Biuro prasowe

LIFESTYLE 2020-09-28

Czym i jak nakładać krem BB? Zobaczcie, co radzi Harry J, wizażysta gwiazd

Poza odpowiednim doborem kremu BB do rodzaju skóry oraz jej koloru, istotny jest sam sposób nakładania produktu. Harry J, makijażysta Kontigo, omawia najbardziej popularne opcje aplikacji kremów BB.
Źródło informacji: Good One PR
czytaj więcej
LIFESTYLE 2020-09-28

Siedzenie zabija kręgosłup

Rozmowa z dr n. med. Michałem Rutkowskim, neurochirurgiem ze szpitala Żagiel Med w Lublinie.
LIFESTYLE 2020-09-28

Oleje z Manufaktury Sadowskich - nowość!

Nierafinowane oleje tłoczone na zimno z Manufaktury Rodziny Sadowskich to pewne źródło wartościowych składników o działaniu przeciwzapalnym, przeciwwirusowym i antybakteryjnym. Wyjątkowo cennych dla poprawy zdrowia i samopoczucia.
Źródło informacji: PREMIO ANNA KORZEŃ
czytaj więcej
LIFESTYLE 2020-09-28

Refille YOPE W CARREFOUR BIO!

Dzięki wygodnym automatom Swapp klienci mogą teraz ponownie napełnić puste butelki swoimi ulubionymi produktami YOPE podczas codziennych zakupów w Carrefour BIO na warszawskim Bemowie.
Źródło informacji: PREMIO ANNA KORZEŃ
czytaj więcej
LIFESTYLE 2020-09-28

Gastronomia staje się branżą innowacyjną

Nie ma wątpliwości, że rozwiązanie problemu nadwagi i otyłości to doskonała okazja biznesowa. Na tym rynku swoje miejsce znajdują firmy medyczne i branża fitness. Adam Adamski w najnowszym artykule opisuje innowacyjną stronę gastronomii.
LIFESTYLE 2020-09-27

Rogatek przypomina o noszeniu maseczek

Rogatek przypomina o noszeniu maseczek
Żywienie LIFESTYLE 2020-09-26

Suszony daktyl, czyli pyszne źródło zdrowia!

Suszony daktyl, czyli pyszne źródło zdrowia!
Żywienie LIFESTYLE 2020-09-26

Chwila rozkoszy dla podniebienia, czyli przepis na morelowe brownie

Chwila rozkoszy dla podniebienia, czyli przepis na morelowe brownie
Żywienie LIFESTYLE 2020-09-26

5 powodów, dla których warto jeść suszone śliwki

5 powodów, dla których warto jeść suszone śliwki
LIFESTYLE 2020-09-25

„Trzy gramy dziennie” mogą obniżać poziom cholesterolu we krwi

Badanie kliniczne przeprowadzone przez naukowców ze szpitala uniwersyteckiego Sant'Orsola-Malpighi w Bolonii potwierdziło, że beta-glukany (główny rodzaj błonnika występującego w owsie i jęczmieniu) mogą obniżać poziom stężenia cholesterolu we krwi.