Biuro prasowe
LIFESTYLE
2020-11-28
Chrzan – tradycyjny i wyrazisty dodatek
W tradycyjnej kuchni polskiej chrzan uważany jest za jedną z najważniejszych przypraw, obecnie wykorzystywaną głównie jako dodatek do mięs czy ciężkich potraw. Jednak jego potencjał jest dużo większy!
Źródło informacji: Best Brands PR
czytaj więcej
LIFESTYLE
2020-11-24
Buraczek: lokalny superfood – mieszanka Bolero mix marki Eisberg
Burak czerwony to jeden ze składników mieszanki sałat, którą marka Eisberg przygotowała dla osób hołdującym zasadom zdrowego stylu życia. W mieszance Bolero mix znajdziemy bowiem buraczka w najzdrowszej, pełnowartościowej wersji – na surowo.
Źródło informacji: Orchidea Creative Group
czytaj więcej
LIFESTYLE
2020-11-24
Roślinne zamienniki mięsa od Nestlé
Roślinne „mięso” mielone, burgery, klopsiki i fileciki marki Garden Gourmet od 24 listopada będą dostępne w sprzedaży detalicznej.
LIFESTYLE
2020-11-24
Fafernuchy, pokuczaj, parzybroda – jak dobrze znasz regionalne smaki?
Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi poznawać polskie lokalne i regionalne potrawy.
LIFESTYLE
2020-11-23
Marki z portfolio Stock Polska nagrodzone w Warsaw Spirits Competition
Aż trzy złote medale zostały przyznane w tegorocznej edycji Warsaw Spirits Competition markom z oferty Stock Polska.
LIFESTYLE
2020-11-23
Costa Coffee podsumowuje kolejny miesiąc współpracy z Too Good To Go
Pół roku temu, sieć kawiarni Costa Coffee nawiązała współpracę ze społecznością Too Good To Go, by za pośrednictwem aplikacji w prosty sposób ratować nadwyżki żywności
LIFESTYLE
2020-11-23
PRZEPIS: Bolognese z suszonymi pomidorami OLE! w cieście francuskim
PRZEPIS: Bolognese z suszonymi pomidorami OLE! w cieście francuskim
LIFESTYLE
2020-11-23
Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami od OLE!
Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami od OLE!
LIFESTYLE
2020-11-23
Naturalnie odporni z drużyną bakalii HELIO
Odporność to słowo klucz, które w ostatnich miesiącach szczególnie zyskało na sile. Jest ona bardzo ważna! Od czego zależy? Jak ją budować? Co jeść, aby pobudzać system odporności do pracy szczególnie w sezonie jesienno-zimowym?