Komunikaty PR

Odkryj kultowy smak tego lata!

2023-07-10  |  11:20
Biuro prasowe

Dlatego na ten sezon letni Herbapol-Lublin przygotował wyjątkową propozycję – a jest nią nowy suplement diety o smaku Oranżady. To pyszny, esencjonalny syrop, który każdemu wakacyjnemu dniu nada wspaniały smak. Jest niezwykle wydajny, gdyż z jednej butelki przygotujemy aż 21 szklanek napoju. Co więcej, jako suplement diety, dostarcza też witamin i cynku.

Czy smaki mogą przywodzić na myśl najlepsze wspomnienia? Oczywiście! Właśnie taką moc ma smak … oranżady. Wakacyjne harce z kolegami, letnie „wypady za miasto”, rodzinne piknikowanie – każdy z nas z pewnością przechowuje w pamięci mnóstwo tych budzących uśmiech letnich chwil. A w każdej z tych sytuacji jakże często w naszych dłoniach pojawiała się właśnie ona – kultowa oranżada. Jej smaku nie da się pomylić z żadnym innym. Teraz znajdziemy go w nowej propozycji Herbapolu!

Orzeźwienie? Oranżada!

Tajemnica pysznego smaku syropów Herbapol tkwi w recepturze opartej na długoletnim doświadczeniu oraz starannie dobranych składnikach. Dlatego nowość Herbapolu o smaku Oranżady to 100% słodyczy lata! Z jej użyciem w wyjątkowo prosty i szybki sposób przyrządzimy pyszny napój. Wystarczy dwie łyżki syropu zalać wodą, by móc cieszyć się pełnym wyjątkowego smaku orzeźwieniem. Idealnie sprawdzi się tu woda gazowana – gdyż, jak twierdzi wiele osób, nie ma prawdziwej oranżady bez „bąbelków”! Do przygotowanego napoju można też dodać kostki lodu, cząstki owoców czy listki ziół.

Ważnym atutem Herbapolu o smaku Oranżady jest wysoka wydajność – jedna butelka wystarcza aż na 21 szklanek. Dlatego to doskonała alternatywa dla gotowych napojów. Świetnie sprawdzi się podczas wielu wakacyjnych okazji. Warto ją mieć pod ręką w domu, zabrać na piknik, czy przygotować dużą porcję musującego, chłodzącego napoju na garden party. Ten smak pokochają i duzi, i mali – to idealna propozycja dla całej rodziny.

W letniej ofercie Herbapolu dostępne są również inne warianty smakowe syropów: Cytryna Lemoniadowa, Mango z ananasem, Rabarbar z truskawką, Arbuz z miętą.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI? Biuro prasowe
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania
Żywienie Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!
2024-07-30 | 13:15

Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!

Rooibos, Yerba Mate i Matcha, czyli propozycje z linii Herbatki Świata Big-Active, są niczym bilet w najodleglejsze rejony globu. Najwyższej jakości składniki i starannie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Zdrowie

Nauka

Zła dieta może powodować obniżenie nastroju i zdolności poznawczych. Naukowcy potwierdzają związek żywienia z neurochemią

Jedzenie niezdrowej żywności może prowadzić do zmian w mózgu, związanych z depresją i zaburzeniami lękowymi. Obniżeniu mogą też ulec zdolności poznawcze. Do takich wniosków doszli naukowcy z Wielkiej Brytanii, obserwując skany mózgów pacjentów z różnymi nawykami żywieniowymi. Uwidocznione zostały zmiany w neuroprzekaźnikach i objętości istoty szarej u osób, które mają złą dietę, w porównaniu z tymi, które stosują dietę śródziemnomorską. Badacze wciąż poszukują potwierdzenia mechanizmów, które sprawiają, że jedzenie ma taki wpływ na kondycję ośrodkowego układu nerwowego. Jedna z koncepcji zakłada powiązanie ich z nieprawidłowościami w mikrobiocie jelitowej.

Handel

Z programów lojalnościowych w sklepach korzysta 85 proc. Polaków. Ważne są dla nich promocje, personalizowane oferty i zbieranie punktów na nagrody

Przy wyborze sklepu stacjonarnego Polacy zwracają uwagę na dogodną lokalizację, duży wybór produktów i atrakcyjne ceny. Istotne są dla nich również programy lojalnościowe, z których korzysta już 85 proc. konsumentów, a 40 proc. decyduje się na zakupy właśnie ze względu na oferowane w nim rabaty – wynika z badania SW Research na zlecenie sieci Carrefour. Przyszłością rozwoju takich programów są spersonalizowane oferty, które pomagają klientom oszczędzać pieniądze na produktach kupowanych przez nich najczęściej. W taką stronę swoją platformę rozwija również Carrefour. Ostatnio sieć połączyła siły z programem Payback, przez co zasięg programu lojalnościowego zwiększył się do 10 mln klientów.