Najlepsze przekąski do kibicowania
Soul&Mind
ul. Grudzieniec 102b
60-621 POZNAŃ
ewa.kawiecka|soulandmind.pl| |ewa.kawiecka|soulandmind.pl
+ 48 664979170
https://www.soulandmind.pl/
Oglądanie meczów to nie tylko emocje i rywalizacja na boisku, ale również wyjątkowe chwile spędzone w gronie przyjaciół i rodziny. Bez względu na to, czy wspieramy swoją drużynę z trybun, czy przed telewizorem, przekąski stały się nieodłącznym elementem sportowych wieczorów. Warto w tym wyjątkowym czasie sięgnąć po produkty WSP „Społem”, które będą stanowić pyszny dodatek do futbolowych zmagań.
Smak piłkarskiego wieczoru
Nie trzeba być specjalistą w dziedzinie piłki nożnej, aby wiedzieć, że odpowiednie przygotowanie do meczu jest kluczowe. Dlatego, zapraszając znajomych na wspólne oglądanie rozgrywek, trzeba zadbać o odpowiednią ilość przekąsek. Świetnym wyborem będzie Snack – Przysmak Świętokrzyski. Duża miska tych chrupiących „kratek” doskonale oddaje atmosferę mistrzostw, zwłaszcza dzięki swojemu wyglądowi przypominającemu bramkę piłkarską. Ten oryginalny produkt, do samodzielnego przyrządzenia, nie zawiera dodatków przypraw i aromatów. Podczas smażenia zwiększa swoją objętość nawet pięciokrotnie, co sprawia, że z jednej paczki uzyskamy aż 10 litrów gotowego wyrobu. Dzięki temu, można przygotować sporą ilość przekąsek, idealnych na długie mecze z dogrywką i rzutami karnymi.
Mistrzowski skład
Wielu z nas, podobnie jak sportowcy, dba o kondycję przez cały rok. Spędzanie długich godzin przed telewizorem podczas turnieju nie oznacza, że musimy rezygnować ze zdrowych nawyków. Warto w tym czasie sięgać po warzywa. Marchewka, papryka czy ogórek z dodatkiem dipu na bazie majonezu to doskonała przekąska. Decydując się na majonez połączony z jogurtem naturalnym lub sam majonez, warto wybrać ten o najlepszym składzie. Skład jest kluczowy, nie tylko na boisku, więc najlepiej sięgnąć po Majonez Kielecki, oznaczony symbolem jakości Q, co czyni go idealnym wyborem. Przygotowany według tradycyjnej receptury, stanowi uniwersalny dodatek do potraw, wzbogacając ich smak. Można także zrobić sos z Majonezu Kieleckiego Lekkiego, który ma o 33% mniej cukru i o 31% mniej tłuszczu w porównaniu do klasycznej wersji. Produkowany z jajek z chowu ściółkowego, wyróżnia się kremową konsystencją oraz wyrazistym smakiem.
Futbolowa fantazja
Podczas kibicowania warto sięgnąć po pieczone ziemniaczki lub frytki, które świetnie sprawdzą się jako przekąska. Doskonale smakują z Ketchupem Kieleckim, Musztardą Kielecką albo jednym z licznych sosów dostępnych w ofercie WSP "Społem". Te dodatki urozmaicą smak potraw, sprawiając, że wspólne oglądanie meczów stanie się jeszcze przyjemniejsze i smaczniejsze. Dzięki szerokiemu wyborowi każdy znajdzie coś dla siebie, co uczyni sportowe wieczory wyjątkowymi.
Więcej informacji o produktach WSP „Społem” znajdziesz tutaj: https://www.wspspolem.com.pl/

Motorola zaprasza fanów piłki nożnej na ekskluzywny konkurs związany z FIFA Club World Cup 2025™. Do wygrania pięć wyjazdów na finał i półfinał

Bieganie zimą? Marka Montis proponuje latarkę czołową

Świąteczna niespodzianka od siatkarek KSG Warszawa
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Edyta Herbuś: Kiedyś niepotrzebnie uwierzyłam, że nie umiem śpiewać. Teraz już wiem, że to była nieprawda
Tancerka cieszy się, że wreszcie dała się namówić do udziału w programie „Twoja Twarz Brzmi Znajomo”, bo podczas nagrań przekonała się, że stać ją na więcej, niż myślała. Znalazła w sobie odwagę do tego, by przełamać pewne swoje wewnętrzne blokady, i teraz jest dumna z tego, co udało jej się osiągnąć. Wcześniej Edyta Herbuś bała się przede wszystkim tego, że nie poradzi sobie wokalnie. Teraz dzięki odpowiednim warsztatom staje już na scenie dużo pewniejsza siebie.
Handel
Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.
Podróże
Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.