Komunikaty PR

Piłkarskie emocje we wnętrzach Nobu

2021-06-09  |  11:00

Francuz, który kibicuje polskiej drużynie futbolowej? Takie rzeczy tylko w Nobu Hotel Warsaw! Szef kuchni Yannick Lohou jest już gotowy, by wspierać naszą drużynę narodową. Nie zapomniał jednak w tym wyjątkowym czasie o gościach i fanach kuchni Nobu. Z okazji startujących 11 czerwca Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej – EURO 2021, przygotował unikatową ofertę, która łączy piłkarskie emocje z nieporównywalnym stylem Nobu.

TRZY OPCJE DO WYBORU

To rozgrywka pomiędzy drużynami Turcji i Włoch rozpocznie w tym roku Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej. Już 11 czerwca o 21:00 przed ekranami zasiądą fani tej dyscypliny, by kibicować swojej drużynie. Emocjonujące rozgrywki podczas Euro zawsze gromadzą dużą widownię, dlatego marka Nobu Warsaw przygotowała dedykowaną ofertę, będącą połączeniem sportowych emocji, kulinarnych doznań i niepowtarzalnej atmosfery.

Oferta, która obowiązuje podczas trwania rozgrywek, obejmuje trzy różne obszary.

Dla gości, którzy planują śledzić piłkarskie poczynania podczas standardowego posiłku w restauracji, obiekt przygotował specjalnie wydzieloną salę dla kibiców. Rezerwując w niej stolik, goście mają możliwość zamawiania potraw a’la carte z menu w trakcie oglądania meczu.

Nobu Hotel Warsaw udostępni również prywatne sale, w których można będzie obejrzeć mecz. Wówczas goście otrzymują ustalone wcześniej w postaci Set Menu albo Menu restauracyjnych przekąsek Shuko wraz z napojami. Rezerwacja ważna jest na czas trwania meczu, ale istnieje możliwość przedłużenia jej w promocyjnej cenie. Z takiej opcji skorzystać może 10 osób.

Fanom hotelowych wnętrz z pewnością przypadnie do gustu ostatnia możliwość – opcja wynajęcia apartamentu Nobu Suite na wyłączność, wyposażonego w najnowocześniejszy sprzęt audiowizualny składający się z 98-calowego telewizora oraz najwyższej jakości zestawu kina domowego, by przeżywać piłkarskie emocje jeszcze intensywniej. Pakiet obejmuje wynajem apartamentu, zestawy sushi (25 kawałków na osobę) oraz japońskie piwo i sake bez limitu (2h). Maksymalna liczba gości korzystających z tej usługi to 10 osób.

 

ATRAKCJE NOBU WARSAW

Hotele i restauracje marki Nobu nie stanowią tradycyjnej sieci – dzięki niestandardowemu podejściu do gości, nieprzeciętnej palecie smaków w restauracjach Nobu oraz wyjątkowym lokalizacjom są perełkami na mapach turystycznych, a zarazem przyciągają turystów z całego świata. Niedawno restauracja oraz hotel w Warszawie otworzyły ponownie swoje podwoje dla wszystkich gości. W tym sezonie restauracja Nobu oferuje nie tylko możliwość spożywania kultowych potraw wewnątrz Nobu, ale również relaks w zadaszonym parasolami ogródku w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej.

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości usług oraz posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy, jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.

Informacje o aktualnych wydarzeniach dotyczących życia hotelu można znaleźć także na profilu @nobuhotelwarsaw na Instagramie.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję Biuro prasowe
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.

Ochrona środowiska

Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.

Moda

Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.