Nowe smaki w ofercie „Niska cena cały rok” od Costa Coffee
Pogoda za oknem zmienia się, a wraz z nią oferta „Niska cena cały rok”. Costa Coffee połączyła bogactwo wyboru, niesamowity smak oraz przystępne ceny w jedne, wyjątkowe menu. Kuszące słodkie wypieki, pożywne ciabatty z różnorodnymi dodatkami oraz orzeźwiające napoje – każdy znajdzie coś dla siebie.
Słodkości, że palce lizać
Oferta „Niska cena cały rok” na pewno wpisze się w gusta wszystkich łasuchów poszukujących pysznych, słodkich wypieków. Ciasto bananowe z każdym kęsem zaskakuje niezwykłym zbalansowaniem słodyczy i charakternych, korzennych nut przywodzących na myśl domowy piernik. Ponadto orzechy pekan, którymi posypane jest ciasto dodają ciekawej chrupkości i dostarczają wyjątkowo delikatnej słodyczy. Miłośników czekolady skusi za to rozpływające się w ustach Ciasto brownie z malinami. Czekolada współgra z lekko kwaśnymi malinami, dostarczając nam przepysznych chwil wytchnienia. Co więcej, brownie zostało przygotowane na mące ryżowej, jest więc doskonałą opcją dla osób nietolerujących glutenu. Słodką stawkę zamykają Donuty z nadzieniem orzechowo-kakaowym – ta pozycja udowadnia, że to ponadczasowe połączenie smaków potrafi jeszcze zaskoczyć!
Smak na każdą porę dnia
Niezależnie czy to lunch, brunch czy śniadanie - w Costa Coffee o każdej porze czekają pożywne Ciabatty z szeroką gamą dodatków. Ciabatta z jajkiem nasyci nas na długie godziny, jednocześnie rozpieszczając nasze podniebienia. Idealnie ugotowane jajko na twardo, chrupkie pieczywo i świeże, warzywne dodatki – to połączenie musi się udać. Dla tych, którzy nie wyobrażają sobie posiłku bez mięsa strzałem w dziesiątkę będzie natomiast Ciabatta z szynką. Wyrazista wędlina sparowana z liśćmi szpinaku oraz soczystymi pomidorkami bezsprzecznie stanie się hitem w Twoim wakacyjnym menu. Ciabatta z hummusem i mascarpone z kolei, to intrygujące połączenie smaków bliskiego wschodu z tradycyjnym włoskim serkiem – jest to propozycja dla wszystkich tych, którzy kochają odkrywać nowości.
Orzeźwienie w niskiej cenie
Wszyscy możemy się zgodzić – kochamy orzeźwienie w letnie upały. Na ratunek przychodzą dwa napoje, będące częścią nowej oferty „Niska cena cały rok”. Klasyczna Lemoniada z cytryną ochłodzi nasze ciało nawet w najbardziej upalny dzień, a intensywny smak liści mięty doda jej dodatkowej świeżości. Zupełną nowością w Costa Coffee jest natomiast Herbata mrożona o smaku różanym i liczi. Najlepsze liście herbaty zostały dobrane tak, aby stworzyć zaskakująco aromatyczny wywar, wzbogacony o letnie truskawki i porzeczki. Jest pysznie, a do tego bez dodatku cukru. To propozycja, obok której nie można przejść obojętnie.
Wszystkich produktów z oferty „Niska cena cały rok” można spróbować odwiedzając najbliższą kawiarnię Costa Coffee lub zamówić je na wynos poprzez aplikację Uber Eats.

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.