Newsy

Beata Sadowska stworzyła torbę z trupią czaszką wysadzaną bursztynami

2013-10-07  |  10:30
Mówi:Beata Sadowska
Funkcja:dziennikarka, prezenterka telewizyjna
  • MP4
  • Beata Sadowska, współtwórczyni toreb marki Zouza zdaje sobie sprawę, jak trudny i kapryśny jest rynek modowy,  a także jak ciężko się na nim wybić. Jednak marka Zouza rozwija się. Teraz powstaje specjalna torba z trupią czaszką wysadzaną bursztynami.

    Rozwijamy się, pojawiamy się w nowych miejscach. Teraz będziemy w serwisie DaWanda – tłumaczy Beata Sadowska w rozmowie z agencją informacyjną Newseria Lifestyle.

    Zouza cały czas się rozwija, powstają nowe projekty. Dla dziennikarki ważne jest także to, że marka bierze udział w licytacjach na cele charytatywne.

     – Powstają cały czas nowe Zouzy. Ostatnio zrobiłyśmy projekt dla miasta Gdańsk - powstanie Zouza czarna, skórzana z trupią czachą, a mózg tej czachy będzie wysadzany bursztynami. Zouza będzie licytowana na charytatywne cele, także przysłuży się do czegoś dobrego, a to najważniejsze – mówi Beata Sadowska.

    Czytaj także

    Kalendarium

    Więcej ważnych informacji

    Jedynka Newserii

    Jedynka Newserii

    Partner Serwisu Zdrowie

    Viatris

    Gwiazdy

    Gwiazdy

    Marcin Bosak: Mam to szczęście, że nie dostaję nietrafionych prezentów. Sam bardzo lubię je dawać

    Aktor zaznacza, że lubi wręczać prezenty i obserwować reakcję osób, którym je wręcza. Raczej nie zdarzyło mu się w tej kwestii nieprzyjemnie kogoś zaskoczyć. On sam również nie dostał czegoś, co szybko wylądowało w koszu.

    Gwiazdy

    Enej: Wielkanoc musi być w rodzinnym gronie. Nie jesteśmy fanami wyjazdów do hoteli, żeby spędzać święta z obcymi ludźmi

    Muzycy zespołu Enej przyznają, że lubią i celebrują święta, dlatego cieszą się na nadchodzącą Wielkanoc. Zamierzają wtedy zwolnić tempo, odłożyć na bok pracę i poświęcić czas rodzinie. Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha zdradzają, że ich popisowym, a jednocześnie ulubionym świątecznym przysmakiem jest sałatka jarzynowa. Sami też z przyjemnością ją przygotowują.