowa, to idealne połączenie kawy oraz mleka, które zamknięto w formie dwuwarstwowej pianki oblanej oryginalną wedlowską czekoladą mleczną. Rozpływające się w ustach Ptasie Mleczko® to słodka przekąska, która umili każdy dzień i stanie się codziennym ulubieńcem. Te pyszne, prostokątne kosteczki to idealny dodatek do każdego spotkania, który sprawi, że wszystkie chwile spędzone z bliskimi osiągną najwyższy poziom przyjemności.

Opakowanie nowego wariantu pianek Ptasie Mleczko® wyróżnia się estetycznym połączeniem brązowo-beżowych odcieni. Nie zabrakło na nim także ptasiego motywu, który jest charakterystyczny dla wszystkich wariantów tego produktu. 

Dla wszystkich wielbicieli kawowych słodkości mamy dobrą wiadomość – wariant Ptasie Mleczko® o smaku Caffe Latte dołączył do portfolio na stałe i dostępny jest w szerokiej sprzedaży. 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI? Biuro prasowe
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania
Żywienie Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!
2024-07-30 | 13:15

Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!

Rooibos, Yerba Mate i Matcha, czyli propozycje z linii Herbatki Świata Big-Active, są niczym bilet w najodleglejsze rejony globu. Najwyższej jakości składniki i starannie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Konsument

Przybywa konsumentów aronii. Mimo właściwości prozdrowotnych wciąż jest jednak za mało doceniana

Mimo że aronia jest znana z właściwości prozdrowotnych, to nadal nie może się przebić i trafić do grona ulubionych owoców sezonowych Polaków. Dietetycy ubolewają nad tym, że sięgamy po nią dużo rzadziej, niż powinniśmy. Producenci z kolei z powodzeniem wykorzystują ją w sokach, dżemach, koncentratach i innych przetworach, udowadniając, że wcale nie musi być ona kojarzona tylko z kwaśnym, cierpkim smakiem. Zawarte w niej związki działają antynowotworowo i przeciwzapalnie, zapobiegają miażdżycy i chorobom serca, chronią przed udarami, opóźniają rozwój choroby Parkinsona i Alzheimera, a także obniżają ciśnienie krwi.

Podróże

Tomasz Jacyków: Uwielbiam upały, gdy ciepło wychodzi z betonu i pali siedzenie w rozgrzanym samochodzie. Na wakacje jeżdżę poza sezonem

Stylista zaznacza, że nie dla niego zatłoczone kurorty, plaże zastawione parawanami i długie kolejki turystów. Jego zdaniem takie warunki absolutnie nie sprzyjają wypoczynkowi, dlatego też stara się unikać podróży w sezonie wakacyjnym. Jak podkreśla, upały najlepiej znosi w mieście i niestraszne mu skąpane w słońcu ulice i nagrzane samochody. Z kolei na wczasy Tomasz Jacyków zazwyczaj wybiera się w czerwcu lub we wrześniu.