Komunikaty PR

Wygraj Thermomix z PZZ S.A.

2020-11-30  |  01:00
Biuro prasowe
Do pobrania jpg ( 1.05 MB )

Pizza – to włoskie danie skradło serca i podniebienia smakoszy na całym świecie. Również w Polsce kochają ją i mali, i duzi, jednak każdy ma swój ulubiony smak i preferuje inny rodzaj ciasta: grube, cienkie, na zakwasie. Jeżeli potrafisz zrobić pizzę, weź udział w konkursie, który w grudniu organizują Podlaskie Zakłady Zbożowe S.A. w Białymstoku. Warto się postarać, ponieważ nagrodą główną jest najnowszy model Thermomix.

Aby stać się właścicielem tego wszechstronnego urządzenia kuchennego, które łączy w sobie funkcję wielu niezbędnych przyrządów kuchennych, wystarczy nakręcić film lub zrobić zdjęcie pokazujące to, jak robicie pizzę w domu. Na zdjęciu lub filmie powinna też być widoczna MĄKA PSZENNA NA PIZZĘ WŁOSKĄ produkowana przez PZZ. Jury konkursowe wyłoni Zwycięzcę. Konkurs trwa od 1 do 20 grudnia. Zwycięzca zostanie wyłoniony w Boże Narodzenie. Wygrany Thermomix to będzie idealny prezent pod choinkę.
Materiał należy opublikować na własnym profilu na Instagramie i oznaczyć na nim PZZ. Szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie na:
www.pzz.bialystok.pl,
https://www.instagram.com/pzz.sa/,
https://www.facebook.com/pzzbialystok/.
– Gorąco zachęcam do udziału w naszym konkursie. Liczę też na kreatywność wszystkich uczestników. We Włoszech pizza jest rodzinnym posiłkiem, lecz jej wersje mogą być bardzo niestandardowe i na to też liczymy. Niech to wspólne gotowanie, w tym trudnym czasie pandemii, będzie też chwilą wytchnienia i możliwością spędzenia czasu z najbliższymi – mówi Sylwia Majewicz, prezes Podlaskich Zakładów Zbożowych.
Fabrizio Arcese – rodowity Włoch, który zna wszystkie tajniki prawdziwej pizzy, jest twarzą kampanii promocyjnej "Wygraj Thermomix z PZZ S.A.". Akcja promuje specjalistyczną mąkę na pizzę włoską produkowaną przez Podlaskie Zakłady Zbożowe. Co o niej sądzi i czy faktycznie wychodzi z niej idealne ciasto?

– Mąka z Podlaskich Zakładów Zbożowych jest fantastyczna! Pizza jest pachnąca, chrupiąca i lekkostrawna. Dla nas, Włochów, bardzo ważne jest użycie idealnej mąki, aby uzyskać doskonały efekt. Z przyjemnością użyłem tej mąki. Z pewnością od dziś będę korzystał z tego produktu do zrobienia pizzy dla mojej rodziny czy przyjaciół. Cóż mogę powiedzieć: gratulacje dla producenta! Dobra robota! – mówi Fabrizio Arcese.
Konkurs rusza lada moment. Tak więc to najwyższy czas na przygotowanie sprawdzonego przepisu i zakupy odpowiednich produktów. Dobrej zabawy i smacznego!

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia To będzie niesamowite lato w Fuzji Biuro prasowe
2024-06-19 | 14:30

To będzie niesamowite lato w Fuzji

W tym roku Fuzja rozkręca wakacje! W zielonych Ogrodach Anny oraz w klimatycznych wnętrzach zabytkowej Elektrowni Karola Scheiblera na dorosłych i dzieci, a także czworonożnych
Styl życia Green Caffè Nero zaprasza na Wielki Finał mistrzostw Barista of The Year 2024
2024-06-19 | 10:00

Green Caffè Nero zaprasza na Wielki Finał mistrzostw Barista of The Year 2024

Mistrzostwa Barista of The Year organizowane przez sieć Green Caffè Nero po raz pierwszy odbyły się w Polsce w 2011 roku. Ich formuła opiera się na rywalizacji najlepszych baristów w
Styl życia Wrocławski budynek Infinity z biurami flex
2024-06-18 | 10:05

Wrocławski budynek Infinity z biurami flex

The Shire – Beyond Coworking dołączył do grona najemców biurowca Infinity. Elastyczna i komfortowa przestrzeń do pracy w budynku przy ul. Legnickiej 16 we Wrocławiu będzie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Podróże

Edukacja

Ojcowie coraz częściej wykorzystują urlopy rodzicielskie. Wciąż jednak wiele zależy od podejścia pracodawców

Mężczyźni są coraz bardziej zaangażowani w wychowanie swoich dzieci. W dużej mierze ułatwiają im to przepisy prawne. Dzięki dyrektywie work–life balance w ubiegłym roku 19 tys. ojców skorzystało z urlopu rodzicielskiego, a w dwóch pierwszych miesiącach tego roku – 9 tys. Wciąż spory jest jednak odsetek ojców, którzy obawiają się reakcji swojego pracodawcy na tak długie wolne od pracy. Przy okazji Dnia Ojca eksperci podkreślają potrzebę budowania odpowiedniej kultury w firmach i organizacjach, ale też uświadamiania ojców na temat ich unikalnej roli w wychowywaniu dzieci. Temu ma służyć uruchomiona właśnie trzecia odsłona kampanii Facet na 100 PRO pod tegorocznym hasłem „Jestem tatą na 100 pro. Bo chcę”.

Zdrowie

Wysokie temperatury zagrażają zwierzętom domowym. Narażone są na udary cieplne i poparzenia

Upalne dni są groźne nie tylko dla ludzi, ale także dla zwierząt domowych. Długotrwałe przebywanie na słońcu również w ich przypadku może się skończyć udarem cieplnym. Czworonogów pod żadnym pozorem nie wolno zostawiać w zamkniętych samochodach. Z danych organizacji broniącej praw zwierząt PETA wynika, że w 2023 roku w USA w ten sposób ofiarą upałów padło ponad 160 zwierząt. – Przed spacerem dobrze posmarować zwierzęta kremem z filtrem – podkreśla Małgorzata Głowacka, lekarka weterynarii, ekspertka naukowa Mars Polska.