Komunikaty PR

Restauracja Nobu Warsaw zaprasza gości do swoich wnętrz

2021-05-25  |  13:00

Już od piątku, 28 maja 2021 roku wielbiciele nowatorskiej kuchni Nobu Matsuhisy reprezentowanej przez szefa Yannicka Lohou, będą mogli cieszyć się niezapomnianymi doznaniami kulinarnymi we wnętrzach warszawskiej restauracji Nobu Warsaw. Od połowy miesiąca z sukcesem działa już ogródek hotelowy, gdzie skosztować można wyjątkowych dań z oferty lunchowej i kolacyjnej.

 

WIZYTA WE WNĘTRZACH NOBU


Już w najbliższy weekend fani kultowej kuchni Nobu będą mieli okazję odwiedzić stylowe wnętrza warszawskiej restauracji. Poza działającym od połowy miesiąca ogródkiem letnim, restauracja będzie serwować lunche oraz kolacje od wtorku do soboty. Na weekend otwarcia, który startuje już w ten piątek o 17:00, przygotowano dla gości wyjątkowe niespodzianki w postaci występów cenionych artystów grających na największych imprezach na świecie, m.in. na jednym z najbardziej znanych festiwali – Burning Man, który odbywa się na pustyni Nevada w USA.

28 maja wystąpi DJ na stałe związany z Nobu – Mike Konstanty z gościem, natomiast 29 i 30 maja Mike’owi towarzyszyć będzie duet RAIDHO & T.ETNO. Fantastyczna muzyka w towarzystwie pysznego jedzenia umili czas gościom, którzy po dłuższej przerwie zatęsknili za atmosferą Nobu.

Specjalnie z okazji ponownego otwarcia restauracji Nobu Warsaw, szef Yannick Lohou przygotował dla gości kilka premierowych pozycji w menu. Na odwiedzających czekają również nowości w ofercie koktajli.

 

LUNCH I KOLACJA W OGRÓDKU HOTELOWYM


W połowie maja restauracja Nobu Warsaw wróciła na warszawską mapę kulinarną z lunchami i kolacjami serwowanymi w ogródku hotelowym. Zadaszony parasolami ogródek jest usytuowany w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej. Strefa zewnętrzna została przystosowana do obsługi 50 gości jednocześnie.

Informacje o aktualnych wydarzeniach dotyczących życia hotelu można znaleźć także na profilu @nobuhotelwarsaw na Instagramie. 

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości zarówno usług, jak i posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/

 

Stolik w Nobu Restaurant można zarezerwować poprzez odpowiedni link:

Restauracja: LINK

www.nobuhotels.com/warsaw

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję Biuro prasowe
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Żywienie

Problemy społeczne

Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.

Gwiazdy

Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.