Komunikaty PR

Wyjątkowa kreacja na bal karnawałowy? Tylko od Manufaktury Formy Jonquil

2020-01-31  |  12:00
Biuro prasowe

Czas karnawałowych balów i imprez już w pełni. Każda kobieta na zabawie karnawałowej chciałaby wyglądać wyjątkowo i zachwycić towarzystwo niepowtarzalna kreacją. Niestety, w sklepach coraz trudnej znaleźć oryginalną sukienkę. Na szczęście w takiej sytuacji na pomoc przychodzi Manufaktura Fomy Jonquil, która dla każdej klientki stworzy niepowtarzalna kreację na bal karnawałowy.

W stałej ofercie krakowskiego atelier krawieckiego znajduje się między innymi indywidualne szycie na miarę w oparciu o indywidualne projekty. Ubrania stworzona na indywidualne zamówienie mają niepowtarzalny charakter i są w 100% dopasowana do osoby, która będzie je nosić. Chociaż w każdym sklepie znajdują się setki, jeśli nie tysiące sukienek, bardzo trudno znaleźć coś o niepowtarzalnym charakterze. Zawsze jest też ryzyko, że na jednym balu pojawią się dwie osoby w takiej samej sukience.

Klientki, które decydują się na uszycie w naszej pracowni kreacji na bal karnawałowy najczęściej stawiają na własne projekty, a my staramy się w jak największym stopniu zrealizować ich wizję. W okresie karnawałowym najczęściej pojawia się błysk, cekiny i odważne formy. Na przestrzeni lat naszej działalności widzimy, że klientki w okresie karnawałowym chcą zaszaleć zarówno, jeśli chodzi o formę czy materiał. Jedno jednak pozostaje niezmienna, mianowicie zawsze oczekuję jak najwyższej jakości wykonania, dbałości o detale i zaangażowania – mówi Justyna Serwańska, manager Manufaktury Formy.

Manufaktura Formy Jonquil to ekskluzywne atelier krawieckie, które realizuje między innymi indywidualne projekty przygotowywane na miarę. Tym, co wyróżnia Jonquila jest doskonała jakość wykonywanych projektów, profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.

Jeżeli ktoś zastanawia się nad tym, czy zacząć korzystać z usług szycia na miarę, wizyta w pracowni przy okazji stworzenia kreacji na bal karnawałowy jest doskonałą okazją. Z doświadczenia wiem, że klientki, które raz skorzystają z naszych usług wielokrotnie do nas wracają – podkreśla manager Manufaktury Formy Jonquil.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Moda SYOSS x SHINING TALENTS - konkurs dla młodych projektantów! Biuro prasowe
2024-06-24 | 18:00

SYOSS x SHINING TALENTS - konkurs dla młodych projektantów!

17 czerwca 2024 roku wystartował konkurs dla młodych projektantów pod patronatem marki SYOSS. Debiutanci w świecie mody będą mieli za zadanie stworzenie kapsułowej kolekcji,
Moda Klapki, japonki, a może sandałki?
2024-06-24 | 11:10

Klapki, japonki, a może sandałki?

Dla wielu z nas buty to najważniejszy dodatek, który może wyróżniać się w całej stylizacji bądź stanowić jej stonowane dopełnienie. Nie inaczej jest w przypadku letnich
Moda Najnowsze trendy w modzie ślubnej na sezon Wiosna/Lato 2024
2024-06-24 | 01:00

Najnowsze trendy w modzie ślubnej na sezon Wiosna/Lato 2024

Letnie miesiące to jak co roku początek intensywnego sezonu ślubów oraz innych imprez okolicznościowych. Nowy sezon to powrót do minimalizmu i klasyki, zarówno pod

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Konsument

Polacy wśród narodów najczęściej odwiedzających Czechy. Południowy sąsiad chce przyciągnąć więcej polskich turystów, nie tylko do Pragi

Prawie połowa polskich turystów podróżujących do Czech obiera za cel stolicę tego kraju. Chociaż w ostatnich latach chętniej podróżujemy do innych regionów naszego południowego sąsiada, wciąż wiele miejsc i atrakcji pozostaje nieodkrytych przez Polaków. Czesi chcą to zmienić i ruszają z dwiema kampaniami promocyjnymi skierowanymi do polskich turystów, które mają pokazać nieco inne Czechy, niż do tej pory znaliśmy. Potencjał jest, bo Polacy już dziś stanowią trzecią najliczniejszą grupę gości zagranicznych na czeskim rynku.

Konsument

Naukowcy stworzyli zdrowszą odmianę czekolady. Wykorzystali do tego wyrzucane dotąd części owocu kakaowca

W ostatnich miesiącach o czekoladzie mówiło się przede wszystkim w kontekście rosnących w zawrotnym tempie cen kakao. Teraz głośno jest również o zupełnie nowym podejściu do produkcji tego słodkiego przysmaku. W czekoladzie 2.0, nad którą pracują naukowcy, maksymalnie wykorzystywane są składniki owocu kakaowca, m.in. soku z miąższu i części łupiny. Nowy produkt ma więcej wartości odżywczych, a cykl jego produkcji jest mniej inwazyjny dla środowiska, przy czym smak ma pozostać bez większych zmian. Nowość ma szansę trafić na sklepowe półki już za dwa–trzy lata.