Komunikaty PR

Przez warsztaty do serca. Walentynki online dla par w Cook Story by Samsung

2021-02-08  |  12:00
Biuro prasowe

Tegoroczne Walentynki będą inne niż wszystkie, dlatego warto znaleźć oryginalny sposób na zaskoczenie drugiej połówki. Wspólne gotowanie online pod okiem doskonałych szefów kuchni może przynieść sporo satysfakcji i zagwarantować dobrą zabawę w walentynkowy wieczór. Cook Story by Samsung przygotowało wyjątkową ofertę warsztatów dla par.

Nie bez powodu mówi się, że pyszne jedzenie to klucz do serca ukochanej osoby. Gdy jemy coś, co bardzo nam smakuje, nasz organizm wytwarza endorfiny, czyli hormony szczęścia. Na błogi nastrój najlepiej wpływa czekolada, papryczka chili, wanilia, czy wino. Z kolei owoce morza uznawane są za popularne afrodyzjaki. A stąd już o krok do podbicia serca wybranki lub wybranka lub ponownego rozbudzenia uczuć. Nie ma lepszego dnia niż Walentynki na to, by wspólnie spróbować sił w kuchni, gotując potrawy wywołujące szczęście, które zagwarantują doskonały nastrój na cały wieczór.

Zaintryguj smakiem

14 lutego br. w Cook Story by Samsung uczestnicy warsztatów online, które poprowadzą Asia Banad i Bartosz Snecz Dębski, poznają tajniki przyrządzania aromatycznego, tajskiego risotto z krewetkami. Na deser zaplanowany jest sernik z białą czekoladą, bezą i marakują. Warsztaty dostępne są w dwóch wariantach – z dostawą produktów do domu i bez.

Więcej informacji o warsztatach znajdziecie się pod linkiem: https://cookstory.samsung.pl/warsztaty

 

O prowadzących:

Asia Banad - Cukierniczka z powołania, a dietetyk kliniczny z wykształcenia. Na co dzień kreuje niebanalne torty, ciasta, ciastka i desery jako POSYPANE. Zafascynowana gastrofizyką i w szczególności francuskim cukiernictwem. Prowadzi warsztaty z pieczenia, szkolenia dla firm oraz warsztaty dotyczące zdrowej żywności i diet.

Bartosz Snecz Dębski - kucharz i miłośnik street-foodu. Uwielbia azjatyckie smaki i czerpie inspiracje z całego świata. Pracował w znanych restauracjach zarówno w Łodzi, jak i w Warszawie. Współtworzył menu wielu modnych miejsc, takich jak Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar. Jest autorem bloga kulinarnego „Snecz gotuje”. Twórca autorskiego konceptu kulinarnego i cateringowego „SPOKO SZAMA”. Częsty gość programów telewizyjnych, m.in. „Fajna Polska” w TVP Polonia, twórca programu „Słodki&Słony”. Redaktor prowadzący audycje kulinarne „Snecznego!” w Newonce Radio. Trener kulinarny w wielu znanych studiach kulinarnych. Silnie propaguje fuzję kuchni azjatyckiej z europejską. Na co dzień prowadzi warsztaty kulinarne, zaraża pozytywną energią i inspiruje.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta Biuro prasowe
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania
Styl życia Firma eventowa jako partner w organizacji eventów
2025-02-18 | 12:50

Firma eventowa jako partner w organizacji eventów

Współczesne eventy to nie tylko okazja do spotkań, ale także istotny element strategii marketingowych i komunikacyjnych. Profesjonalna firma eventowa odgrywa kluczową rolę

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.