ETC Swarzędz ponownie otwarte i zaprasza na zimowe wyprzedaże

Aleksandra Kaczorowska
Beyond Public Relations
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
a.kaczorowska|bepr.pl| |a.kaczorowska|bepr.pl
504 907 388
www.bepr.pl
W ETC Swarzędz ponownie otwarte są wszystkie sklepy. W większości z nich trwają właśnie zimowe wyprzedaże, w których rabaty sięgają nawet 70%. By jednak z nich skorzystać, klienci muszą pamiętać o kilku ważnych zasadach obowiązujących w związku z trwającym stanem epidemicznym.
Początek lutego to tradycyjnie czas wyprzedaży. I nic się w tej kwestii nie zmieniło. W ETC Swarzędz trwa właśnie sezon zimowych obniżek. Odzież, obuwie, akcesoria oraz wiele innych artykułów dostępnych jest teraz w okazyjnych cenach, niższych nawet o 70%. Należy jednak pamiętać, że w trosce o bezpieczeństwo odwiedzających centrum handlowe oraz jego pracowników, w ETC obowiązuje ścisły reżim sanitarny.
Przed każdym sklepem znajduje się informacja o obowiązującym limicie klientów. W lokalach do 100 m² przebywać może 1 osoba na 10 m² natomiast w lokalach o powierzchni powyżej 100 m² 1 osoba na 15 m². Klienci zobowiązani są również do stosowania dystansu minimum 1,5 metra od drugiej osoby, do zasłaniania nosa i ust oraz częstego używania płynów do dezynfekcji rąk lub rękawiczek jednorazowych. Rekomendowane są również płatności bezgotówkowe (kartą płatniczą, telefonem, smartwatchem, BLIKiem).
Lokale gastronomiczne tj. Sushi&More, Bafra Kebab, Olimp oraz Pizza Hut Express zapraszają do składania zamówień na wynos. Dania kuchni japońskiej, restauracja Sushi&More dostarczy również do domu na terenie całego Swarzędza i Poznania.
Zniesione zostały także tzw. godziny dla seniorów. W związku z tym, sklepy i punkty usługowe otwarte są w standardowych godzinach dla wszystkich klientów.
Więcej informacji na temat funkcjonowania ETC Swarzędz oraz aktualnych promocji znaleźć można na stronie internetowej www.etcswarzedz.pl oraz na fanpage’u na Facebooku.

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.