Komunikaty PR

Port Łódź kibicuje Biało - Czerwonym

2021-06-08  |  01:00
Biuro prasowe
Kontakt

Aleksandra Kaczorowska
Beyond Public Relations

ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
a.kaczorowska|bepr.pl| |a.kaczorowska|bepr.pl
504 907 388
www.bepr.pl

W najbliższy piątek (11 czerwca) ruszają Mistrzostwa Europy w piłce nożnej. Wszystkie bezpośrednie transmisje meczów oraz powtórki rozgrywek będzie można oglądać także w Porcie Łódź. 

Dla miłośników sportowych emocji Port Łódź przygotował niespodziankę. Na czas Euro 2020 (2021) w strefie restauracyjnej Centrum pojawią się dwa duże ekrany, na których będzie można śledzić na żywo wszystkie piłkarskie rozgrywki, a także obejrzeć powtórki meczów. Ekrany zostaną umiejscowione tak by z każdej części strefy restauracyjnej - także z tarasu zewnętrznego - zapewnić kibicom komfortowe oglądanie Mistrzostw. 

Strefa restauracyjna Portu Łódź wydłuży na czas trwania Euro 2020 (2021) godziny pracy, zatem wszystkie mecze będzie można obejrzeć korzystając jednocześnie z oferty gastronomicznej. Dodatkowo w dni, kiedy w Mistrzostwach grać będzie Polska Reprezentacja, na Foodcourcie rozdawane będą biało – czerwone gadżety, które umilą wspólne kibicowanie polskiej drużynie. 

Biało – Czerwoni pierwsze mecze rozegrają: 

14 czerwca (poniedziałek) o godzinie 18:00 ze Słowacją 

19 czerwca (sobota) o godzinie 21:00 z Hiszpanią 

23 czerwca (środa) o godzinie 18:00 ze Szwecją

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Sport Puchar Polski w Kajakarstwie. Doskonałe występy Śliwińskiego i Iskrzyckiej Biuro prasowe
2024-04-30 | 11:00

Puchar Polski w Kajakarstwie. Doskonałe występy Śliwińskiego i Iskrzyckiej

Miniony weekend obfitował w emocje na torze regatowym w Wałczu, gdzie odbył się pierwszy w tym sezonie Puchar Polski w Kajakarstwie Klasycznym. Ogólnopolskie Wiosenne Regaty
Sport 120 zawodników walczyło o miejsce na Letnich Igrzyskach Olimpiad Specjalnych
2024-04-26 | 16:00

120 zawodników walczyło o miejsce na Letnich Igrzyskach Olimpiad Specjalnych

Ponad 120 pływaków udowodniło, że nie ma dla nich ograniczeń. Mimo swoich niepełnosprawności zawodnicy rywalizowali na najwyższym poziomie. Na basenie wrocławskiej Akademii
Sport 7 nieoczywistych korzyści regularnej aktywności fizycznej
2024-04-26 | 07:24

7 nieoczywistych korzyści regularnej aktywności fizycznej

Powszechnie wiadomo, że sport poprawia ogólną kondycję fizyczną, może pomóc w utracie wagi i osiągnięciu szczuplejszej sylwetki. Nie są to jednak jedyne korzyści płynące z

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Psychologia

Beata Pawlikowska: To wszystko, czego doświadczyłam w dżungli amazońskiej, wstrząsnęło mną i pokazało mi prawdę o sobie samej. To właśnie był początek zmian w moim życiu

Pisarka preferuje podróżowanie w pojedynkę. Lubi wyjeżdżać w trudne, niedostępne rejony świata, bo takie wyprawy są także podróżą w głąb siebie. Chociażby w dżungli amazońskiej przekonała się, że decyzje, jakie podejmujemy na różnych etapach naszego życia, wynikają właśnie z naszego postrzegania samych siebie i świata. A z kolei to postrzeganie zależy od podświadomych przekonań, które są naszym wewnętrznym programem wgranym w dzieciństwie. W swojej książce zatytułowanej „Kody podświadomości” podróżniczka tłumaczy, że jeśli ktoś podświadomie wierzy na przykład w to, że nie ma prawa do szczęścia i jest gorszy od innych, to jego życiowa droga będzie właśnie wiernym odbiciem tych przekonań.

Konsument

Coraz więcej Europejczyków ogranicza spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych. Większe wsparcie ze strony rządów i legislacji mogłoby zwiększyć ich popularność

Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg. Zmiana nawyków konsumenckich napędza branżę produktów roślinnych, ale wspomogłyby ją także zmiany systemowe, m.in. szersze dofinansowanie produkcji roślinnej kosztem mięsnej czy obniżenie podatku na żywność o niskim śladzie środowiskowym.