Komunikaty PR

Zielone oliwki z pastą paprykową OLE! Wyrazisty akcent w śródziemnomorskim stylu

2023-08-16  |  13:00
Biuro prasowe

Oliwki zielone z pastą paprykową OLE! to idealny duet, który łączy w sobie słonawy smak oliwek wraz z wyrazistym smakiem pasty paprykowej od OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich smakoszy, którzy lubią przełamywać śródziemnomorskie specjały, małymi, ale za to znaczącymi dodatkami. Odkryj wyraziste połączenie oliwek zielonych z papryką w poręcznych słoiczkach. Zaskocz wszystkich oryginalną przekąską.

Oliwki należą do owoców, które są uprawiane od tysięcy lat. Są podstawą wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. Zdrowe i smaczne, a przez niektórych nawet nazywane kluczem do młodości. Ich słonawy, smak, sprawia, że są jedną z najlepszych przekąsek, jak również stanowią doskonały składnik wielu dań.

Oliwki zielone z pastą paprykową OLE! to duet niedościgniony. Papryka w postaci niezwykle delikatnej pasty idealnie łączy się z wytrawnym smakiem zielonych oliwek. Świetnie komponują się z daniami z drobiu lub rybami, ale same w sobie też są pyszną przekąską. To również idealny dodatek do sałatek.

Chcesz zaskoczyć swoich gości i przygotować wakacyjną kolację rodem z Malty, Włoch lub Hiszpani?

Przygotuj z nami makaron z sosem pomidorowym i Oliwkami zielonymi z pastą paprykową OLE! To danie skradnie wasze serce i zachęci do wakacyjnych wspomnień. Sprawdź przepis: http://bitly.pl/PEb4D

Więcej propozycji znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Zielone oliwki z pastą paprykową OLE!

Pojemność: 240 ml

Cena: około 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI? Biuro prasowe
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania
Żywienie Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!
2024-07-30 | 13:15

Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!

Rooibos, Yerba Mate i Matcha, czyli propozycje z linii Herbatki Świata Big-Active, są niczym bilet w najodleglejsze rejony globu. Najwyższej jakości składniki i starannie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Zdrowie

Nauka

Zła dieta może powodować obniżenie nastroju i zdolności poznawczych. Naukowcy potwierdzają związek żywienia z neurochemią

Jedzenie niezdrowej żywności może prowadzić do zmian w mózgu, związanych z depresją i zaburzeniami lękowymi. Obniżeniu mogą też ulec zdolności poznawcze. Do takich wniosków doszli naukowcy z Wielkiej Brytanii, obserwując skany mózgów pacjentów z różnymi nawykami żywieniowymi. Uwidocznione zostały zmiany w neuroprzekaźnikach i objętości istoty szarej u osób, które mają złą dietę, w porównaniu z tymi, które stosują dietę śródziemnomorską. Badacze wciąż poszukują potwierdzenia mechanizmów, które sprawiają, że jedzenie ma taki wpływ na kondycję ośrodkowego układu nerwowego. Jedna z koncepcji zakłada powiązanie ich z nieprawidłowościami w mikrobiocie jelitowej.

Handel

Z programów lojalnościowych w sklepach korzysta 85 proc. Polaków. Ważne są dla nich promocje, personalizowane oferty i zbieranie punktów na nagrody

Przy wyborze sklepu stacjonarnego Polacy zwracają uwagę na dogodną lokalizację, duży wybór produktów i atrakcyjne ceny. Istotne są dla nich również programy lojalnościowe, z których korzysta już 85 proc. konsumentów, a 40 proc. decyduje się na zakupy właśnie ze względu na oferowane w nim rabaty – wynika z badania SW Research na zlecenie sieci Carrefour. Przyszłością rozwoju takich programów są spersonalizowane oferty, które pomagają klientom oszczędzać pieniądze na produktach kupowanych przez nich najczęściej. W taką stronę swoją platformę rozwija również Carrefour. Ostatnio sieć połączyła siły z programem Payback, przez co zasięg programu lojalnościowego zwiększył się do 10 mln klientów.