Biuro prasowe

LIFESTYLE 2024-04-05

Z jakich powodów Polacy sięgają po catering?

Z jakich powodów Polacy sięgają po catering? Jak wynika z danych Maczfit, aż 69,9% osób decyduje się na wybór cateringu ze względu na chęć zrzucenia kilogramów.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-04-04

Startuje nowy program lojalnościowy – Klub Pomagania i Niemarnowania WINIARY

Właśnie wystartował nowy program lojalnościowy – Klub Pomagania i Niemarnowania WINIARY. Członkowie mają szanse na atrakcyjne nagrody, ale również mogą zrobić coś dobrego i przyczynić się do poprawy sytuacji w szkolnych stołówkach w Polsce.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-04-04

Domowe batony cytrynowe

Domowe batony cytrynowe stanowią oryginalną alternatywę dla tradycyjnych wypieków, a doskonały smak zawdzięczają połączeniu orzeźwiających cytryn z doskonałej jakości cukrem Diamant.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-04-02

Jak dojść do siebie po świątecznym obżarstwie?

Twarde lądowanie po świętach? Nadmierne kilogramy? Mariusz Budrowski, współtwórca projektu Odmładzanie na Surowo i organizator Witariady 2024 radzi, co zrobić, by skutecznie zmierzyć się z konsekwencjami nadmiernego obżarstwa podczas świąt.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-04-02

„Wiosenne Grzeszki” – akcja promocyjna marki Grześki

2 kwietnia br. wystartowała aktywacja prosprzedażowa marki Grześki, promująca ofertę wafli Grześki MEGA oraz Gofree. Kampania obejmuje działania prowadzone w telewizji, Internecie, przez wybranych influencerów oraz w punktach sprzedaży.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-04-02

Sekret długowieczności Japończyków, czyli jak żyć zdrowo z restauracją Sakana

Dieta japońska to nie tylko dobrze znane nam sushi. To przede wszystkim wyjątkowe podejście do zdrowia, którego korzenie sięgają wieków tradycji japońskiej.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-03-29

Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze

Szef kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze, Artur Brandebura, zdradza swoje autorskie przepisy na nowoczesne, sezonowe dania czerpiące z tradycyjnych receptur polskiej i europejskiej kuchni.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-03-28

Słodkie święta z Haribo

W czasie Wielkanocy na stołach i w koszyczkach królują kolorowe jajka, kurczaczki i zajączki. Znajdziemy je także w limitowanych produktach HARIBO.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-03-28

Świąteczne wariacje na temat kiełbasy

Kiełbasa to wędlina tradycyjnie obecna na polskim, wielkanocnym stole. Pojawia się tam w różnej formie – pieczonej, gotowanej czy surowej, w plasterkach lub kawałkach. My proponujemy dwa przepisy, w których jest głównym składnikiem świątecznych dań.
czytaj więcej
LIFESTYLE 2024-03-28

Wielkanocna terrine z jajem

Terrina to pierwotnie gliniany garnek przeznaczony do gotowania lub pieczenia. Co ciekawe dzisiaj nazwy tej używa się przede wszystkim na potrawę gotowaną w podobnym naczyniu. Zapraszamy do przyrządzenia francuskiej terrine z jajem.
czytaj więcej