Komunikaty PR

Sylwestrowe imprezy u restauratorów Manufaktury

2023-12-12  |  19:00
Biuro prasowe
Do pobrania docx ( 0.56 MB )

Jeśli nie macie jeszcze planów na sylwestrową zabawę, restauratorzy z Manufaktury przychodzą z pomocą. Wyśmienite jedzenie, energiczna muzyka i szampańska zabawa – to wszystko czeka na gości.

Na wspaniałą zabawę zaprasza Manuarte, lokal z kubańskimi korzeniami, prowadzony pod okiem Agustina Egurroli. Znany choreograf i tancerz będzie też gospodarzem tego wyjątkowego wieczoru. Dzięki jego czujnemu oku, goście poczują klimat pełnej temperamentu Hawany. W trakcie podróży towarzyszyć Ci będzie pełen energii zespół Juanky Leon & Ritmos Latinos oraz DJ Asley, którzy przez całą noc będą dbać o dobrą zabawę na parkiecie, serwując porywające do tańca, latynoskie hity. Na Gości czekać będą też dania inspirowane kuchnią Ameryką Południową i open bar z egzotycznymi koktajlami. W programie także zaskakujący, taneczny performance Egurrola Dance Studio oraz lekcja tańca poprowadzona przez samego Agustina.

Obowiązuje rezerwacja biletów, pod numerem telefonu: 601 612 613 lub mailowo: rezerwacje@manuarte.com

W Whiskey in the Jar czeka impreza w iście rockowym stylu. Od godz. 18 w Sylwestrowy wieczór czeka na Was DJ, najlepsza amerykańska kuchnia, degustacja szlachetnej wołowiny i sampling alkoholi.

Na łączoną imprezę zapraszają Pankejk i sąsiadujący z nim The Mexican. Impreza trwać będzie od godz. 20 do 4 rano, a na miejscu będzie DJ, który poprowadzi taneczne szaleństwo. W ramach biletu Goście będą mieli zagwarantowane 4 ciepłe posiłki, a także przystawki, open bar i musujący toast o północy.

Obowiązują zapisy, kontakt bezpośrednio w lokalach.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta Biuro prasowe
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania
Styl życia Firma eventowa jako partner w organizacji eventów
2025-02-18 | 12:50

Firma eventowa jako partner w organizacji eventów

Współczesne eventy to nie tylko okazja do spotkań, ale także istotny element strategii marketingowych i komunikacyjnych. Profesjonalna firma eventowa odgrywa kluczową rolę

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.