Komunikaty PR

Szafka na przetwory – przechowywanie w kuchni

2023-07-18  |  17:00
Biuro prasowe
Kontakt
Olga Kisiel-Konopka
OKK! PR

ul. Świętojesrska5/7
00-236 Warszawa
biuro|okkpr.pl| |biuro|okkpr.pl
882444811
www.okkpr.pl

Własnoręcznie przygotowane domowe przetwory nie mają sobie równych. Słoje, słoiki, słoiczki – gdzie je wszystkie pomieścić i zapewnić sobie wygodny dostęp do ulubionego dżemu truskawkowego, nawet jeśli jest zasłonięty przez inne konfitury? Wystarczy jedną z szafek przeznaczyć na cargo marki PEKA.

Łatwy wgląd w Twoje zapasy i możliwość szybkiego odczytania etykiet na słoikach umożliwi system TANDEM. System pozwoli przechowywać wszystkie produkty niewymagające chłodzenia w sposób przypominający przechowywanie w lodówce. Pakowne cargo otwiera się jak lodówka i zawiera półki zarówno wewnątrz szafki, jak i na jej drzwiach. Półki wewnętrzne schowane w szafce przesuwają się dodatkowo do przodu podczas otwierania, żeby ułatwić dostęp do wszystkiego, co zostało schowane głębiej.

Łatwy wgląd w zapasy i możliwość szybkiego odczytania etykiet na słoiczkach umożliwia również system DISPENSA. Zapewnia widok z dwóch boków na zawartość szafki. Dzięki temu zawsze masz klarowny obraz aktualnego stanu spiżarni. A mało tego możemy dopasować rozmieszczenie koszy do określonych potrzeb i zapasów, zmieniając ich rozstawienie.

Możesz zapomnieć już o problematycznym sortowaniu produktów wg kategorii „używam rzadko”, „używam częściej” i ustawiania ich w odpowiedniej kolejności. Pakując rzeczy do szafki, nie zobaczysz już więcej porozsypywanych, poprzewracanych paczek z mąką, kaszą i ryżem. Wszystkie te produkty zaczną zajmować mniej miejsca, a jednocześnie będą ciągle pod ręką. Dostępne z każdej strony, bez konieczności wyjmowania i przestawiania pudełek, aby dostać się do jednego potrzebnego w tym momencie. To właśnie gwarantuje system DISPENSA, który doskonale sprawdzi się, gdy chcemy funkcjonalnie zagospodarować niewielką przestrzeń (najczęściej 30-40 cm) w zabudowie wysokiej.

Cargo DISPENSA pozwala zagospodarować nawet bardzo wąskie wnęki o szerokości 15 cm. Nawet najwęższe miejsce w kuchni możesz wiec przekształcić w spiżarnię.

Więcej przydatnych informacji na stronie: https://peka.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: OKK! PR
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom Oaza spokoju na Żoliborzu Biuro prasowe
2024-07-31 | 16:20

Oaza spokoju na Żoliborzu

Żoliborz, jedna z najbardziej urokliwych dzielnic Warszawy, stała się idealnym miejscem  do zamieszkania dla trzyosobowej rodziny oraz psa. Właściciele bardzo cenią sobie wygodę i
Dom Architektoniczne inspiracje ze świata arch. Magdaleny Federowicz-Boule
2024-07-31 | 13:50

Architektoniczne inspiracje ze świata arch. Magdaleny Federowicz-Boule

Podróże są nieodłącznym elementem zarówno życia zawodowego, jak i prywatnego architektki Magdaleny Federowicz-Boule, założycielki wielokrotnie nagradzanej pracowni
Dom Vileda wprowadza nową linię suszarek Ultimate – styl i funkcjonalność w jednym
2024-07-31 | 09:30

Vileda wprowadza nową linię suszarek Ultimate – styl i funkcjonalność w jednym

Kultowe suszarki w stylowym, czarnym kolorze Firma Vileda, znana z dostarczania nowoczesnych rozwiązań ułatwiających domowe obowiązki, wprowadza nową, wyjątkową linię suszarek do

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Zdrowie

Nauka

Zła dieta może powodować obniżenie nastroju i zdolności poznawczych. Naukowcy potwierdzają związek żywienia z neurochemią

Jedzenie niezdrowej żywności może prowadzić do zmian w mózgu, związanych z depresją i zaburzeniami lękowymi. Obniżeniu mogą też ulec zdolności poznawcze. Do takich wniosków doszli naukowcy z Wielkiej Brytanii, obserwując skany mózgów pacjentów z różnymi nawykami żywieniowymi. Uwidocznione zostały zmiany w neuroprzekaźnikach i objętości istoty szarej u osób, które mają złą dietę, w porównaniu z tymi, które stosują dietę śródziemnomorską. Badacze wciąż poszukują potwierdzenia mechanizmów, które sprawiają, że jedzenie ma taki wpływ na kondycję ośrodkowego układu nerwowego. Jedna z koncepcji zakłada powiązanie ich z nieprawidłowościami w mikrobiocie jelitowej.

Handel

Z programów lojalnościowych w sklepach korzysta 85 proc. Polaków. Ważne są dla nich promocje, personalizowane oferty i zbieranie punktów na nagrody

Przy wyborze sklepu stacjonarnego Polacy zwracają uwagę na dogodną lokalizację, duży wybór produktów i atrakcyjne ceny. Istotne są dla nich również programy lojalnościowe, z których korzysta już 85 proc. konsumentów, a 40 proc. decyduje się na zakupy właśnie ze względu na oferowane w nim rabaty – wynika z badania SW Research na zlecenie sieci Carrefour. Przyszłością rozwoju takich programów są spersonalizowane oferty, które pomagają klientom oszczędzać pieniądze na produktach kupowanych przez nich najczęściej. W taką stronę swoją platformę rozwija również Carrefour. Ostatnio sieć połączyła siły z programem Payback, przez co zasięg programu lojalnościowego zwiększył się do 10 mln klientów.