Komunikaty PR

Zimowe herbatki Herbapolu - przyjemnie rozgrzewające i pełne smaku

2024-12-19  |  11:22
Biuro prasowe

Chwile spędzone nad kubkiem pełnym aromatycznej, pysznej owocowej herbatki sprawiają, że jesienno-zimowy chłód i niepogoda nie są już nam tak straszne. Gdy przemarzniemy lub po prostu chcemy się zrelaksować w domowym zaciszu, warto przygotować gorący napój, który rozbudzi nasze zmysły i przyjemnie rozgrzeje.

Herbaciany Ogród – najlepszy sposób na zimę!

W linii Herbaciany Ogród Herbapolu znajdziemy owocowo-ziołowe herbatki, które powstają ze 100% naturalnych składników. Wyselekcjonowane i starannie zebrane owoce poddawane są dokładnej kontroli, a  następnie pakowane tak, aby chronić całe dobrodziejstwo natury. Każda herbatka jest zamknięta w przezroczystej saszetce, przez którą widać duże kawałki owoców. Co ważne, herbatki te nie zawierają teiny, co sprawia, że mogą być pite o dowolnej porze dnia przez wszystkich członków rodziny, w tym dzieci.

Do tej pory w linii Herbaciany Ogród do wyboru były dwie zimowe herbatki – Zimowy Sekret oraz Imbir z  pomarańczą i pigwą. Pierwsza z nich – jak sama nazwa wskazuje - to doskonała propozycja na mroźne dni. Duże kawałki owoców, skórka pomarańczy i szczypta korzennych przypraw, takich jak cynamon, imbir i goździki, tworzą mocno rozgrzewającą kompozycję. Po herbatkę Imbir z pomarańczą i pigwą mogą zaś z pewnością sięgnąć amatorzy egzotycznych połączeń, bo jej składniki zapewniają orzeźwiający smak oraz urzekający cytrusowy zapach.

Teraz do tego duetu dołącza nowość – Śliwka z cynamonem, czyli klasyczna kompozycja, która nie bez powodu, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym, cieszy się tak ogromną popularnością. Ta herbatka ma nie tylko pyszny, intensywny smak, ale także wyjątkowy aromat korzennych przypraw, który przyjemnie otula w chłodne, pochmurne dni i długie wieczory.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta Biuro prasowe
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania
Styl życia Firma eventowa jako partner w organizacji eventów
2025-02-18 | 12:50

Firma eventowa jako partner w organizacji eventów

Współczesne eventy to nie tylko okazja do spotkań, ale także istotny element strategii marketingowych i komunikacyjnych. Profesjonalna firma eventowa odgrywa kluczową rolę

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Problemy społeczne

Dramatyczna sytuacja w opiece długoterminowej. Kolejki oczekujących są coraz dłuższe [DEPESZA]

Ponad 20 tys. pacjentów czeka w kolejce do zakładów opiekuńczo-leczniczych, pielęgnacyjno-opiekuńczych i pielęgniarskiej opieki domowej. Wraz ze zmianami wprowadzonymi dla osób z orzeczoną niepełnosprawnością inni oczekujący pacjenci są przesuwani do tyłu w kolejce, nawet jeżeli są w stanie cięższym. Mimo apeli kierowanych od kilku lat do rządzących sytuacja sektora opieki długoterminowej zamiast się poprawiać, wciąż się pogarsza.

Gwiazdy

Krzysztof Skórzyński: Dla mnie Wielkanoc ma wymiar symboliczny i duchowy. Podczas przygotowań w kuchni ja jestem od wykonywania poleceń córki

Gospodarz programu „Dzień Dobry TVN” lubi celebrować Wielkanoc w dużym, rodzinnym gronie. Z ekscytacją czeka więc na te świąteczne dni i zapowiada, że w tym czasie nie stroni również od obowiązków w kuchni. Co prawda szefują w niej panie, ale on dwoi się i troi, by pomóc jak najwięcej. Krzysztof Skórzyński zapewnia, że w menu oczywiście nie zabraknie „królowej” świątecznego stołu – tradycyjnej sałatki jarzynowej, a on będzie miał duży udział w jej przygotowaniu.