Komunikaty PR

Nowa oferta Dine In w Nobu Warsaw

2021-02-24  |  10:00

Restauracja Nobu Warsaw ponownie zaprasza gości, tym razem do hotelowych apartamentów. Z tej okazji przygotowana została specjalna oferta, dzięki której można cieszyć się kultowymi daniami z restauracji w przestrzeni hotelowej. Dine In to ekskluzywne doświadczenie kuchni Nobu z prywatnym serwisem w wynajętym za niewielką opłatą apartamencie.

Nobu Hotel Warsaw wychodzi naprzeciw potrzebom swoich gości, którzy od miesięcy tęsknią za wyjątkową atmosferą hotelu i restauracji. Luzowanie obostrzeń epidemicznych marka pragnie uczcić specjalną usługą Dine In. To przeżycie, które pozwala na zorganizowanie kolacji czy obiadu w zarezerwowanym tylko do własnej dyspozycji apartamencie. Gościom korzystającym z Dine In przysługuje prywatny serwis, dlatego zamówione przez nich dania i napoje zostają bezpośrednio dostarczone do ich pokoju. Po wielu miesiącach oczekiwań nareszcie można poczuć na własnej skórze niezwykłą gościnność i indywidualną obsługę, z których marka znana jest na całym świecie.

WIECZÓR JEDYNY W SWOIM RODZAJU

W czasach, gdy stoliki polskich restauracji pozostają niedostępne dla gości, Nobu postanawia przenieść klimat przestrzeni restauracyjnej do hotelowych apartamentów. Dine In to propozycja, w której kultowa kuchnia łączy się z prestiżem prywatnych i stylowych apartamentów. To świetna okazja na randkę – romantyczny wieczór we dwoje, specjalną okazję, np. urodziny lub nieco inne, niż te, do których przywykliśmy, spotkania z przyjaciółmi.

Przed gośćmi korzystającymi z usługi stanie ciężki, lecz przyjemny wybór – w ramach Dine In dostępne są najbardziej znane pozycje z karty restauracyjnej. Innowacyjne podejście Nobu Matsuhisy do japońskiej kuchni pozwoliło na stworzenie kultowych dań godnych miana wizytówki firmy, takich jak sałatka z homara z sosem Spicy Lemon czy Black Cod Miso. Od tego tygodnia cieszyć się nimi można już nie tylko w swoim domu.

ATRAKCYJNE OFERTY OD NOBU

Dine In to jednak nie wszystko, co Nobu Hotel Warsaw premierowo przyszykowało dla swoich gości. Sympatyków tradycyjnej kuchni japońskiej może również zainteresować pakiet Taste of Nobu, czyli pobyt połączony z 5-daniowym posiłkiem Omakase, serwowanym do pokoju w postaci room service. Omakase oznacza „Zostawiam wybór Tobie”. To wyjątkowa selekcja dań w formie niespodzianki przygotowanych przez Szefa Kuchni – Yannicka Lohou.

Ponadto, Nobu Hotel Warsaw oferuje obecnie w pełni elastyczną opcję rezerwacji noclegów, która zawiera śniadanie oraz bezpłatny upgrade w cenie pokoju.

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości zarówno usług, jak i posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Wszelkie atrakcje dostępne w ofertach, w tym Dine In, spełniają wszystkie zasady bezpieczeństwa i higieny, co pozwala gościom czuć się w przestrzeni hotelowej swobodnie i bezpiecznie.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/ 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Workation - pracuj i wypoczywaj w Trójmieście Biuro prasowe
2024-07-22 | 11:20

Workation - pracuj i wypoczywaj w Trójmieście

  Zdjęcia: https://1drv.ms/f/s!Ak6vnk2kpo84jPsrkKOMReX6D0_z9g?e=UDghVT  Wetransfer: https://we.tl/t-2nufSqFPD2  Workation - pracuj i wypoczywaj w
Styl życia Sulejów – kajakowa stolica Polski bije rekord
2024-07-22 | 07:30

Sulejów – kajakowa stolica Polski bije rekord

Urząd Miejski w Sulejowie postanowił podjąć próbę pobicia Rekordu Polski w kategorii „Największa parada kajaków”. 25 lipca 2024 roku w Gminie
Styl życia Frydrychowo: czy padnie nowy rekord na plon pszenicy ozimej?
2024-07-19 | 07:30

Frydrychowo: czy padnie nowy rekord na plon pszenicy ozimej?

Rekord Polski w kategorii „Największy plon pszenicy ozimej z hektara” cieszy się niesłabnącą popularnością. W tym roku, oprócz Śmielina, wyzwanie podejmie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Eliza Rycembel: Sztukę „Czułe słówka” zrobiliśmy na podstawie znanego filmu. Udało się uwspółcześnić tę historię i przenieść ją na nasze realia

Już po pierwszych przedstawieniach Eliza Rycembel i Krzysztof Dracz widzą, że bardziej współczesna teatralna wersja obsypanego Oscarami kinowego hitu sprzed 40 lat również przypadła do gustu widzom. „Czułe słówka” w reżyserii Pawła Paszta to historia wzruszająca, ale nie ckliwa, z odpowiednią dozą akcentów dramatycznych i komediowych. Spektakl opowiada o trudnej relacji nadopiekuńczej matki i córki, która czując się przytłoczona jej miłością i oczekiwaniami, decyduje się na szybkie małżeństwo i opuszczenie domu.

Inwestycje

Polskie wybrzeże przyciąga coraz więcej turystów z zagranicy. Apartamenty nad morzem wracają do łask inwestorów

Polskie wybrzeże z każdym rokiem cieszy się rosnącym zainteresowaniem krajowych, ale i zagranicznych turystów – głównie z Niemiec, Czech, Szwecji i Norwegii. Tym, co przyciąga ich nad Bałtyk, są m.in. ceny, które wciąż pozostają konkurencyjne w stosunku do cen innych, popularnych destynacji wakacyjnych, jak i dobra baza noclegowa. Nadmorskie hotele i apartamenty w sezonie notują nawet ponad 90-proc. obłożenie, a zainteresowanie inwestowaniem w takie obiekty nie słabnie. Apartamenty typowo pod wynajem – wykończone pod klucz, w dobrej lokalizacji, z operatorem i gwarancją comiesięcznego zysku – są popularne wśród osób, którym zależy na zabezpieczeniu i pomnożeniu swoich oszczędności, które jednocześnie oczekują, by formalności związane obsługą lokalu były dla nich jak najmniej angażujące.

Media

Katarzyna Dowbor: Niektórym bohaterom programu „Nasz nowy dom” pomagam do dziś. A moje nazwisko otwiera drzwi, których inaczej nie można otworzyć

Prezenterka przyznaje, że historia wielu bohaterów programu „Nasz nowy dom” poruszyła ją do tego stopnia, że postanowiła im pomagać także na własną rękę, już poza kamerami. I mimo że teraz nie jest już związana z tym formatem Polsatu, to nadal ma kontakt z niektórymi uczestnikami i wspiera ich, jak tylko może. Katarzyna Dowbor podkreśla, że dużą satysfakcje daje jej to, że ktoś chętnie korzysta z jej rad i życiowego doświadczenia. Ma też żal do władz Polsatu, że nadal nie poznała powodów ich decyzji dotyczącej zmiany gospodyni programu, który tworzyła od podszewki.