Komunikaty PR

Wielkie Otwarcie FOOD TOWN w Fabryce Norblina

2021-10-09  |  23:12
Do pobrania pdf ( 6.57 MB )

FOOD TOWN to kolejna po biurach i KinoGramie otwarta przestrzeń Fabryki Norblina. Tym razem do użytku trafia pięć hal o różnym przeznaczeniu. Największa z nich dedykowana jest wydarzeniom kulturalnym i koncertom. Jej możliwości poznają wszyscy goście już od pierwszych chwil otwarcia.

W piątek 22 października FOOD TOWN rozpocznie swoją działalność imprezą z cyklu Warsaw Generation Beats. Konfrontacja i połączenie różnych technik mixu muzyki na żywo. Główną zasadą WGB jest różnica wieku artystów przekraczająca 2 dekady. Dlatego za gramofonami stanie weteran
i legenda hiphopowej sceny DJ 600V oraz wschodzące gwiazdy Staszek selektah oraz DJ MARIANO MBH.

Następnego dnia cała powierzchnia gastronomiczna będzie otwarta dla wszystkich od rana. Wieczorem odbędzie się główny koncert Wielkiego Otwarcia. Obok Bartka Królika z zespołem na scenie wystąpi Monika Damaszko i DJ Mariano MBH. Wydarzenie poprowadzi MC Proceente i Hirek Wrona, który zakończy część oficjalną swoim Show Case.

Już od pierwszego dnia w FOOD TOWN będą działać 23 koncepty gastronomiczne rozmieszczone w pięciu różnych halach. Przestrzeń wypełnią kawiarnie, restauracje śniadaniowe, bardzo szeroka oferta obiadowa obejmująca różne kuchnie europejskie, bliskowschodnie, azjatyckie, tex-mex i amerykańską oraz niestandardowe koncepty vege i inne. Ze specyfiką każdego konceptu będzie można zapoznać się podczas serii warsztatów kulinarnych prowadzonych przez szefów kuchni przez całą sobotę i niedzielę.

Dodatkowo FOOD TOWN zachwyci czterema różnymi barami prowadzonymi przez cocktail art directora Adama Grądziela oraz szefa barów Tomka Małka - zwycięzcy 66 konkursów barmańskich na całym świecie, 4-krotnego Mistrza Roadhouse World Final oraz 4-krotnego zwycięzcy międzynarodowej ligi flair WFA Grand Slam. Tworzymy naprawdę niesamowite miejsce, które zachwyci gości różnorodnością i poziomem! - mówi Tomek Małek - Mamy różnorodne bary w stylu azjatyckim, aperitivo, klasycznym, koktajle lov ab, mocktaile, wegańskie i organiczne. Wszystko
w duchu minimal waste. Wysoki poziom barów jest wynikiem bardzo dużego nacisku na szkolenia pięćdziesięcioosobowego teamu barmańskiego. Za aspekt edukacyjny odpowiada Head of Training, Maciej Szymański.

Food Town w Fabryce Norblina od 23 października będzie przez 7 dni w tygodniu
od wczesnych godzin rannych (8:00 od poniedziałku do piątku, 9:00 w weekendy) do późnego wieczora (22:00 od poniedziałku do czwartku i 23:00 w niedzielę), a nawet 1:00 w nocy w piątki i 2:00
w soboty.

 

 

STRONA WWW:

  • foodtown.pl
Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję Biuro prasowe
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Psychologia

Konsument

Otyłość i niedożywienie u seniorów często idą w parze. Źródłem problemu często tańsza, wysokoprzetworzona żywność

Niemal 64 proc. osób między 65. a 74. rokiem życia ma nadmierną masę ciała. Co piąty senior cierpi z powodu niedożywienia. Szczególną sytuacją jest taka, w której osoba starsza jest otyła, ale jednocześnie niedożywiona jakościowo. U źródeł problemów żywieniowych leżą z jednej strony mechanizmy związane z fizjologią starzenia się oraz różne choroby towarzyszące, a z drugiej – czynniki ekonomiczne i psychologiczne, takie jak samotność czy brak wystarczających środków. Eksperci zwracają uwagę na to, że ważne jest edukowanie i aktywizowanie seniorów, ponieważ zarówno otyłość, jak i niedożywienie prowadzą do poważnych konsekwencji zdrowotnych.

Gwiazdy

Anna Powierza: Mimo wyniku wyborów prezydenckich z czasem będzie mniej podziałów w społeczeństwie. Chciałabym pierwszej damy, która stoi po stronie kobiet

Aktorka nie dziwi się, że wynik wyborów prezydenckich budzi tak ogromne emocje, bo przecież niemal równej połowie głosujących niezwykle trudno pogodzić się z tym, że nie wygrał właśnie ich faworyt. Eksperci zastanawiają się, jak będzie teraz wyglądał polityczny krajobraz, rządzący już podejmują pewne kroki, a Anna Powierza chce wierzyć, że nowy lokator Pałacu Prezydenckiego sprosta wyzwaniu i udowodni, że głos oddany na niego nie został zmarnowany. Na wysokości zadania powinna także stanąć jego żona.