News powiązane z Paweł z „Warsaw Shore”

2014-06-23 | 07:10
Gwiazdy
Sprzeczne opinie Eweliny i Pawła z „Warsaw Shore” na temat ich związku News powiązane z Paweł z „Warsaw Shore”

Sprzeczne opinie Eweliny i Pawła z „Warsaw Shore” na temat ich związku

Bliska relacja Eweliny i Pawła zaczęła się już w pierwszej serii programu „Warsaw Shore – Ekipa z Warszawy” nadawanego przez MTV, kiedy pierwszego dnia spędzili razem noc. Jednak do tej pory pozostawali jedynie w zażyłej przyjaźni. Kilka dni temu Ewelina ogłosiła na swoim profilu na Facebooku, że są razem. Z kolei Paweł zaprzeczył tym doniesieniom i stwierdził, że jest to sprawa, którą muszą jeszcze omówić, ponieważ on nie jest do końca gotowy na związek. Tymczasem Ewelina deklaruje, że są parą od początku czerwca.
więcej

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Psychologia

Beata Pawlikowska: To wszystko, czego doświadczyłam w dżungli amazońskiej, wstrząsnęło mną i pokazało mi prawdę o sobie samej. To właśnie był początek zmian w moim życiu

Pisarka preferuje podróżowanie w pojedynkę. Lubi wyjeżdżać w trudne, niedostępne rejony świata, bo takie wyprawy są także podróżą w głąb siebie. Chociażby w dżungli amazońskiej przekonała się, że decyzje, jakie podejmujemy na różnych etapach naszego życia, wynikają właśnie z naszego postrzegania samych siebie i świata. A z kolei to postrzeganie zależy od podświadomych przekonań, które są naszym wewnętrznym programem wgranym w dzieciństwie. W swojej książce zatytułowanej „Kody podświadomości” podróżniczka tłumaczy, że jeśli ktoś podświadomie wierzy na przykład w to, że nie ma prawa do szczęścia i jest gorszy od innych, to jego życiowa droga będzie właśnie wiernym odbiciem tych przekonań.

Konsument

Coraz więcej Europejczyków ogranicza spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych. Większe wsparcie ze strony rządów i legislacji mogłoby zwiększyć ich popularność

Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg. Zmiana nawyków konsumenckich napędza branżę produktów roślinnych, ale wspomogłyby ją także zmiany systemowe, m.in. szersze dofinansowanie produkcji roślinnej kosztem mięsnej czy obniżenie podatku na żywność o niskim śladzie środowiskowym.