Ciepła herbata w nowej formie. Mikrotea od Waterdrop powraca!
Mikrotea GOLDEN ASSAM i GREEN OASIS to małe kapsułki pełne intensywnej dobroczynnych ziół i roślin, które nie wymagają zaparzania. Nowym smakom Mikrotea towarzyszą także zimowe akcesoria, dla prawdziwych fanów zimowych napojów. Kolekcja dostępna jest w sprzedaży od 15 grudnia.
Otulająca z każdym łykiem
Mikrotea od Waterdrop to skoncentrowane kostki pełne smaku, dzięki którym przygotować można ciepły napój, bez konieczności zaparzania. Jedna kostka wystarcza na 600 ml napoju, czyli dwa kubki pysznej herbaty gotowej do spożycia zaraz po przyrządzeniu. Mikrotea smakuje najlepiej rozpuszczona w wodzie o temperaturze ok. 60 stopni.
W nowej kolekcji Mikrotea od Waterdrop znajdziemy dwa zimowe smaki skomponowane na bazie wysokiej jakości herbaty. GOLDEN ASSAM to wyjątkowe połączenie czarnej herbaty i miodu, który zapewni miły początek dnia i pobudzi do działania. Drugi smak, GREEN OASIS, łączy w sobie smak trawy cytrynowej i zielonej herbaty, który przyjemnie otula zmysły. Mikrotea od Waterdrop nie zawiera zbędnego cukru ani konserwantów, a jej wyjątkowy smak zainspirowany jest samą naturą.
Trzymaj się ciepło
W zimowe dni warto zaopatrzyć się w wysokiej jakości kubek termiczny. Nowej kolekcji Mikrotea od Waterdrop towarzyszą akcesoria, w tym wysokiej jakości kubki termiczne, które utrzymują temperaturę napoju przez wiele godzin. Termokubki w wyjątkowych wzorach dostępne są na stronie producenta w trzech wersjach: 400 ml, 600 ml oraz 1 L. Poza termokubkami w sklepie Waterdrop znaleźć możemy inne designerskie akcesoria, takie jak porcelanowe kubki, plecaki oraz podkładki pod szklanki.
Nowe smaki Mikrotea od Waterdrop oraz towarzyszące im akcesoria będą dostępne w sklepie producenta od 15 grudnia 2021 do wyczerpania zapasów. Więcej informacji można znaleźć na www.waterdrop.pl
Urodzinowe prezenty z okazji 25-lecia CH Borek
Poznaj e-commerce krajów bałtyckich oczami Estończyka
W Pepco rusza projekt "Cena jakiej nie było"
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Teatr
Anna Głogowska: Długo wstydziłam się stanąć na scenie teatralnej. Teraz zaczynam myśleć o sobie jako o aktorce
Tancerka przyznaje, że jakiś czas temu odkryła swoją nową pasję i z przyjemnością próbuje sił w aktorstwie. Postanowiła zamienić parkiet taneczny na teatralną scenę i jak podkreśla, czuje się teraz bardziej swobodnie i ma większe pole do popisu, bo nie musi się sztywno trzymać określonej choreografii, tylko bazuje na swojej kreatywności. Anna Głogowska nie ukrywa, że na początku nie miała odwagi stanąć ramię w ramię z zawodowymi aktorami, ale przekonała się, że też ma talent i sporo do zaoferowania.
Farmacja
Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października
Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.
Żywienie
Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało
Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.