Komunikaty PR

Restauracja Nobu Warsaw zaprasza gości do swoich wnętrz

2021-05-25  |  13:00

Już od piątku, 28 maja 2021 roku wielbiciele nowatorskiej kuchni Nobu Matsuhisy reprezentowanej przez szefa Yannicka Lohou, będą mogli cieszyć się niezapomnianymi doznaniami kulinarnymi we wnętrzach warszawskiej restauracji Nobu Warsaw. Od połowy miesiąca z sukcesem działa już ogródek hotelowy, gdzie skosztować można wyjątkowych dań z oferty lunchowej i kolacyjnej.

 

WIZYTA WE WNĘTRZACH NOBU


Już w najbliższy weekend fani kultowej kuchni Nobu będą mieli okazję odwiedzić stylowe wnętrza warszawskiej restauracji. Poza działającym od połowy miesiąca ogródkiem letnim, restauracja będzie serwować lunche oraz kolacje od wtorku do soboty. Na weekend otwarcia, który startuje już w ten piątek o 17:00, przygotowano dla gości wyjątkowe niespodzianki w postaci występów cenionych artystów grających na największych imprezach na świecie, m.in. na jednym z najbardziej znanych festiwali – Burning Man, który odbywa się na pustyni Nevada w USA.

28 maja wystąpi DJ na stałe związany z Nobu – Mike Konstanty z gościem, natomiast 29 i 30 maja Mike’owi towarzyszyć będzie duet RAIDHO & T.ETNO. Fantastyczna muzyka w towarzystwie pysznego jedzenia umili czas gościom, którzy po dłuższej przerwie zatęsknili za atmosferą Nobu.

Specjalnie z okazji ponownego otwarcia restauracji Nobu Warsaw, szef Yannick Lohou przygotował dla gości kilka premierowych pozycji w menu. Na odwiedzających czekają również nowości w ofercie koktajli.

 

LUNCH I KOLACJA W OGRÓDKU HOTELOWYM


W połowie maja restauracja Nobu Warsaw wróciła na warszawską mapę kulinarną z lunchami i kolacjami serwowanymi w ogródku hotelowym. Zadaszony parasolami ogródek jest usytuowany w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej. Strefa zewnętrzna została przystosowana do obsługi 50 gości jednocześnie.

Informacje o aktualnych wydarzeniach dotyczących życia hotelu można znaleźć także na profilu @nobuhotelwarsaw na Instagramie. 

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości zarówno usług, jak i posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/

 

Stolik w Nobu Restaurant można zarezerwować poprzez odpowiedni link:

Restauracja: LINK

www.nobuhotels.com/warsaw

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta Biuro prasowe
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania
Styl życia Firma eventowa jako partner w organizacji eventów
2025-02-18 | 12:50

Firma eventowa jako partner w organizacji eventów

Współczesne eventy to nie tylko okazja do spotkań, ale także istotny element strategii marketingowych i komunikacyjnych. Profesjonalna firma eventowa odgrywa kluczową rolę

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Ekonomiczna dostępność alkoholu rośnie. To zwiększa jego konsumpcję i prowadzi do uzależnień

Spożycie alkoholu w Polsce systematycznie wzrasta, co pociąga za sobą dziesiątki tysięcy przedwczesnych zgonów i koszty społeczno-ekonomiczne liczone w miliardach złotych rocznie. – W Polsce alkohol tanieje w stosunku do naszych zarobków, jego cena nie nadąża za wzrostem gospodarczym. A im wyższa dostępność ekonomiczna, tym wyższa konsumpcja. Alkohol jest według mnie absurdalnie tani – mówi dr hab. n. med. Łukasz Balwicki, krajowy konsultant ds. zdrowia publicznego. Jak ocenia, konieczna jest kompleksowa zmiana polityki podatkowej, dzięki której alkohol stałby się mniej dostępną ekonomicznie używką.

Transport

Co trzeci wypadek na kolei powoduje kierowca samochodu. Wciąż za mało skrzyżowań bezkolizyjnych

Ze statystyk Urzędu Transportu Kolejowego wynika, że w systemie kolejowym w Polsce co trzeci wypadek powodują kierowcy samochodów. Zdaniem eksperta najsłabszymi punktami w bezpieczeństwie na kolei są miejsca, w których tory przecinają się z drogami. Kierowcy zapominają, że droga hamowania pociągu jest bardzo długa, a samochód w starciu z lokomotywą jest bez szans.