Komunikaty PR

Pastena - pasta z suszonych pomidorów OLE! – idealna na ciepło do grilla

2022-09-27  |  09:00
Biuro prasowe

Niebanalne składniki tworzą niebanalną Pastenę - pastę z suszonych pomidorów OLE!, którą możesz wykorzystać na wiele sposobów. W pracy, na grillu, do smarowania i faszerowania
– nieskończone możliwości użycia tej smakowitej pasty pozwalają zachwycać się jej niepowtarzalnym smakiem i aromatem w wielu wersjach. Obudź w sobie kreatywność i twórz wyjątkowe potrawy w swojej kuchni!

Doskonałe suszone pomidory i skrupulatnie dobrana mieszanka ziół sprawiają, że Pastena zachwyca jedynym w swoim rodzaju smakiem i aromatem. Idealnie zbalansowane składniki zachęcają
do tworzenia smakowitych potraw.

Pastena pasta z suszonych pomidorów OLE! to świetna baza do sosów pomidorowych, rewelacyjne smarowidło do kanapek, pyszny dip do ulubionych przekąsek czy farsz do naleśników lub tartaletek
– a to tylko kilka z pomysłów i inspiracji, Twórz i baw się kreatywnie w kuchni, korzystając z PROSTYCH przepisów OLE!: Mini pizze z Pasteną, pieczarkami i rukolą: https://bit.ly/3SqTgLc lub Awokado
z jajkiem, pasteną z suszonych pomidorów i tymiankiem:
https://bit.ly/3BxppKW

Więcej apetycznych przepisów, dzięki którym łatwiej znajdziesz kulinarne inspiracje wyszukasz
w  PRZEPIŚNIKU OLE!: https://bit.ly/375vOjO

Więcej na: www.wole-ole.pl

_______________________

Pastena pasta z suszonych pomidorów OLE!

Pojemność: 210 g

Cena: około 10 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy Biuro prasowe
2024-04-25 | 15:00

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie Według wielu ekspertów, współczesny model jedzenia zakładający trzy posiłki dziennie i przekąski nie ma podstaw
Żywienie Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty
2024-04-25 | 12:40

Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty

Produkcja pierwszej MINIczekolady Danusia rozpoczęła się na początku XX wieku, kiedy to krakowski Mistrz Czekolady - Adam Piasecki - stworzył wyjątkową recepturę, a sam produkt nazwał
Żywienie Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania
2024-04-24 | 11:00

Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania

24 kwietnia przypada Europejski Dzień Śniadania. Jest to doskonała okazja, by przypomnieć, jak ważną rolę odgrywa ten poranny posiłek w naszym życiu oraz przygotować pyszne, zdrowe i

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Film

Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach

Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.

Gwiazdy

Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami

Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.

Konsument

Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie

Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.