Komunikaty PR

Wygraj Thermomix z PZZ S.A.

2020-11-30  |  01:00
Biuro prasowe
Do pobrania jpg ( 1.05 MB )

Pizza – to włoskie danie skradło serca i podniebienia smakoszy na całym świecie. Również w Polsce kochają ją i mali, i duzi, jednak każdy ma swój ulubiony smak i preferuje inny rodzaj ciasta: grube, cienkie, na zakwasie. Jeżeli potrafisz zrobić pizzę, weź udział w konkursie, który w grudniu organizują Podlaskie Zakłady Zbożowe S.A. w Białymstoku. Warto się postarać, ponieważ nagrodą główną jest najnowszy model Thermomix.
 
 Aby stać się właścicielem tego wszechstronnego urządzenia kuchennego, które łączy w sobie funkcję wielu niezbędnych przyrządów kuchennych, wystarczy nakręcić film lub zrobić zdjęcie pokazujące to, jak robicie pizzę w domu. Na zdjęciu lub filmie powinna też być widoczna MĄKA PSZENNA NA PIZZĘ WŁOSKĄ produkowana przez PZZ. Jury konkursowe wyłoni Zwycięzcę. Konkurs trwa od 1 do 20 grudnia. Zwycięzca zostanie wyłoniony w Boże Narodzenie. Wygrany Thermomix to będzie idealny prezent pod choinkę. 
 Materiał należy opublikować na własnym profilu na Instagramie i oznaczyć na nim PZZ. Szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie na:
 www.pzz.bialystok.pl,
 https://www.instagram.com/pzz.sa/,
 https://www.facebook.com/pzzbialystok/.
 – Gorąco zachęcam do udziału w naszym konkursie. Liczę też na kreatywność wszystkich uczestników. We Włoszech pizza jest rodzinnym posiłkiem, lecz jej wersje mogą być bardzo niestandardowe i na to też liczymy. Niech to wspólne gotowanie, w tym trudnym czasie pandemii, będzie też chwilą wytchnienia i możliwością spędzenia czasu z najbliższymi – mówi Sylwia Majewicz, prezes Podlaskich Zakładów Zbożowych.
 Fabrizio Arcese – rodowity Włoch, który zna wszystkie tajniki prawdziwej   pizzy, jest twarzą kampanii promocyjnej "Wygraj Thermomix z PZZ S.A.". Akcja promuje specjalistyczną mąkę na pizzę włoską produkowaną przez Podlaskie Zakłady Zbożowe. Co o niej sądzi i czy faktycznie wychodzi z niej idealne ciasto?
 
 – Mąka z Podlaskich Zakładów Zbożowych jest fantastyczna! Pizza jest pachnąca, chrupiąca i lekkostrawna. Dla nas, Włochów, bardzo ważne jest użycie idealnej mąki, aby uzyskać doskonały efekt. Z przyjemnością użyłem tej mąki. Z pewnością od dziś będę korzystał z tego produktu do zrobienia pizzy dla mojej rodziny czy przyjaciół. Cóż mogę powiedzieć: gratulacje dla producenta! Dobra robota! – mówi Fabrizio Arcese.  
 Konkurs rusza lada moment. Tak więc to najwyższy czas na przygotowanie sprawdzonego przepisu i zakupy odpowiednich produktów. Dobrej zabawy i smacznego!
 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta Biuro prasowe
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania
Styl życia Firma eventowa jako partner w organizacji eventów
2025-02-18 | 12:50

Firma eventowa jako partner w organizacji eventów

Współczesne eventy to nie tylko okazja do spotkań, ale także istotny element strategii marketingowych i komunikacyjnych. Profesjonalna firma eventowa odgrywa kluczową rolę

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.