Komunikaty PR

Pastena - pasta z suszonych pomidorów OLE! – idealna na ciepło do grilla

2022-09-27  |  09:00
Biuro prasowe

Niebanalne składniki tworzą niebanalną Pastenę - pastę z suszonych pomidorów OLE!, którą możesz wykorzystać na wiele sposobów. W pracy, na grillu, do smarowania i faszerowania
– nieskończone możliwości użycia tej smakowitej pasty pozwalają zachwycać się jej niepowtarzalnym smakiem i aromatem w wielu wersjach. Obudź w sobie kreatywność i twórz wyjątkowe potrawy w swojej kuchni!

Doskonałe suszone pomidory i skrupulatnie dobrana mieszanka ziół sprawiają, że Pastena zachwyca jedynym w swoim rodzaju smakiem i aromatem. Idealnie zbalansowane składniki zachęcają
do tworzenia smakowitych potraw.

Pastena pasta z suszonych pomidorów OLE! to świetna baza do sosów pomidorowych, rewelacyjne smarowidło do kanapek, pyszny dip do ulubionych przekąsek czy farsz do naleśników lub tartaletek
– a to tylko kilka z pomysłów i inspiracji, Twórz i baw się kreatywnie w kuchni, korzystając z PROSTYCH przepisów OLE!: Mini pizze z Pasteną, pieczarkami i rukolą: https://bit.ly/3SqTgLc lub Awokado
z jajkiem, pasteną z suszonych pomidorów i tymiankiem:
https://bit.ly/3BxppKW

Więcej apetycznych przepisów, dzięki którym łatwiej znajdziesz kulinarne inspiracje wyszukasz
w  PRZEPIŚNIKU OLE!: https://bit.ly/375vOjO

Więcej na: www.wole-ole.pl

_______________________

Pastena pasta z suszonych pomidorów OLE!

Pojemność: 210 g

Cena: około 10 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Pasibus otwiera się w CH Focus Biuro prasowe
2024-08-13 | 11:32

Pasibus otwiera się w CH Focus

Od 23 sierpnia kultowa burgerownia Pasibus zaprasza do Focusa! Wywodząca się z Wrocławia marka, przebojem przecierająca od kilku lat kulinarne szlaki, właśnie otwiera swój drugi lokal
Żywienie Odkrywaj smaki domowych przetworów
2024-08-12 | 01:00

Odkrywaj smaki domowych przetworów

Lato to idealny czas na wekowanie, bo właśnie wtedy stragany pełne są świeżych owoców i warzyw. To najlepszy moment, aby zaopatrzyć naszą spiżarnię w przygotowane
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Media

Podróże

Paulina Sykut-Jeżyna: Byłam już na Mazurach, a teraz lecę do Grecji. Wszędzie ceny wzrosły, ale przecież można wybierać różne miejsca i wedle uznania planować wydatki

Prezenterka podkreśla, że jej tegoroczne wakacje mają dwie odsłony. Cieszy się, że wraz z bliskimi udało jej się już spędzić trochę czasu na ukochanych Mazurach, a z kolei teraz udaje się do Grecji i ma nadzieję, że urlop upłynie jej pod znakiem odpoczynku, wyciszenia i ładowania akumulatorów. Paulina Sykut-Jeżyna dostrzega, że ceny wzrosły, ale podkreśla, że zawsze można wybrać takie miejsca na wakacyjny wypoczynek, gdzie ten wzrost nie będzie tak mocno odczuwalny.

Media

Agnieszka Hyży: Ja, Maciek Rock i Maciek Dowbor byliśmy taką świętą trójcą Polsatu. Ale my nie mamy tak mocnego miejsca i pomysłu na siebie w internecie jak Maciej Dowbor

Prezenterka żałuje, że Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, ale szanuje jego decyzję i wierzy, że przed nim kolejne ciekawe wyzwania zawodowe. Agnieszka Hyży niezwykle miło wspomina czasy, kiedy mieli przyjemność ze sobą współpracować, i nie ukrywa, że wciąż sporo się od niego uczy, chociażby obserwując jego aktywność w mediach społecznościowych. Cieszy się także na każde spotkanie z nim.