Newsy

Joanna Krupa: Będę teraz raz w miesiącu gotować sama. Jak wejdę w rytm, to może częściej

2017-02-08  |  06:55

Modelka próbuje swoich sił w gotowaniu. Na razie korzysta z na pół gotowych dań, dowożonych przez firmę cateringową. Twierdzi, że zamierza samodzielnie gotować najwyżej raz w miesiącu, choć nie wyklucza, że w przyszłości będzie to robić częściej.

Joanna Krupa postanowiła zrealizować jedno ze swoich noworocznych postanowień i nauczyć się gotowania. Na razie w Miami korzysta z pomocy firmy dostarczającej klientom częściowo przyrządzone dania. W zestawie znajdują się produkty oraz przepis, według którego należy przyrządzić potrawę.

 Pierwszy raz spróbowałam, muszę powiedzieć, że było bardzo fajne, bardzo łatwe i pyszne, zobaczymy – mówi Joanna Krupa agencji informacyjnej Newseria Lifestyle.

Modelka twierdzi, że na razie zamierza próbować swoich sił w gotowaniu najwyżej raz w miesiącu. Nie wyklucza jednak, że z czasem będzie to robić nieco częściej.

– Jak wejdę w ten rytm, to może będzie to trochę częściej – mówi Joanna Krupa.

W rodzinie gwiazdy rzadko jada się posiłki w domu. Najczęściej w kuchni bywa mąż modelki, Romain Zago, który od czasu do czasu przyrządza sushi lub pastę. Zdarza się też, że ugotuje coś mama Joanny Krupy.

– Mama jak byłam mała, to wtedy wszystko gotowała, a teraz jej się już nie chce, nie musi, to już nie gotuje mówi modelka.

Czytaj także

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Transport

Polska drugim największym rynkiem dla Mercedesa-Maybacha w Europie. Liczba zamówień na nowego kabrioleta SL 680 wskazuje na duże zainteresowanie klientów

W Arkadach Kubickiego na Zamku Królewskim w Warszawie odbyła się polska premiera najnowszego modelu Mercedes-Maybach – SL 680 Monogram Series. To najbardziej sportowy Maybach w historii. – Liczba zamówień składanych w systemie wskazuje, że premierowe auto cieszy się dużym zainteresowaniem klientów – podkreślają przedstawiciele marki. Polska jest drugim największym rynkiem dla luksusowych samochodów Maybacha w Europie.

Handel

Polacy przerzucają się na piwa bezalkoholowe. Segment rośnie o 17 proc., podczas gdy cały rynek piwa się kurczy

Rynek piwa skurczył się w 2024 roku o prawie 2 proc. To m.in. efekt wzrostu średniej ceny tego alkoholu, która jest dziś o ponad 40 proc. wyższa niż w 2019 roku. Na tle rynku zdecydowanie wyróżnia się segment bezalkoholowy, który wolumenowo i wartościowo rośnie o ok. 17 proc. w ujęciu rocznym. – Ten segment, wart 1,7 mld zł, jest nadzieją na poprawę wyników branży piwowarskiej – ocenia Igor Tikhonov, prezes Związku Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego – Browary Polskie. I podkreśla, że rynek pozostaje pod presją rosnących kosztów produkcji i zmian legislacyjnych.